Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nedendir bilinmez ama ben gene sıkıldım sanki :) Yaw bu kaçıncı karatkerm sayısını unuttum artık ama nedense 3 saattir interntteyim ve wow a girmek istemio canım.Sıkıldım galiba ama nedenini anlamdım size de oluo mu hiç böle??? (bu arada o maria hii ne yaw???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ahaha benımde 129389021 tane char var valla kafama estıkce acıp bır char oynuyorum bir tane lvl 60 charım var oda yeter duruyor şimdi oynıcak warlock,mage,pala filan kaldı öbürlerini denedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oyunu bırakmamak için tek sebebim var bu ara MC yapıyoruz... o bitince ne olur bilmem ama eski cazibesi kalmdı benim gözümde... hani normal bi süre oynar sıkılırsın tamam ama sanki bu biraz hızlı oldu gibi... kalite düşüyo giderek oyunda bu olabilir sebebi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben valla bi 60 paladinleyim onu daha kasıcak bişi kalmadı epic mount aldım epic silah aldım bitek MC ye giderken açıyorum bide borçlarımı ödemek için farm yapıyorum okadar :P bide 30 rogue var onu kasıyorum ara sıra ama şu aralar canım çekmiyo... pvp yapıcam biraz :P 69kill 5k aldım dün paladin ile :P bide 1600 capture bonus var çok çok iyi master sergeant olurum bu hafta :P [signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 [Bu mesaj MADBOY tarafından 21 Temmuz 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya aslında oyundan ilk zamanki gibi zevk almanın yolunu biliorum ama bir tek kötü yanı var.Isterseniz söliim..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sürekli yapacak bişey bulunuyor istenirse. Bi yerler ile repu kazanmak. Bi itema bakıp onu almaya uğraşmak vs vs vs gibi. eğer belirli bir amacınız yoksa evet sıkılmanız doğal. Ama mesela ben kafamda karakterimi oluşturdum 8 parça NS viskag+core hound alana kadar sıkılmam o zamanda allah büyük yeni şeyler bulurum kendime hedef olarak ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Gerçekten bayıo oyun belli bi süre sonra,bende char aça aça artık sayısını unuttum,druid ime hedef koydum grand marshal olacam^^bu beni 3 ay oyalar [Bu mesaj Blazefury tarafından 21 Temmuz 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Farinal, 21 Temmuz 2005 23:38 tarihinde demiş ki: ya aslında oyundan ilk zamanki gibi zevk almanın yolunu biliorum ama bir tek kötü yanı var.Isterseniz söliim..:) söle plz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o zaman söliorum: Şimdi ilk olarak 2 serverdan biri seçilir (bence Earthenring i seçin) Sadece EĞLENECEĞINIZ bir karakter yapılır. Ve RolePlaying serverının zevki çıkarlırır.RP deyken birinin söle demişti:Its more then just Hack'n Slash :) Geleli kötü yanına:Türk fazla bulunmaz :) ama birlikte açarsak oda tamam :D walla ben oynadım garanti veririm tüm pvp de aldıım zevkin katlarca fazlasını aldım.RP serverı sadece Milady milord dan öte bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 noldu sustunuz kaldınız??:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sürekli bi hedef belirleyin. Hiç sıkılmazsınız. Birde 24 saat oynamayın :)[signature][hline]Go! Godon Onerous // go-tr.org GencFenerBahceliler // GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: DasDa, 21 Temmuz 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Sürekli bi hedef belirleyin. Hiç sıkılmazsınız. Birde 24 saat oynamayın :) benim hedefimde 21 olup BG ye girmek ama sıkıldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 O zaman yanlış oyun oynuyorsun :) Tek çözüm zevkine göre bi oyun bulmak.[signature][hline]Go! Godon Onerous // go-tr.org GencFenerBahceliler // GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 wow bulabilsek de oynayıp sıkılsak ah ahhhh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kızanlar bi durun soluklanın be. Oyun hala betada sayılır birsürü eksiği gediği var, daha exp bile çıkmadı.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ama capture the flag gibi bişey gelince bence biraz konu falan kayıverdi bence... eskiden astranaar da karambol vardı şimdi gitti tamamen ben en çok orda eğleniodum :( (en yüksek karakteri 38 olan biri olarak söylüyorum bunu tabe)[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya gelin bi rp açalım yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Farinal, 22 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: ya gelin bi rp açalım yahu :) Ben açarım valla grup toplanacaksa :) PVP serverında çok kasmadım fazla koymaz. Ama Aliiance karakter açarım :P[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Solufain, 22 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: said: Farinal, 22 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: ya gelin bi rp açalım yahu :) Ben açarım valla grup toplanacaksa :) PVP serverında çok kasmadım fazla koymaz. Ama Aliiance karakter açarım :P ben varım walla sende varsın 2 kişiyiz.Bence de hepmiz aynı tarafta olalım hatta aynı ırktan olalım hep beraber takılılam guild muild de kurarız belki :) horde hakkaten rp de güzel olmuo.Valla iki üç kişi daha gelse baya egleniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende sıkıldım ilginç bişey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 mc ve bg yapıorum grince sadece arada ole start falan yapıorum sırf eglencesine ama ilk zamanki keyif yok oyunda bana kalırsa oyun hep yeni bişeyler gormeye dayalı yeni bişey olmadıkca pek keyif alamıosun .. guild olarak mesela onxyia yı ilk defa kestik cok da eglendim ama ikincisi bole olmıcak .. ragnaros u kestikten sonra nolcak bilmiorum bwl var artık bakalım .. ama yaz sonuna kapatırım herhalde account u ben artık dark and light ı beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aha başladık yine :) "bu oyun öldü mü, ölmedi mi?" olaylarına oyun baya zevkli aslında. ama aynı bölümlerde devamlı oynarsan, ve bunu zevk almak için değil öylesine yapıyorsan, sıkar tabii. fallout 2'ye kötü diyen insanlar tanıyorum mesela.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla arada bayınca deişik şeyler yapın.Saçmalayın vs vs vs misal http://forum.paticik.com/view.php?id=128838&p=2087251#p2087251[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ha bu arada gecen rp açtım lvl 11 olunca dedim madem elfiz hunterız şööle buyuk bi kılıç alalım devil may cry hesabı. E kılıç için stromwinde gitmek lazımmış bende gemiye atladım.İndiğimde yolu bilmediğimden bi warlock insan vardı ondan yardıom istedim saolsun tee ironforge a yürüyerek goturdu beni =). Ben daha wow dan bole bi zevk almadım açıkçası o muhabbet falan. İşte iblislerden nefret ederim diye girdim e asılcak ya bana sıpa,yan çizdi biraz. Ama yok böyle bişi tavsiye ederim. Diyorumki pati ekibi olara açalım earthenring de bir karakter,takılalım öyle.Şu anda millete yolgezerlik yapıyorum av hesabı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aslında bi serverda beraber başlanacak olsa bende katılırım sıkıldım çünkü ciddi ciddi.değişiklik falan olur hem yalnız kasılmadıgı icin eglenilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar