Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimiz Atıp Tutuyoruz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alışkanlık masaüstü bölümüne göndermek yönünde...
heralde herkesin fantastik kurgusal çalışması ile ilgisi olacak ki geleneksel hale gelmiş...[hline]Pain is weakness leaving your body...
Mesaj tarihi:
yoo anime tarzı bişiler çizlecekse buraya gönderilir, fantezi bölümünde çizilenler klasik amerikan tarzı..

ben de scanner yok ki zaten, hem dikkate değer bişi çizemedim henüz.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
hadi hep birlikte atıp tutuyoruz!

hooooop
paaa...

hadi hadi, sıra sizde..[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
heh benim çizdiğim gözleri görün sonra atıp tutarsınız kendiniz.. :) tam bir karakteri çizmek zor olan ama vakit ayırırsam onu da yapabilirim sanıyorum.. (tembel insan ben)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
valla atıp tutmuyorum, dersleri tek tek çalışıp hazmetmeden çizersen maymun olur animeler .
Atıp tutmama gerek yok. Tarayıcıda var, günün birinde benden resimler görürsünüz elbet. Hiç olmadı hazırda çizdiğim uzay gemileri var taratmaya üşendiğim, onları koyarım.
  • Yeni Oluştur...