dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @spawn77 yok abi herkese göre terör kötü değil.. Ben hatırlıyorum geçenlerde olan terör eylemlerine alkış tutanları.. var yani terör yanlıları (sarcasm mode on)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Terör yanlıları değil. Irak olayı bizim başımıza gelse bizlerde benzer intihar saldırıları yapardık gibi bir yazıydı onlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: fedaykin, 23 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Öncelikle Mısır sanıldığının aksine şeriat ile yönetilmiyor, ortadoğu standartları içinde laik bile sayılabilinir :) (burada önemli ayrıntı ortadoğu standartları). Ayrıca Mısır batılılarla arası ortadoğuda en iyi olan ülkelerden birisi ve arap ülkeleri içinde liderliğe oynuyor. Hepsini geçtim Irak'da konsolosluk açan ilk arap ülkesi ki bu sebepten konsolosu öldürülmüştü. Hepsini geçtim Mısır'da zaten radikal islamcılarla hükmet güçleri arasında süregiden bir savaş var. Kısaca yine hiç şaşırtıcı olmayan bir hedef seçildi. Doğru bır tespıt.. Lakin cok yer gecıyoruz gerımızde cok yer kaldı dıkkat ;) +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Anlayamıyorum. Yahu burası ana haber bültenimi. Haber izlemek isteyen adam Tv yi açar radyo dinler. Çok fazla nette görmek istiyosa İnternette haber siteleri var 14123 tane onlara bakar. Tamam bişey demiyorum sizi rahatsız etmiyosa katlanacaz. Ama açıyorum bakıyorum adam gibi bişey çıkar diye Yine bomba Facia Altında seri seri küfürler Vb. herkez gibi yapmak kolay bi kişi rahatsız olduğunu söylese direk ezmeye kalkmak kolay olaylar konusunda ters fikir belirtmek,savunmak zor. Bu üslupla iyi tartışırsınız siz daha Teröristler yerin dibine batsın!!!..........[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaşlar siz neler diyorsunuz?kimse kimseyi galeyana getirmiyor, "heyelana da vermiyor" (o ne demekse) çok ciddi bir sorun bu ve yeni bir olay olmuş, ana haber bülteni mi olması lazım bu konunun konuşulması için?bizim elimizden bişey gelmez mi gerçekten? ne zamana kadar köşenizde oturup bu olaylar yokmuş gibi davranmaya devam edeceksiniz?hiç değilse şuraya doğru düzgün bişeyler yazın da sesinizi duyurun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bu yazılar haber amacından çok tepki topikleri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 önerin nedir peki tepkisiz mi kalalım?susalım mı?o zaman gerçekleşmeyecek mi saldırılar? ben burda bir kaos veya korku görmüyorum, bak bugün çıkıcam gezicem metro istasyonlarına da gidicem, otobüslere de binicem, korkmamamız, yılmamamız lazım, o ayrı bişey.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 uzun zamandır bi çok insana bunu anlatmak istiyordum. Ama insanlar anlamamakta diretiyor. Boccob + 1233123235532[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Devekuşu ile insan iki ayrı canlı türüdür.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @insight; tamam küçülttüm imzayı ama kısamam.Böyle söylenmiş birşey bazılarına mesaj olabilir belki ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 her seferindede bi tane türk ölmese olmaz:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 küfür[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 la mısırdan ne istedilerki anlamadım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @boccob: işte sana bunları dedirtmeye uğraşıyor terör eylemleri. elimiz kolumuz bağlı napalım diyosun. hele bir de depremle aynı kefeye koyuyosun terörü, nasıl diyebilirsin ki böyle bişey? terörü yapanlar insan, biçok olay birbirini tetikliyor dünyada, ben bunun stresini yapmazsam, neyin stresini yapıcam? bir insan hayatından önemli ne var ki, heryerde bombalar patlıyo, insanlar öldürülüyo. evet biz karar veren mekanizmada değiliz, ama oy veriyoruz, hükumet seçiyoruz, veya gidiyoruz gazete okuyoruz, görüşlerimizi birbirimizle paylaşıyoruz, konuşuyoruz, birbirimizi bilinçlendiriyoruz, bunların hiçbi anlamı yok mu? belki içimizden birisi bu karar verme mekanizmalarında söz sahibi olacak ilerde? kaldı ki biz bişey yapmıyoruz, hırpalamıyoruz kendimizi, üzüntümüzü, kızgınlığımızı paylaşıyoruz, bu bile önemli bence, gözlerimizi, kulaklarımızı tıkayarak, nereye kadar?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 onun kastetmek istediği bu saldırılar hep ''amerika ve muttefikleri'' ne yönelik oluyordu, mısır alakasızdı konularla.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dünyada tetiğe basıldı eet..ingilterenin zmanında beslediği el kaideler dünyayı vuruoalr..daha destek versin şerefsizler ona buna.anlamak zor konuşmakta saçma bence bu konu hakkında ,bu terör olayına dogu ve batı el atmazlarsa her seyi beklerim bu teröristlerden,organizasyon konsunda hata yapmayacak akdar ustalar..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kartlarınızı oynayın.....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bunlar artçı hareketler, teror orgutleri nukleer silahlanmalarini tamamlamak uzere 2006 yı bekleyin ... [Bu mesaj k-Potti tarafından 23 Temmuz 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ne olacak bizim halimiz... Insanlık nereye gidiyor... Bu ne yaaaaaaaaa[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Londra'da patlama oldu dünya ayağa kalktı, mısır'da patlama oldu tepki yok.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 olmaz cünkü mısır da şalvar var. onlar insan değil...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ben sabah CNN'de BBC de falan gördüm patlamaları? E ona bakarsanız geçen gün Bağdatta 101 kişi öldü. Gerçi artık intihar saldırıları çok normal ama orada. En azından Dünya tarafından normal karşılanıyor.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şalvar işte insanı insanlıktan çıkarıyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Irak'da insanlar öldürülüyor kimsenin gıkı çıkmıyor, Amerika yada İngiltere'de insanlar öldümü "terör" denip kınanıyor cart curt. Neymiş efendim ordaki terörmüş ırak'da ki demokrasiymiş. Irak'da terör eylemlerinde ölen ınsanların 1000 katı daha çok insan öldü belkide. Taraflı basın ve g8 ülkelerine kafam girsin[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 g8 e kafam hariç heryerim girsin...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar