Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnomish death ray

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Bir Profession'in pvp ye bu kadar aktif müdahale etmesi sacma, bence en fazla Alchemy düzeyinde ve pasif olmaliydi bu müdahale.

Skinning ile Tauren yüzebilelim abi ozaman[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

Rune Cloth bitmişti gideyim şu tarlalarda biraz farm yapayim dedim bi mage bi priest bide warrior vardi kasiorlar
Priest e Mind control cap bastim mage yi counter sp leyip warrior u sheepledim mage yi yardim döndüm warriou keserken priestin mc i bitti ona pom sheep bastim warrioru da kestim prieste tekrar sheep dayandim evoc bastim fire ball i cakarken cıkdı sheepden verdi silenceyi iron granade ile bende onun buyuyu bozdum neyse carpisiyoruz 2k civari hpem kalmişti priestte varsa yoksa 1.5 k kalmiştir manası 0 wand kasiordu
eheh ne yardım lavuklari geyigi yapıyorum yandan arkadaş izlior Priest abi mana poti cekti shield basti death ray a dayandi Stun edecek bişi yokdu range den de cikamadim Kafamda 4088 yazdi (Scrolling comat text)
Direk arkadaşla birbirimize baktik bi an filimlerdeki gibi apıştık kaldık resmen.
Benim max critim 3400 civari buffluyken
Muazzam kullanişlı bi alet bide backfire olmasa :>
Hani bazen görüyorsun çot çot 290 290 hp cekiyor senden diyorsun aha herifi patlattim *Puff* ekranda büyük bi yazi "içinde patlasin" :)[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.!
Al'Akir
Darkhoof
Elderone
Antuan

[Bu mesaj Regalya tarafından 23 Temmuz 2005 08:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Asmis bir item bence ama sadece yapan kullanıyor allahtan:P bg de dusunseniz giriyorsun lvl 60 adamlarin hepsi 40 falan tiyorlar 4 tane death yattin :P bide ben seni kestim bi ara arathide hatirladim seni kobold keserken ynmdan gectin galiba bende kovalayip kestim(sen olmayabilirsin belki :P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 23 Temmuz 2005 06:21 tarihinde demiş ki:
*!
Engineering kassam Stunlock un neresinde kullanabilirim diye düşünür*

ben soyle bir combo dusunmustum ama henuz uygulayacak firsat olmadi magele oynamaktan :)

cs+ss+cb+gouge (buyuk ihtimal 5 cp oluyor adamda)+death ray ve evis

death ray crit tutarsa baya guzel damage gelir sanirim burdan
yalniz death rayde kotu bir sey var bombalarin cooldownlarinida etkiliyor :(
gouge yapan bombayi 1 dk kullanamiyorum death ray kullandiktan sonra[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...