Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük kardeş buharanı...ne zamn kalkcan pc nin başından diyen, sinir, haşarı tipler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizde de varsa bu dert, birleşelim...kampanyayı başlatıyorum
2. ÇOCUĞA HAYIR
KORUNMA YÖNTEMLERİ ARTSIN
ANTİ - kardeş sitesi kurulsun...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
kimse kusura bakmasın birinin demesi lazım

biz sizi ararız.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Kardeşin olsun Kanlın olsun.
Bilgisayar için kardeşini istemiyosan yazık gerçekten..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Mesaj tarihi:
ha ha ha
otoriteni ayarlıycan evde
bak bana ablamlar benden izin alıyo pc için
tabi ben veriyorumuyum izin
HAYIR tabikide
yaşasın kötülük[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
ben 2. çocuğum nocak şimdi böle saçma sapan konuşan 1. leri dövelim o bilgisayarları ... kampanyası açayım mı? bak adı üstünde "kardeşin" senden küçük,seni taklit etmek isteyen küçük olgunlaşmamış,olgunlaşsada senin fedakarlık yapmanı haklı olarak bekleyen kişi.ha ben bunlerı söledim ama senin kafan alırmı bilmem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
oyuncak ayıdaki olayı anlayamadım ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 22 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Ne bu ciddiyetsiz msjlar ayıp ya.
:P
Bende küçük kardeşim.
Abimi öldürücem
E sen yatarsın artık içerde :=)

ehueuhe yanniz imzeyi gordum yarildim muahah super ya[signature][hline]
Mesaj tarihi:
benim de var bi tane laptop aldık da noldu oyun oynarken laga sokmaktan başka bi işe yaramıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
Ben 2. çocuğum, 2. cocuk olmasaydı eğer ben olmazdım.Kardeşin uyuzsa bizden bulmana gerek yok.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
Ablam var çookta mutluyum. Kısmetse yaşı geldi evlenecek.

Bilg. Paylaşma derdimiz yok.olsada ne kadar olcak ki ? sonuçta parçalamıyor bilg.'i

O benim derdimi anlar ben onun derdini anlarım

Kusel Kusel geçiniyorus[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
Ayrietten kardeşlik güzeldir. Vakti gelince yanında birisinin olmasını isteyeceksin.Belki şu bebeklik çağında uyuz olabilirsin fakat bilki ileride can dostun olacak[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

• Yeni Oluştur...