Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 priest i olmusken kikir kikir gulen mage olmaz olsun! ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o priestlerde genelde o kıkır kıkır gülen mage'ler aoe basarken ölmesin diye heal spamine başlayıp, agrro ordusunu peşine takarak ölürler ya, neyse :D [çaresiz bir priest'in haykırışları bu :) Ractau noob priestmanius][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cefakar, cilekes priest im benim ;)= gelin cicek derelim yollarina serelim sevgi dolu turkulerle priestimize verelim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Remus, 20 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: neyse dispel olayina gelince adamlarin bildigim kadari ile cooldownlari bizim remove curse gibi ki 1000 atiyorlar ustune dotlarida instant yanlis hatirlamiyorsam zaten onu atip dispelle geciyorlar ara sirada heal sonra dot bitince bi tane daha shadowsa mindblast mana burn falanda patliyor sonuc priest ile mage kapismasi mage ile warrior kaspimasindan farkli degil mana olayi ayri zaten stamina mi manami sorusuna oncelikle cevap vermek lazim tabiki stamina cevabi cikiyor neyse mage olarak ortalama 1k manaya 1.2k damage veriyoruz ama priestler 1k manaya okuz gibi heal ediyorlar kendilerini ustune birde shieldleri var CS spell olayina gelince o bambaska bi olay ne bicim bi cooldowndur oyle 30snmiydi neydi yanlis hatirlamiyorsamki genelde zaten priestlerle olan pvp shadowsa 30 snsurmuyor holy prieste CS atsan ne olucak adamin HOT atsa kostursa sagda solda iyilesiyor forst nova ile agro dan kurtlamazsin ustune bosslar forst nova yemiyorlar ice block olmadan agroyu ustuneden atamazsin hic bi sekilde yani varsa ben goremediysem simdiye kadar bana ayip ne diyim forst mage oynamak icin en az 31 vermek gerkiyor bence yoksa ice barrier olmadan hikaye hersey birde zaten her mage 17 arcane vermek zorunda bir ara saf frosttu talentlerim CS ve instant ae olmadan olmuyor acikcasi sonuc fire veya forst olsun 34 den fazla kendi agacina verdimi imp CS alamadigi icin cooook uzulur zaten geri kalan tum casterlar (lock haric) kendini healliyor 2000 - 3000 dispell de tüm instant cdsiz büyüler gibi saniyede 1 atabiliyorsun.yani üstünde manaki mana shield,dampen magic,mage armor,arcane intellect dispell edilene kadar 4saniye gerekiyor.Bu sürede zaten ya sheep edersin yada ai nin verdigi kadar manayı kullanmış olursun. mage 1k mana ya 1.2k dmg veriyor demişsin ama nerden hesapladın anlamadım.sırf düz frostbolt atsa 260*4=1040 manaya 500*4=2000 dmg verebilir crit hariç, sen heralde instant büyüleri kastediyorsun. cs olayına gelince, 30sn gibi uzun bir cdsi olmasına rağmen 4sn silence la son derece yeterli 1v1 de. Bu anlattıklarımı uygulamalı görmek istiyorsanız buyrun izleyin http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1880 [Bu mesaj EarS tarafından 21 Temmuz 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Wendigo, 21 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: priest i olmusken kikir kikir gulen mage olmaz olsun! ;)= amma çok yaralısınız bu konuda.. :D dün bizim prieste baktım peşinde 2 agro %10 hp si kalmıs shield açmıs bi o yana bi bu yana kosuyordu.. neyse bi nova 1 sheep yapıp durumu düzelttik :D ama priest e de kıl oldum beni anca ice block acınca healliyor.. biliyor tabi ölmicemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yanlış anlaşılmasın ama, bossun ne ben ne takım arkadaşlarım kontrol edebiliyoruz diye frost olmam :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 priest'ler gıcıktır biraz. "mana az gitsin büyüyü daha mana efficient kullanıyım" diye arkadaşlarını gererler, ipin ucundan döndürürler :D [hangi terbiyesiz priest acaba bu? :P] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende gerci az ins. yaptim ama priestler %3-5 kala buyuyu yapiyorlar.baska pala var ise dert olmuyorda yoksa soguk terler basliyor :)[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: yanlış anlaşılmasın ama, bossun ne ben ne takım arkadaşlarım kontrol edebiliyoruz diye frost olmam :D walla ileride olursunuz mc için kesin.. dün arkla muhabet ediom.. olm frost güzel bişi.. tek basıma lvl 54 elite infernal kesiom dedim.. fire mage durdu durdu.. olm bende keserim.. ona bi fireball pom + pyro.. bak noluo dedi.. (bilseki immue immue oyy oyy :D) [Bu mesaj ozii_x tarafından 21 Temmuz 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 wow'un intro movie'sindeki mage'e özenmiş senin arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aslında bende özendim ona woashh fln dedim gittim mage açdım.. bi kere desolacede lesser infernal gördüm.. obaaa. dedim dur intro daki gibi bi freballl sallayim dedim.. bir de ne görim.. ımmue.. aha ded,m tuttuk z.ki.. nerde idi bu arcane missile.. :)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kendi fikrimi söylemek gerekirse... Ilk Levellerimden beri Frost Mage Oynuyorum Frost Olarak Level Gain alabilmek cok zor olduu bir gercek , su an girilebilen butun instance larda Frost mage avantajli , bunu bu şekilde yargılamamak lazim günü gelicek fire mage olmak zorunda kalicaz , frozen thron olucak vs vs ... Blizzard Oyunu yapip hadi oynayin demiyor sürekli yeni instance larla ve yeni updatelerle daha da iyi eylenceli oynanabilir hale getiriyor. Tabi arada sölemedende geçmek istemiyotum Her yeni update de mage lere Nerf geliyor deniyor .. Mageler ise "Frost" lar oluyor doru duzgun fire a nerf geldigini görmüş deilim. Bu bariz üzücü bi durum tabi... Frost'a nie nerf geldi :) cok Avantajli bir Class oldugu icin.. + Frost pvpde olmasi düşünülmeyen Şeyler yapilabiliyor, Tek ihtiyaciniz El cabuklugu. Belirli kombinasyonlarla Karsinizdaki mage size buyu atamadan oldurebiliyorsunuz Frost olarak (Tabiki Kombinelerden Bahsetmicem) eger ki kombine içerisinde Resist Etmiyorsaniz Karşinizda bi fire mage duramaz.. + Frost pvp el Cabuklugu ister Bilgi ister ve Pratiklik ister... bende fire mage oldum Attiim Crictlere Damagelere Taptim desem yeridir :) ama egerki "3 büyü atip Talent Darağacimla birilerini yeniceksem" Bu benim içim hiçde eylenceli deil , ben frost olup -ice bite veya nova- ile % 50 Shatter Crictimle En azindan crictimden emin olayim pvpmide beceri ile kazanmaya ragziyim. yenilince , Fire olsaydim demiceimdende eminim:) , velasil herkezin kendi zevki ... (bu arada Fire a el çabuklu lazim deil demiyorum , sadece Frost için Daha onemli oldugunu belirtiyorum) Tercih Frozen Thornda Fire olmakdan yana :) + ice blck Pvp de onemlidir moblarda deil Onemli olan Nasil Kullanman Gerektigini bilmektir.. + ice block Coklu Ortamda Bi cok kişiye saldirma hakki saglar 218972192 kişinin arasina blinkle nova + cone of cold + ice block Sizin Gurubunuzun saldirmasi için Bir Avantajdir..:) +Barier de iidir yada onun yerine Pomda alinabilir 2 side Cok mantikli. +ice snap 3k damage atmanizi saglar.. +ice snap buyuk damagelerden ve dotlardan kurtulmanizi, gerekli cd lerin acilmasini saglar(nerde kullanildii Onemli) +nova+cone of cold Coklu combatta sayisi belli olmayan kişiye ice snaple beraber 1k Crict atmai saglar (ice Snap la 2K) Benim Gözlemlerim bunlar Ve lütfen bütün Talentleri denemeyen arkadaşlar yorumda bulunmasin cunki Frost la ne kadar damage verilebilicegini bile bilmeyenler oldugunu goruyorum... Fire da kaç Damage vurabilicein Belli Deil Ama Frost da en azindan ne oldugunu biliyosun :) Saygilar...[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hmmm pvp yapacak düzeye kadar frost olup sonra fire a mı çevirmeliyim :P frostla yaratıkları kesmek aoe yapmak daha kolay olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dispell de tüm instant cdsiz büyüler gibi saniyede 1 atabiliyorsun.yani üstünde manaki mana shield,dampen magic,mage armor,arcane intellect dispell edilene kadar 4saniye gerekiyor.Bu sürede zaten ya sheep edersin yada ai nin verdigi kadar manayı kullanmış olursun. simdi bi prieste 500 damage vermisin sheep yapip ne olucak adam zaten dotla 5 sn o kadar vuruyor sonra zaten hot basip dispelle devam ediyor ne anlami kaldi sheep yapmanin ! zaten aliance ile kapisirken sheepinde bi anlami kalmadi sheep yapsan ne olur yapmasan ne olur mage 1k mana ya 1.2k dmg veriyor demişsin ama nerden hesapladın anlamadım.sırf düz frostbolt atsa 260*4=1040 manaya 500*4=2000 dmg verebilir crit hariç, sen heralde instant büyüleri kastediyorsun. pvpde zaten frost bolt kullanmak olum millet kapmis olayi etrafinda firildak gibi donuyorlar tutursan 2.5 sonunda vuruyorsun bi seyler, critikte frostta hikaye 1k item saglamsa 1.5k anca vuruyorsunki onun yerine firebolt atarim daha iyi fireblast tuturursam COC cs olayına gelince, 30sn gibi uzun bir cdsi olmasına rağmen 4sn silence la son derece yeterli 1v1 de. ben zaten 4 sn 2k damage verirsen priest kesebilecegini soyledim ama o da frost magede cok zor anca 2 tane critik lazim ustune hot unuda bitmis olmasi lazim o movieyi izlemistim yalniz simdi indirip tekrar izleyemiyorum yalniz orda dikkat edilmesi gereken bir sey var 1 mageimiz undead paso race ozelligini basip fearden cikiyor 2 yanlis hatirlamiyorsam oradaki dallama priestler kaciyordu mageden [Bu mesaj Remus tarafından 22 Temmuz 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaş bir karar ver sen de. bir dispell eder diyorsun bir dot la baslar diyorsun. ikisine de uygun taktik var. dispell le baslarsa sheep edersin dotla başlarsa fireblast vs ile baslarsın. frostbolt atarken arkana geçtiklerin de dönemiyorsan zaten diyecek sözüm yok. silence tan sonra nasıl crit basacağınıda söyledim daha önce. videodaki adamda da trinket + iceblock var zaten. wotf o kadar güçlü kılmıyor adamı. [Bu mesaj EarS tarafından 22 Temmuz 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Frost mage ile 30 sny lik sheep süresince ard arda 3 kere bandaj basarim kendime :>[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Malibu, 20 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Benim anlamadığım tek olay o zaten. Frost mage im diyen birisi 31 arcane 20 frost oynuyor. Nasıl frost mage oluyoki bu. Veya fire mage im diyor birisi 20-25 Arcane vermiş gerisini fire a harcamış. Fire mage bana göre 41 Fire verebilen kişidir ( Böyle birini kolay göremezsiniz bi metaphor böyleydi biirde Betada ben böyle oynamıştım) :) Ben fire mage im diyip sonra Frost bite de var derseniz olmaz ;) Eski buildim 28 arcane 23 Fire kullaniyordum Gayette memnundum ki gayet de hoş oluyor öneririm. Lakin herkez fire reissit yapmiş abilere scorch cakiorsun 170 felan yazıyor tepesinde sinir oldum döndüm frostta meger huzur frosttaymiş şu an 21 arch 30 frostum cok da memnunum :D[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: EarS, 22 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: arkadaş bir karar ver sen de. bir dispell eder diyorsun bir dot la baslar diyorsun. ikisine de uygun taktik var. dispell le baslarsa sheep edersin dotla başlarsa fireblast vs ile baslarsın. frostbolt atarken arkana geçtiklerin de dönemiyorsan zaten diyecek sözüm yok. silence tan sonra nasıl crit basacağınıda söyledim daha önce. videodaki adamda da trinket + iceblock var zaten. wotf o kadar güçlü kılmıyor adamı. [Bu mesaj EarS tarafından 22 Temmuz 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Asil sen anlamak istemiyorsun priestlerin senin kullanicagin tum taktiklere karsi taktikleri var ve hepside frost magein kullandigindan etkili olay bu kadar basit ayni yetenekte 2 adami kapistir her zaman priest alir anca magein epic bi sekilde critik atmasi lazim dotla acti diyelim sen fireblastla basla adam direk hotunu atip dispele geciyor dispelle acti diyelim koyun yapip 1k vurdun diyelim shield basip heal ediyor kendini sonra sheepin bi onemi kalmiyor olan bos yere harcanmis manana oluyor hadi onu birak ilk hamleyi genelde priestler yapiyor vermisler adamlarin eline dotu dispeli ne ile basliyacagini bilemiyorusun frost bolt olayinda adami yakalamak yetenek isi birde ping isi. arcane missleda oyle bi problem yok ve kesin net damage vuruyorsun ustune bunun resisti var ki critik sansin kadar karsindaki adam resist ediyor sonuc AM 200 dps 5 sn 5 ayri critik sansi 5 ayri resist sansi frostbolt 230dpsmaximun 5 sn de 2 ayri critik sansi 2 ayri resist sansi e gidipde ust uste 1 ton frost bolt atmanin alemi yok , Frost magelerin priestleri yenmeleri cok zor ozellikle 31 forsta vermislerse imkansiz hadi priesti birak druidi bile yenmek cok zor paladin bile zorluyor forst resisti actiginda counteri atacagin zamani iyi ayarlaman lazim geliyor anca caster olarak shaman rahat kesiyor oda ilk haraketi yaparsan uzaktan su 3 sheepde 10 kere bandaj olayina gelincede o da anlamsiz adamin once dotunun gecmesini bekliyorsun bi 10 sn sonra bandaj yapiyorsunki o zmana kadar eleman iyilesiyor mana tekrar fulleniyor otur bastan tekrar ugras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bak arkadaşım, sen AI dispell lenince kaybedeceğin manadan bahsetmişin daha önce.ben de sana o dispell lenene kadar mananı nasıl harcayacağını söylemişim. adamı sheep edip 1k dmg vurdun adam kendini healleyecek Allahın emri bu. ama bu healleyene kadar sana hiç dmg verememiş olacak ki sen scorch veya frostbolt atabilirsin bu zaman için de. crit şansı kadar resist şansı var demişsin ilginç bir düşünce.o zaman biz direk staffla dalalım adamlara, büyü falan boş o kadar resist şansı varsa. 300-400pingle gayet rahat ayarlayabiliyorsun nereye döneceğini.zaten 1-2k pingle duel yapmaya çalışıyorsan hata sende. kaç kere anlattım hala imkansız diyorsun priest yenmesine.ne diyim arkadaş sen priestlere yenil o zaman körü körüne inanmışın yenileceğine. bu arada magele düzgün oynayan druidleri yenen varsa beri gelsin bana da anlatsın. [Bu mesaj EarS tarafından 23 Temmuz 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: EarS, 23 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki: bak arkadaşım, sen AI dispell lenince kaybedeceğin manadan bahsetmişin daha önce.ben de sana o dispell lenene kadar mananı nasıl harcayacağını söylemişim. adamı sheep edip 1k dmg vurdun adam kendini healleyecek Allahın emri bu. ama bu healleyene kadar sana hiç dmg verememiş olacak ki sen scorch veya frostbolt atabilirsin bu zaman için de. crit şansı kadar resist şansı var demişsin ilginç bir düşünce.o zaman biz direk staffla dalalım adamlara, büyü falan boş o kadar resist şansı varsa. 300-400pingle gayet rahat ayarlayabiliyorsun nereye döneceğini.zaten 1-2k pingle duel yapmaya çalışıyorsan hata sende. kaç kere anlattım hala imkansız diyorsun priest yenmesine.ne diyim arkadaş sen priestlere yenil o zaman körü körüne inanmışın yenileceğine. bu arada magele düzgün oynayan druidleri yenen varsa beri gelsin bana da anlatsın. [Bu mesaj EarS tarafından 23 Temmuz 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] ben dün 1 tanesini yendim. .1 kere o bi kere ben yendim.. amı yamultuyoorum frost crit ile.. adam bi anda kaplan oluyor uzaga kacıyor heallenip geri geliyordu.. ben ilk el yenildim.. 2. el cd ler açılmıstı (ice blk cold snap fln) neyse ben yine frost nova + fb + fb bi anda 2k sı gitti.. hemen kaplan oldu kosmaya basladı bende shiff potu içip peşinden kostum cs yi çaktım 1 nova + coc + fb + arc mis... gg.. Woww nice :D /bravo cekenler oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Remus, Sen frost mage oynamamisin bile :) konusuyorsun " 230 Maximum DPS" Sen kendindemisin kardeşim? Max dps 510 min 495 dir Frost da egerki Frost Mage isen tabi .. + Doru Duzgun talent verebilenlerdensen crict in 1k yada 1050 dir . bişi daha Şaman , Priest , pala demişsin :) bu dediklerinin hepsi cok kolay inan frost icin(şaman tek başina ise:) .. pyro crict i ile frost crict i arasinda far kolabilir .. ama ice snap sayesinde 3k yi buluosun crict de :) cok kolayda dayanamiyorlar .. senki once bi frost oyna , Ondan sonra frost un eksikleri hakkinda konush . + dot cart curt bla bla hikaye , herşey yetenek meselesi. el çabukluu .. eet abartili classlar var zit classlar da var .. ama hiç biri yenilmez deil .. olay birazda sende bitio . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 frosta geçeli 2 gün oldu. kallavi bir fire mage idim. şu an frost-arcane. Forst mageye geçince iyi ve kötü hissettiklerim: 1. düşen damageler: pyroblast fireball dan sonra frostboltun critsiz 300 vurması bi warrioru sadece gıdıklayabildiğim hissi yarattı... 2. 1vs1 de eziklik: tamamen şahsi yeteneksizliğim de olabilir ama fire mage 1vs1 de daha başarılı gibime geliyor. 3. kalabalık gruplarda mass dmg: instance olsun bg olsun gruplara karşı ve gruplarla frost daha başarılı. şöyle ki: bir fire mage tek bir kişiye kallavi dmg lar verirken, %70-80 lik bir dmg i frost mage 3-5 kişiye birden verebiliyor. bkz: frost nova, coc, blizzard, arcane exp. 4. meelee classları ağlatma özelliği (fire o konuda yeteneksiz) :) 5. düşük mana costlar, çok daha uzun süre pvp ye asılabilme. 6. ice block ve barrier ilk başta alışmadığım için pek sevmemiştim ama şimdi oldukça memnunum talentlarımdan.[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 2.madde sahsi yeteneksizligin zamanla alışırsın.[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 1e1 konusunda eziklik veya yeteneksizlik demek istemiyorum ama bence de Fire olunduğundan sanki 1e1'de daha fazla kullanılacak skill var gibi. En azından Fireball ile açılıştan sonra Pyro, Scorch, Fireblast arkasından Blastwave yapmak zevkliydi :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yalnız abarmayın bide shaman priest çok kolay diye o kadar kolay yeniyosanız onları ya siz übersinizdir yada adamlar noobdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar