_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 atakoy ilkogretim okulu s.g. avusturya lisesi sabanci universitesi[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 upss doğanın accountu imiş görmeden sileyim -cassie- [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Ocak 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ataköy İlköğretim Kadıköy Anadolu Lisesi Yeditepe Üniversitesi[signature][hline]İMZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kadıköy anadolu lisesi; lise 2 fm (naaayıır) ilköğretim: turhan ve mediha tansel ilköğretim okulu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ilkokul: halide edip adıvar, nurettin teksan, mediha tansel lise: İEL'03 üni: ODTÜ Makina Müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kadıköy anadolu lisesi istanbul üniversitesi makine(a) mühendisliği ilk okulu boşverin :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ilk okul.kültür kolej lise.saint michel 2. sınıf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 İlkokul: Turhan ve Mediha Tansel ilkokulu 1991-1996 Ortaokul+Lise: Arnavutköy Amerikan 1996-03 Üniversite: Marmara Üniversitesi Sinema-TV 2003+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lise (bitti enteresandir) - Sankt Georg uni (bitecegini dusunmuyorum :P) - Technische Informatik, RWTH-Aachen[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Ocak 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Maltepe A.L. (Kısaca "mal".) FMV Işık Üniversitesi - IT (her seferinde söyleme gereği duyuyorum Fethullah'la alakası yok.)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: fizban, 16 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu lisesinde eğitim, boğaziçi üniversitesi kimya müh. te öğretim alırım. same here[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kadıköy anadolu lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Istanbul Ticaret Universitesi Görsel Iletişim Tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kadir Has Anadolu Lisesi - 10[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümü Mezunu. Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Uluslararası iktisat Bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Marmara üniversitesiyle alakalı her soru ve sorununuzda yardımcı olabilecek kadar okulun sahibidir:)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 20 Ocak 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ilkokul,ortaokul Dogus Koleji. Lise,KAL. Sene sonuda bi üni.Artik boun mi,itü mü bilmem :p[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ilkokul+ortaokul=Mimar Kemal Lise=Cankaya Lisesi Uni.=Ege Uni Su Urunleri haz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ilk+orta+lise: ted ankara sabancı univ mühendislik ve bok püsür[signature][hline]christ-raping black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 İlköğretim => Özel doğuş Lise => FMV Özel Ayazağa Işık lisesi Lise 3[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theoracle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bursa anadolu lisesi akabinde 7tepe işletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ilkogretim - ielev lise- Cagaloglu Anadolu Lisesi. Uni- hacettepe olcak işşşşaaallah[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dokuz Eylül Üniversitesi, İşletme...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ümraniye anadolu kadıköyün sokakları+atılım dersanesi (lise son) mimar sinan güsel sanatlar arkeoloji[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 BUPS (bilkent university preperatory school) 11. sınıf. (IB 1. yıl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ege Üniversitesi Biyomühendislik 2.Sınıf[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar