Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik halkı nerede eğitim/öğretim alır?

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy anadolu lisesi
istanbul üniversitesi makine(a) mühendisliği

ilk okulu boşverin :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe A.L. (Kısaca "mal".)
FMV Işık Üniversitesi - IT (her seferinde söyleme gereği duyuyorum Fethullah'la alakası yok.)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
kadıköy anadolu lisesinde eğitim, boğaziçi üniversitesi kimya müh. te öğretim alırım.

same here[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Sosyal ağlarda paylaş

Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümü Mezunu.
Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Uluslararası iktisat Bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Marmara üniversitesiyle alakalı her soru ve sorununuzda yardımcı olabilecek kadar okulun sahibidir:)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.

[Bu mesaj Numb tarafından 20 Ocak 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...