amon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sizde de varsa bu dert, birleşelim...kampanyayı başlatıyorum 2. ÇOCUĞA HAYIR KORUNMA YÖNTEMLERİ ARTSIN ANTİ - kardeş sitesi kurulsun...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla anlayamadım topic den bisi. uzgunum[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kardeşine uyku hapi içir, kolasına falan kat.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kimse kusura bakmasın birinin demesi lazım biz sizi ararız.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gece annenle babanla beraber yat başka kardeş gelmez[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benimde babam öyle ondan neyle koruncam?[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kardeşin olsun Kanlın olsun. Bilgisayar için kardeşini istemiyosan yazık gerçekten..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa, Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben bu olaydaki kardeş rolündeyim ama bilgisayar benim kontrolüm altında nihoha
arc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 öldür[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ha ha ha otoriteni ayarlıycan evde bak bana ablamlar benden izin alıyo pc için tabi ben veriyorumuyum izin HAYIR tabikide yaşasın kötülük[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben 2. çocuğum nocak şimdi böle saçma sapan konuşan 1. leri dövelim o bilgisayarları ... kampanyası açayım mı? bak adı üstünde "kardeşin" senden küçük,seni taklit etmek isteyen küçük olgunlaşmamış,olgunlaşsada senin fedakarlık yapmanı haklı olarak bekleyen kişi.ha ben bunlerı söledim ama senin kafan alırmı bilmem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kendine laptop al, kardeşine bilg. ver oyun oynasın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok utandım [Bu mesaj Lopeth tarafından 22 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 o ayıcık ile +16 arasında bi bağlantı kuramadım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oyuncak ayıdaki olayı anlayamadım ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Üniversiteye git, kurtul : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 muahaha aynı kardeşten bendede var ama bizimki biraz daa anlayışlı allahtan :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kardeşini sev, insan ol.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abini sehir disi uni ye yolla kurtul asil ohhhh =)[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ne bu ciddiyetsiz msjlar ayıp ya. :P Bende küçük kardeşim. Abimi öldürücem E sen yatarsın artık içerde :=)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: insight, 22 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Ne bu ciddiyetsiz msjlar ayıp ya. :P Bende küçük kardeşim. Abimi öldürücem E sen yatarsın artık içerde :=) ehueuhe yanniz imzeyi gordum yarildim muahah super ya[signature][hline]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benim de var bi tane laptop aldık da noldu oyun oynarken laga sokmaktan başka bi işe yaramıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben 2. çocuğum, 2. cocuk olmasaydı eğer ben olmazdım.Kardeşin uyuzsa bizden bulmana gerek yok.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ablam var çookta mutluyum. Kısmetse yaşı geldi evlenecek. Bilg. Paylaşma derdimiz yok.olsada ne kadar olcak ki ? sonuçta parçalamıyor bilg.'i O benim derdimi anlar ben onun derdini anlarım Kusel Kusel geçiniyorus[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ayrietten kardeşlik güzeldir. Vakti gelince yanında birisinin olmasını isteyeceksin.Belki şu bebeklik çağında uyuz olabilirsin fakat bilki ileride can dostun olacak[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Öne çıkan mesajlar