DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 RamsesII:Yeliz Yeşilmen de burdaymış ...nihohoohohohohahahaha!!! [signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 09 Eylül 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ghaldszar: iskence aletleri hakkinda spoiler vermek yasaktir! Kedi: yeni uyeler gelicek olm bu sayede, genislicez! Berk: Gimli, efe, sitem nerde! hadi ama (kendisi hala bi gidim kod yazmamistir bu detay onemli :P) Diablesse: bu geceki radyo yayinimizda lucifer ile oglu damien konuklarimiz olacak![signature][hline]too much, too young
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 - ryan - : Adam olsunlar kıyametede gideriz.Adam olun. prawler : Bir kız arkadasım olmadı fani dünyada.NEDEN LAN NEDEN!! diab : mannak mı bunlar ya sırasımı şimdi kıyametin =o( pyr0 : ulan world u yapıyodum ne güzel ya ! bronx : awayim ben sonra... moon : cece de şise kaldı yarım kim içicek lan onu !?!? chris : wuuw ne kıyameti % ? cemre : evet son parçam cennete e gidenler için geliyor.pekala pekala evet pekala..[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahahaha eternal : görlz iste böyle sevisiyoduk falan , oha noluyo ?[signature][hline] curious about me ? photos
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ..ama venedikte bug var. eheheh[signature][hline]templars of steel
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 valla doggy yönetmişsin hacı. :lol:[signature][hline]your sight is a weakness...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 dynamicK: pfft sakalda yandı kalmadı bişi nicotinee: kıyamet kopunca başka gezegenlerde açtıgım 5000mbit lik baglantısı olan net cafeye otobüs seferleri koyucam , ölmeden orda yaşayacaksınız bonecrusher: kıyamet daha önce kopmuştu bi arama yapsaydınız paticikte kıyamet öncesi topicler: 1. kıyamet kopunca yanınıza alacagınız 3 şey 2. kıyamet koparsa acaba net hızlanır mı? 3. su içtim 4. paticiksel futbol maçı ver. 666 5. connectoru bulamadım paticikte kıyamet sonrası topicler: 1. ben geldim 2. adsl sorunsalı 3. yanmaya gelenler? 4. ah bu kızlar 5. AREA MASTERZ İs Back[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hehe çok komik yaw[signature][hline]I have no options left again.
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Sam, 09 Eylül 2004 01:00 tarihinde demiş ki: mumi: ay kızıla bürünürken kronometremi çalıştırdım.. :lol: :D Chemical : EHeoehuehuoehue Ateş! Yakıcam her yeri...! Sam:(Zebaniye dönerek)Ya hocam, bizim bir T-101 vardı..Bir ara kendini kazana sokmuştu.... Doggy: Henüz bu topik için çok erken,kitliyorum şimdilik.... Dissappear: Baba varya bir ZX-34021-X ekran kartı aldım...Ateş ve Lavları pixel pixel görüyorsun böyle deli.. Azmodai: Yok kardeşim cehennem mehennem size...Sörvırda yok..Adminde yok! Emal Apla: (Zebaniye) Bana bak,Taa kaç KM cennetten aşağı geldim,nerde benim Patilerim,göstermezsen terliği indircem suratına şimdi! Horace: Mmmmm...Alevler olmamış,Duvarların gölgelendirmesi pek iyi değil..Biraz daha uğraşman lazım çizimin üzerinde... Re-Bonecrusher: HL2 Çıkacak,o zaman görürsünüz siz... :D Fedaykin: Şimdi esasında,senin bu ateş dediğin şey,bizi korkutacak füzelere eşdeğer sanıyorsun değil mi?İşte orada yanıldın bak,bir erkek bir bayandan korkmalıdır sadece... Kedi: Tüm admin grubunu buraya vermişler be...Puh...Gene kaçamadık....Negzel Huriler...Ahhh ah... Wasti&Sharky: Oooo...Süper kodlamışlar abi... Dark: Buc's dada kimse kalmamış bugünlere....Biraz balron gezeyim dedimde... Prawler: Offf ulan offf...Buradada bırakmadılar başımı....Yaktılar beni... Szasstam: Aşk insanı nerelere düşürüyormuş.... Babacum: Abi ben senelik iznimi kullanısam? Monica Levinski: walla ben Clin sayesinde geldim...O davet etti... Bahtsız Aşık Genç: Ah ulan ah...Aşkın taaaa....Şimdi ne güzel hurilerle geziniyor olacaktım... Hitler: Hani Lan daha dirilip 3. dünya savaşını çıkaracaktım?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 zgrw : Aaa kıyamet koptu . Aman şimdi hiç uğraşamam ben burada netime takılırım :) said: DynamicK, 09 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: paticikte kıyamet öncesi topicler: 3. su içtim paticikte kıyamet sonrası topicler: 1. ben geldim 2. adsl sorunsalı 3. yanmaya gelenler? 4. ah bu kızlar 5. AREA MASTERZ İs Back çok güsell :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Eylül 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Prawler : Ya abi.Benim ne zaman sevgilim olacak?Kimse sevmiyor beni Buğra. Eternal : Kesin fake'dir.Kolpa skmışlardır gene. Diablesse : İmkansız birşey bu.Ema aplanıs nederki sora? Rodvine : Muhauaha olm karı war mı orada peki? Diemaster : Yepyeni bir scp buldum.Felfeci bişi yapıcam.Cehenneme gidiyorsun ama acıyı npc çekiyor.Nasıl? Silencer : Nebula maillerimiz ne olacak demeyin?Aynılarını burada da kullanabilirsiniz.Ancak IP sorunu nedeniyle 1 asır sonra bağlanacaksınız. MadCat : Abi tamda sırası mı şimdi?Tamda DeJavu olcekken.Niysee. Pyro : lol.o bi kerem lame işi deil.illaki kopcaktık.kopardılar işte lol. Chaosdemon : Bi geleim bahk napıorm sizi. Lucas : Tmm orada da kurarıs bi sphere.Gene admin olcem mlsf niahaha. BonePART : Bahk canım.Bu burada olmas.Köprü fln annamam bn.Bnde bi köprü war ama şimdi burada yazmak istemiorm.Nah böle 2 metre gbin flm biişşeee ehehuehe[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 10 Eylül 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mortis: ... (üç notka)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ghost1989 : Hacked by procast hack team. Malum otorite : Güzelim, fişinizi kompleden çektik, kalmadı hek mek.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 mike: hastır ya xear ı acmama 18 saat kalmı$tı dagger: ulan tamda 90 lı kızla cıkıyordum. Expmadcat: oh be kıyamet koptu - li kontörlerı ödemek zorunda degılım eagle_dnz: hele $ukur bir daha a$ık olmadan kıyamet koptu elma: lan payro bu cehennemde soguk bı yer yok mu burası cok sıcak eternal: payro al bunlarda cenette yabtıgım yenı evler llama: askerlıktende kurtulduk oh mis spexy: kıza zaman verelım dedık kıyamet koptu laistragon: kız ark.ımla cehennemdeyız ama onla bırlıkte oldugum ıcın burası bnm ıcın cennet sturm: oh be kız ark.ımla cennetteyıs artık aramızda km lerce mesafe yok soulfly: gaylıgımı ıtıraf edemeden kıyamet koptu $ansa bak kiddo: pof daha 54654 gmail invitemi millete yollıcaktım voice: voik diyenlere bela okudum diye cehennemdeyim var mı böle bi$i faust: no ames me dıye dıye dag kdr sevmıyenım oldu heh c.d : bab bu cennette club nerde dynamick: bu cehennem ate$i ne böyle? bnm alerjım varmı$ tenımı mor yaptı tam bonzı oldum lol bonecrusher: aha cennette frp cok zevklı nedense goblınlerı hıc ıskalamıyorum chiptech: kıyamet kopar cem uyur ------------------------ kıyamet kopunca olası topiclerin en populleri; kız ark.ım cennette ben cehennemde ne yapabılırım?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bazı başlıklar Konu dışı : cennet vs ceennem Müzik : cennet şarkısının sözlerini unuttum Vizyon : Cehennemden kaçış Garbage : cennete geldim nioaoahaoahha Paticik.com Öneri:cennettekiler ve ceennemdekiler için madalya koyalım UO emu : cennet cehennem scp si yazcam help pls Donanım ve Yazılım cennet v2 yi nerden download edbilirm ? İnternet : cennetin sitesi açılmış :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kıyametsss!!... Ayça : Buraları YIKILIYORRRR[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Şunu unutmuşum ; Konu dışı : Cennet buluşması v0.53 Cehennem Buluşması v0.53[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: aquila, 10 Eylül 2004 02:49 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 10 Eylül 2004 02:47 tarihinde demiş ki:mumi: LOGGED NIHAHAHAHAHA god: I am not amused... mumi: pardon abi ahaha LOGGED... ROFL!:lol:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kızlar: Görevimizi yaptık. erkekleri çileden çıkarttık, dünyayı dar ettik, ölmeden cehenneme gönderdik. Cennet ne tarafta ?
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 BonziBugarea: naapalım yani?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ghost1989 : CENNET AND CEHENNEM MASTERS ARE SON OF A BICH[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nukbasliklikiz: hepiniz ölüceksiniz :D nihahah.. ne! biz zaten öldük mü? yapma ya... :( huun: cehennemler arası starcraft turnuvası düzenliyoruz, başvurular açıldı. halfmumi: alevler arasında bisikletimle özgürlük resimleri... grudge: yok şeytanın özelliklerini yanlış ayarlamışsınız, str'ye ver biraz daha, hp de çok az kalmış, ne bu böyle, 30. level wizardla dalsam alırım ben. neter: şeytan ben şu cehenneme birkaç script yazayım ya, çok buglı, millet şikayet ediyor gene. bonecrusher: arkadaşlar buluşma ayarlıyorum, herkes gelsin emaleth: cehennemde kız tavlama yöntemleri blaq: şimdi elimde dragoonlarım olsaydı bitmiştiniz siz ulan! raider: artık chemical bize gelmiycek oh çok rahatladım, ha ne, amanın chemical!!! chemical: a bak şurdaki yanan kayalardan çok iyi silah yaparım. Ondan sonra da raider'a gidiyim biraz onu rahatsız edeyim, bilgisayarını felan bozayım. Ya gene mi garbage ya? lixad: dur ben arena'ya tekrar başlıyım, paralı yaparız, hazır resimlerimi de eklerim oh oh oh parayı kopartırım ben ya. karakedi: ya abicim bitiyorum şu deniz seki ve ruslanaya ya, biri ayarlasa bana şunları? lathspell: arkadaşlar half-life 2 çıkmak üzere, yeni screenshotlarımız hayırlı olsun. durlag: yahu ne zaman kıyamet koptu? ben uyuyordum lan.
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pyr0 = olaya biraz felsefi yaklaşalım eagle_dnz = heh dershaneden yırttım zlorwf = bende okul kitaplarımı taşıtıcak birini arıyodum. neyse artık lüzum kalmadı elma = yeni bir hayat blackchaos = burda mantık ilişkisi yaşıycaam kız da bulamam şimdi arthur hellsfire = he gmaillerimi değerlendireyim burda[signature][hline]www.elma.forumu.com
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abi walla kıyamet herhan kopbilir o nedenle cenabet dolasmayın[signature][hline]:)))))
Öne çıkan mesajlar