LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -khas: ben size şeriat geliyo demiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tüm 88 liler :ooh yeni öss sistemindende kurtulduk[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 wow: Paladinin holy artık kimseyi kesmeyecek wow: Shamnınla lv 62 cehennem zebanisi aldım wow: Horde grubu Şimdi kim kötüymüş göreceğiz wow: Shamns need more buffs Kişisel: imkansız aşk içindeyim bir zebaniye aşık oldum. Çizgi film : yaşasın artık alucrd ile tanışabileceğim. Müzik: tün saat 10.30 sularındaki iniltinin mp3 nerden bulabilirim.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 star wars: bir zebani der ki: al sana dark side yaa gördün mü darkı durku... pis kara fatma seni... cıssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -Show TV (Reha Muhtar) : Sayın zebani, kazanların başında terliyomusunuz Bu şekilliydi[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 *!Kopar bizi zebani*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Absolut, 22 Temmuz 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Wow bölümü: Hunter rollar abicim mis gibi bonus veren kırbaç işte neden rollamasın. UO bölümü: Osman kırbacımı rolladı. AHAHAHAHHAHAHAHAHA bu süper.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 UO: Free shardda cehennem olmaz olm ha bire reset gelir baştan yanarsınız. Parası ile officialında yanın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 wow:YAA Varimathras bu kadar guclu degildi eskiden!!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Heuheuhee çok güzelsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Zebani yells :Nerf frost shock paladin: şimdi herkes undead mı sayılıyo ? warlock casts enslave demon on zebani frost mage rulz şeklinde suyu çıkarılabilir bill gates : tüh longhorn u da çıkarmamıştık süleyman demirel:binenaleyh infiale gerek yoktur.Allah böyühtür[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bonecrusher: Daha önce kopmustu.. forum.paticik.com/hebele7183131/viewhub[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 8 kusur sayfa okuyamadım hepsini daha once soylendiyse aynısı kusra kalmayın =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DynamicK, 09 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: bonecrusher: kıyamet daha önce kopmuştu bi arama yapsaydınız evet söylendi :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Güzelmiş...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Zebani - Hahaha, o totemlerinize taparken akliniz neredeydi sizi inek Shamanlar! Hepinizi kendi ellerimle yakacam! *Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock* OMFG! NERF! NERF![signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Matrix : abi baydım burdaki sıcaktan, zebanilerden felan, şöle iki güzel hatun load et de keyfimiz yerine gelsin.. -agent smith : Tanrım bi elinizi sıkabilir miyim? -neo: godmode oldu herif, ahanda sıctık şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben: Lan hani Matrix? S.çtık ki ne s.çtık....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ROFL! Bu ne ya! şirketin ortasıdna bastım kahkahayı. millet delirdi gözü ile bakıyor!!! said: Dragonutopia, 22 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki: -Paticik.com:Area zebaniz are son of a bitch! -Yeni gelenler:Ben gelmedim zorla getirdiler..meraba -Donanım&Yazılım:Baglantıya ne oldu? -Konu dışı:Kimse beni sevmiyor acı cekiyorum :( -masaustu:ACsi 30 olan yaratık...sol masada oturuyor -Tarih:Adolf Hitler (user:Bombacı_adolf) -Görsel sanatlar:Kan ter ve gözyasıyla resim sanatı -öğretiler:Az acı cekme sanatı tutorial v1. -Buluşma-event:3.geleneksel paticik cehenneme git bulusması -Meydan savası 3. kat..(no satısh) -Pazar alanı:Alınık tuzlu kırbaç -Kişisel:Yanıyorum onun icin:( -Pati pet:Hellhound aldım :))) cok şekerrr -Gezdim tozdum:Nispeten serin yerler (kat:2) -Starcraft:1.13 patch cıktı -WoW:Yeni class eklendi:Zebo.. -garbage:Kamcılanırken zevk alıyorum neyim ben üheühüeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ehe alexi güldürdün beni :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ah eskiler süper süper moral topik :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Temmuz 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Zebani - Hahaha, o totemlerinize taparken akliniz neredeydi sizi inek Shamanlar! Hepinizi kendi ellerimle yakacam! *Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock**Shaman casts Frost Shock* *Shaman casts Frost Shock* OMFG! NERF! NERF! ahahahaha rofl yok ya shaman'lara buff gelir, o kadar eziyet çekmesin diye aynı işi otomatikman yapacak "frost totem" koyarlar :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ultima oyuncusu 2: bug buldum, gate açıyorum cennete, pusu kuracaz gelenlere.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eski hatunun topiclerini niye upluyosunuz ulan hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eheh griz takma kafana :) olcak bunnar , aslansın sen üstesinden gelirsin :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar