Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sperm dialogları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok Güzel gerçekten :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
hahahaha süper valla[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Yaw sözlükten alıntı yapmak yasak mı? Ben onu anlamadım... Ben yapıyorum bazen sözlükten alıntı.. intihal olmasın diye altınada yazıyorum copy/paste eksisozluk.. ve hatta yazarın adını da koyuyorum..

Adam da yazmış... "Mail den" diye.. Aldığı yeri,kaynağı göstermiş valla. "Ahanda bu sözlükten!" diye yorum yapmaya gerek yokmuş. Hoş olmamış diyim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
mühehehe oral sex! oral sex! geri donun mühehehehe
ic gudulerim bana yumusak yuvarlak bisiye kafa ile gir dior mühehehehe ulan gece gece yerlerdeyim allah razi olsun[signature][hline]
Mesaj tarihi:
@zopik, dasaa, vinc_cavanagh;
arkadaşlar iyi misiniz?
sırf "bu sözlükten" dendi diye mi geriyonuz ortamı?

Ramocan söylemeseydi ben söylerdim. mailden geldi demişsin,ondan önceki kaynağı söylenmiş sadece. ??? hiç bir suçlama eleştiri zerre bişe yok ki.. hem kaynağını belirttikten sonra kim neden bişi desin ki zaten???

hatta şu şekil lnkini de verelim
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=spermler+arasindaki+diyaloglar[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
sozlesmemız war harbı guzel... bi tane de ben anlatıyım
bı adam sureklı prezarvatıf kullanıyo spermlerı olduruyo hıc vajınaya ulasmadan, ama spermler bıkmıyolar nesıllerce hep denıyolar delmeyı, hep naralar atarak tum guclerıyle prezervatıf duwarını zorluyolar ama ne fayda.... bı gun yıne dalıcaklar ıclerınden bırı konusma yapıyo, "atalarımız bu davada cok can werdı, onların ızını surelım onların davasını bırakmayalım... "gıbı gaza getırıyo. sonra dayanıyolar we basarıyolar, ve bi ses "gerı cekılıııın boka battık " :D
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
Yaw sözlükten alıntı yapmak yasak mı? Ben onu anlamadım... Ben yapıyorum bazen sözlükten alıntı.. intihal olmasın diye altınada yazıyorum copy/paste eksisozluk.. ve hatta yazarın adını da koyuyorum..

Adam da yazmış... "Mail den" diye.. Aldığı yeri,kaynağı göstermiş valla. "Ahanda bu sözlükten!" diye yorum yapmaya gerek yokmuş. Hoş olmamış diyim...

Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • Yeni Oluştur...