Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 itü jeoloji 1[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 açık lise 2. dönem bu yazılılardan iyi alırsam bitiririm sanırım 1 senede liseyi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 1.sınıf KemalHas ilk ögretim 2.sınıf Dr.Refik Saydam (1ay) 2-5.sınıf Koza ilkokulu Orta-lise Bahçelievler Anadolu Lisesi Uludag Üniversitesi (makina müh)+aöf işletme[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Koç ünv. Elektrik elektronik 1. sınıf. Sorusu olan varsa yanıtlıyayım [ünv hakkında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 1.sınıfın ilk 1 haftası teğmen kalmaz ilkokul-kavaklıdere lise-çağrıbey(ankara) üni-bilkent uni.(bilgisayar teknolojileri ve bilişim sis.)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 1 2 -Ozel dogus ilkogretim[hatay] 3 - Cankaya devlet[ankara] 4-11 ozel dogus lisesi[ist] bu senede oss hazirlik isallah sinav bittimide birakicam herseyi uo ya baslicam[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Barbaros Hayrettin İlkokulu (anasınıfı - 1 - 2- 3- 4- 5) İstek neydi kartaldakinin adı unuttum :) ( hz - orta1 ) Ortadogu koleji(orta 2 -3 ) 21. yuzyıl lisesi ( 1- 2- 3 ) Trakya Universitesi Makine Müh.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ilkokul+Ortaokul - Bursa Ozel Inal Ertekin Lise - Koc Ozel Lisesi Universite - University of Washington, Seattle[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: ezgi, 15 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: K.A.L. KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ Ben de K.A.L. ama KARATAY ANADOLU LİSESİ (konya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Respectful, 24 Ocak 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: ezgi, 15 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: K.A.L. KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ Ben de K.A.L. ama KARATAY ANADOLU LİSESİ (konya) K.A.L Kadıköy Anadolu Lisesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ÇANAKKALE 18 MART ÜNİ. -- JAPONCA ÖĞRETMENLİĞİ[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Saint benoit fransız lisesi son sınıf[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 GAL yane gölbaşı anadolu lisesi 10.sınıf[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dikkat ettim de patilerimizin çoğunluğu lise öğrencisi. burdan mütiş bi sosyoloji araştırması,hatta bitirme tezi çıkar ama banane çünkü ben; Hacettepe Üni. Fen Fakültesi İstatistik okuyorum.o araştırmayı sosyoloji okuyanlar yapsın.:-)[signature][hline]counter strike by the way... (kantır strayk "baydı" vğey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 EFFL = Eskişehir Fatih Fen Lisesi Bilkent adayıyım duyurulur[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 s.g avusturya[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 K.A.L 'ın tek bir açılımı vardır oda Kadıköy Anadolu Lisesidir gerisi yalandır özentidir! İlahmi Örnekal İlköğretim (1991-1994) Fehmi Ekşioğlu İlköğretim (1994-1995) Erenköy İlköğretim (1995-1996) Kadıköy Anadolu Lisesi(1996-2004) şu an össeye kasıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eğitimi köyde, öğrenimi dersanede[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Saint Benoit Fransız Lisesi (11) +FBM Kadıköy4..Hayatımın çoğu zatn dersanede geçiyo lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pamukkale Mak. Muh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: fede, 28 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: EFFL = Eskişehir Fatih Fen Lisesi Bilkent adayıyım duyurulur Para var galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mustafa kemal lisesi (izmir) 10. sınıf[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Avni Akyol Anadolu Lisesi.. Lise son sınıf.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampyria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Istanbul Lisesi 12.Sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar