Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz'in Yeni İmajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ucanadam msn e gel bir sürü var böyle kız seçeriz birini=) gotic kız işte ya süper nesini beğenmiyor diğerleri[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)
Mesaj tarihi:
gece gece öldüm ya özcan deniz'in ilk haline eheha[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
insanlar kendilerini nasil begeniyorlarsa disariya oyle sunmalarina bence bir sakinca yok, ama sonuta dalga gecilmeyi hak ediyorlarsa sonuna kadar dalgami da gecerim..

yeni bir forum uyesi olarak o arada gecen fotograflarda ki insanlarin forum uyeleri olmadiklarini umit ediyorum.
Mesaj tarihi:

Arkadaşlar bunlar aynı kız degil.

bu vf 'den bi hatun..

cristina..

pipili kız..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Mesaj tarihi:
lol o altın zincir mi?
sanırım gümüştür kendisi, 5 yıl önce bodrumda bir kız arkadasım takmıstı, o gündür bu gündür çıkartmam. alışkanlık.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
cenin, 22 Temmuz 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 22 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
ya bu adam eski bi dizi vardı a takımında ondaki zenci herife benzemiş

harbi çok benzemiş hatta bir tek altın kolyeleri eksik

hulk hugan?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!

Mesaj tarihi:
said:
jay, 22 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
gumus mu?

gecicek bunlar zamanla.

balonunda yepyeni..dikkat et patlamasin..
sen taki takamiyosun heralde..ciğeri yalamada[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 22 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bunlar aynı kız degil.
biliyorum malkavian o kızın iki resmini koydu 1. si açılmamış burda, ben o açılmamış olan resmi beğendim senin kzıı beğenmedim ahaha...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Mesaj tarihi:

benim taptığım hatun bu, her bakışımda yine aşık oluyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
prawler ne hulk hugan ı ya hani bi beyaz adam vardı sıska bişi birde zenci ayı gibi bişi vardı punk tı saçları zincirleri vardı böle hatta bi sahnesi vardı bi komutan esir alır bunları beyaz olana bi geçirir yere yapışırdı sonra zenciye bi vurur komutan birşey olmazdı o zenciye hiç çocukken hatırlıyordum hep[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 22 Temmuz 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
gece gece öldüm ya özcan deniz'in ilk haline eheha

ben onada guluyorum,kendine pipili kız diyip makyajlı foto koyanlarada.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:

illa adam gibi dişi mi görmek istiyosunuz. alın abi o gotiklere taş çıkarır ayrıca fuarda mankenlik yapıyor kendisi araba fuarında.

[spo1=bakın bakın.][/spo]

az önce baktığınız seksilik içeren hatun resmine 16 yaşından küçükseniz bakmamanız gerekiyordu.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog

Mesaj tarihi:
ya cok bikkinlik geldi bu tiplerden..
yok mu soyle siyah sacli yesil gozlu ufak tefek gotik olmayan hos kiz resimleri>?
Mesela Sophie Marceau gibin, tabi o da geldi 40 ina belki de gecti[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
  • Yeni Oluştur...