Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hadi beyler hepimiz atıp tutuyoruz ama daha kimsenin çizip de gönderdiğini görmedim hadi hadi hadi bekliyorum... ( bende scannero lsa gönderecem manyak merak saldım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Arkadaşlar yanlış anlamış bana değil ortaya gönderceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 alışkanlık masaüstü bölümüne göndermek yönünde... heralde herkesin fantastik kurgusal çalışması ile ilgisi olacak ki geleneksel hale gelmiş...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben bi ara anime tarzı çizeyim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım olmadı.. tutoriallara bakarak çizmeliyim[hline]nb,udkwurfw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yoo anime tarzı bişiler çizlecekse buraya gönderilir, fantezi bölümünde çizilenler klasik amerikan tarzı.. ben de scanner yok ki zaten, hem dikkate değer bişi çizemedim henüz.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hadi hep birlikte atıp tutuyoruz! hooooop paaa... hadi hadi, sıra sizde..[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hooooooop attım tutun la..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 heh benim çizdiğim gözleri görün sonra atıp tutarsınız kendiniz.. :) tam bir karakteri çizmek zor olan ama vakit ayırırsam onu da yapabilirim sanıyorum.. (tembel insan ben)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 valla atıp tutmuyorum, dersleri tek tek çalışıp hazmetmeden çizersen maymun olur animeler . Atıp tutmama gerek yok. Tarayıcıda var, günün birinde benden resimler görürsünüz elbet. Hiç olmadı hazırda çizdiğim uzay gemileri var taratmaya üşendiğim, onları koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar