Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bildiğiniz en yüksek dps ye sahip petleri yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 http://www.goodintentionsguild.info/petinfo#dps bu sayfada hunter petleri ile ilgili istediğin her bilgiyi bulabilirsin yinede aklına bir şey takılıyırsa yardımcı olurum olur mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bazı hunterlarda elit pet gördüm. bunları elde etmek mümkün mü? yoksa bug abuse mu ediyorlar? peki biz her seviye atladığımızda da pet değiştirmek zorunda mıyız? yoksa 5. seviyede rengi hoşuma giden bir hayvanı evcilleştirsem, 60. seviyeye kadar onu kullanabilir miyim? lvl olarak benden düşük bazı hunterlar görüyorum. benim levelıma uygun dolaştığım yerlerde rastlamadığım siyah aslan, baykuş gibi hayvanları almışlar eğitmişler. nerden buluyorlar bunları? bir harita felan var mı, hangi renkte yaratık hangi yerde felan? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Elit moblardır.. ornegin bangalash vardı lvl 43 beyz kaplan..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim pet king bangladash ama lvl 60 hehe :) dışardan görenlere bazen elit gözüküyo nedenini bilmiyorum[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 broken tooth un attack speed i 1.0 tavsiye ederim =) king bangalash ın görüntüsü yeter [spo1=benim şirin bangalash ım][/spo][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Shy'Rotam elite bir pisi pisi mesela, Winterspring'den :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 de broken tooth bir tame edince 8 saat bekliyorsun ben ragnoros ta 5 gün boyunca düzenli olarak bakmıştım ama nafile[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aradığım cevaplara ulaştım, saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar