Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Asteroth, 23 June 2003 17:55 tarihinde demiş ki: R.E.M- Nightswimming R.E.M-At my most beautiful[hline]What the hell are you looking down here for? süfersin bende ekliyem R.E.M Loosing My Religion[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 [b]Linkin Park - Session[b] matrix ost'den enstrumantal şahane bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Aynı albüm arka arkaya üç şarkı yapılmaz bu insana "Queensryche - Promised Land" Albümü Queensryche - Bridge Queensryche - One More Time Queensryche - Someone Else[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lou reed - perfect day neil young - like a hurricane geatful dead - terrapin station the doors - the end[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kamelot - a sailorman's hymn opeth - benighted RHPC - californication şu an aklıma gelenler..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 coldplay-don't panic yalnız: said: riglous, 23 June 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Erkan Ogur - Zahit Bizi Tan Eyleme King Crimson - Moonchild çok güzel söylemiş yani. Tam uymasının yanı sıra erkan oğur VE KC dinleyen birisine rastlamak mutluluk verici.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Frank Sinatra - Ne olursa.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Kenderleme, 23 June 2003 17:35 tarihinde demiş ki: lake of tearsın, blackmore's night'ın çoğu şarkısı ve bi de klasik, Blind Guardian- The Bard's Song: In The Forest + bi de nothing else matters bana çok huzur veriyo bilmiyorum neden.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: arcane, 24 June 2003 06:17 tarihinde demiş ki: acaiptir sepulnation bana da huzur hissi uyandıro Sende benim kafa........:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Türkçe: Yavuz Bingöl'ün yorumuyla Urfa Türküsü (Etrafı) Yabancı: Anathema - Angelica[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Nirvana-the man who world limbonic art-eve of midnigth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Faye Wong - Eyes on Me FFVIII şarkısıdır kendisi oynamış olan herkez zaten eminim hatırlar hangi şarkı olduğunu (Just a little longer... :) ) neyse eğer bu mesajı okuyosanız şarkıya bi şans verin derim ve orjinal olan versiyonunu bi indirin bakalım sevcekmisiniz biraz düğün :P havası var ama takmayın bana özledğinm insanları hatırlatır hep şarkı :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Status Quo-You are in the army now Roy Orbinson- Pretty Woman Bryan Adams-Have you ever loved a woman Muse Unintended[hline].:Liceo Italiano:. [b]Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Khirsah, 23 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: Pentagram-Dark Is The Sunlight daha dinlendirici bi sarkı olabilir mi ama hangi sarkıda uyudugumu sorarsan Muse-Unintended tabii ki de Bi de Manowar-Heart Of Steel ki çok uyungaç bi sarkıdır Hammerfall-Always Will Bederinlere daldırır ve sessizleştirir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hangisi olduğu farketmez de death metal acaip huzur veriyor, uykum geliyor valla , o kadar rahatlatıyor beni :)[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 metallica - call of ktulu evanescense - bring me to life Lord Of the Rings - The bridge of Khazad Dum ?? - Dönülmez Akşamın Ufkundayım(varmı üstüne!!!) iced earth - watching over me metallica - nothing else matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: horacegoesskiing, 24 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki: coldplay-don't panic yalnız: said: riglous, 23 June 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Erkan Ogur - Zahit Bizi Tan Eyleme King Crimson - Moonchild çok güzel söylemiş yani. Tam uymasının yanı sıra erkan oğur VE KC dinleyen birisine rastlamak mutluluk verici.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. seni mutlu edecekse bende erkan uğur dinliyom :))))[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Gimli, 24 June 2003 16:49 tarihinde demiş ki: Frank Sinatra - Ne olursa.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti evart güseldir frank sinatra huzur dolu[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: jankis, 23 June 2003 17:35 tarihinde demiş ki: dream theater - regression (açılış) - finally free (kapanış) kısa scenes from a memory (metropolis part 2) albümü[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 23 June 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] +1 süper bi albümdür[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 enya-hemen hemen tum sarkilari sebnem ferah-gel ey seher[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: canjovi, 24 June 2003 08:14 tarihinde demiş ki: guns and roses - stairway to heaven ???? ohaaa boyle birsey varmi ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson nasi yani ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: daverc, 25 June 2003 00:42 tarihinde demiş ki: said: canjovi, 24 June 2003 08:14 tarihinde demiş ki: guns and roses - stairway to heaven ???? ohaaa boyle birsey varmi ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson nasi yani ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Yani böyle bi şarkı nasıl huzur verir demek istemiş..(zannedersem)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hayir, onu demek istemedim de benim bildigim o oyle degil led zeppelin - stairway to heaven diye biliyorum guns and roses cover yaptigini bile hic duyamadim (ki gnr severim) , ayrica okadar sevmeme ramen merak ediyorum axl roses nasil yorumlamistir ledzeppelin bu sarkisini[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: seni mutlu edecekse bende erkan uğur dinliyom :))))[hline]Get Down On Your Knees.... erkan oğur dinliyo olsan daha bi mutlu olcaktım da o da olur :P Bu arada Yanninin nerdeyse bütün müzikleri ve özellikle In my Time albümü Dmitri Shostakovich bi de [hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 June 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Steve Vai'nin "For The Love Of God"[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar