Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu nası bişeydir ya? bi vuruşta ölmem çok saçma.. [spo1=gnomish death ray][/spo][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bana 2k critledi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 4 K Critleyen SS ler var :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben 3600 vurmustum eheh hordelarin fp elemanlarina bat mastermi ne iste eheh direk %47 falandi cat diye gitti ^^[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2k crit olmazki o zaman ya alla alla 1900 küsür diye hatırlıyorum demekki 2900 dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bir Profession'in pvp ye bu kadar aktif müdahale etmesi sacma, bence en fazla Alchemy düzeyinde ve pasif olmaliydi bu müdahale. Skinning ile Tauren yüzebilelim abi ozaman[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 goblin engineerım ben başta bu olmak üzere gnomish engineerın itemleri yüzünden sıfırlayıp baştan kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sub profesionları değiştiremiyorsun ilu Goblinsen ömür boyu goblin kalıyorsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sifirlayip bastan baslamasi lazim[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Olmuyor öyle. Kardeşimin karakterinden biliyorum Weapon Smith di "Ben armor smith olayım" diyip 0 ladı yeniden kastı. Weapon Smith olabilecek skille geldiğinde direk "You are now Weapon Smith" dedi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ha o zaman demek ki questi yaptigi icin secmis sayiyo anladim : /[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Goblin engineerim, hiçbi boka yaramadığını açıkça söyleyebilirim. Aklı olan gnome seçsin[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 silmeyin bosuna engineeri sadece size aletleri yapcak bi gnome arakdas bulun sonucta itemlar sadece yapılmak icin gnome istiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hayır ama mesela gnomish death ray bop böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bu arada cooldownu ne o aletin ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 genelde 700-1300 arası vuruyor. Ama critledimi bagırtıyor yaklaşık 3k vuranlar normal crit :) Basar basmaz ateş etmiyor yaklaşık 2.5-3 saniyede ateş ediyor ve geri tepme şansı var malum gnome icadı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 1 saatti sanırım cooldown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cooldown'u 5 dakika onun.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gnomish mi daha iyi goblinmi ne farklar var ?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Stormshadow, 23 Temmuz 2005 06:04 tarihinde demiş ki: cooldown'u 5 dakika onun. *! Engineering kassam Stunlock un neresinde kullanabilirim diye düşünür*[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Rune Cloth bitmişti gideyim şu tarlalarda biraz farm yapayim dedim bi mage bi priest bide warrior vardi kasiorlar Priest e Mind control cap bastim mage yi counter sp leyip warrior u sheepledim mage yi yardim döndüm warriou keserken priestin mc i bitti ona pom sheep bastim warrioru da kestim prieste tekrar sheep dayandim evoc bastim fire ball i cakarken cıkdı sheepden verdi silenceyi iron granade ile bende onun buyuyu bozdum neyse carpisiyoruz 2k civari hpem kalmişti priestte varsa yoksa 1.5 k kalmiştir manası 0 wand kasiordu eheh ne yardım lavuklari geyigi yapıyorum yandan arkadaş izlior Priest abi mana poti cekti shield basti death ray a dayandi Stun edecek bişi yokdu range den de cikamadim Kafamda 4088 yazdi (Scrolling comat text) Direk arkadaşla birbirimize baktik bi an filimlerdeki gibi apıştık kaldık resmen. Benim max critim 3400 civari buffluyken Muazzam kullanişlı bi alet bide backfire olmasa :> Hani bazen görüyorsun çot çot 290 290 hp cekiyor senden diyorsun aha herifi patlattim *Puff* ekranda büyük bi yazi "içinde patlasin" :)[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan [Bu mesaj Regalya tarafından 23 Temmuz 2005 08:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 5 dakka olurmu ya 1 saat çokta yarım saat falandır diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Asmis bir item bence ama sadece yapan kullanıyor allahtan:P bg de dusunseniz giriyorsun lvl 60 adamlarin hepsi 40 falan tiyorlar 4 tane death yattin :P bide ben seni kestim bi ara arathide hatirladim seni kobold keserken ynmdan gectin galiba bende kovalayip kestim(sen olmayabilirsin belki :P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Abi cok özeniyorum gnome female lere ya : / Ve isin kötüsü su aralar kasicak zamanim da yok[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Malibu, 23 Temmuz 2005 06:21 tarihinde demiş ki: *! Engineering kassam Stunlock un neresinde kullanabilirim diye düşünür* ben soyle bir combo dusunmustum ama henuz uygulayacak firsat olmadi magele oynamaktan :) cs+ss+cb+gouge (buyuk ihtimal 5 cp oluyor adamda)+death ray ve evis death ray crit tutarsa baya guzel damage gelir sanirim burdan yalniz death rayde kotu bir sey var bombalarin cooldownlarinida etkiliyor :( gouge yapan bombayi 1 dk kullanamiyorum death ray kullandiktan sonra[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar