LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Herkeze mrb... Bugün kız arkadaşım yanında bir kız geldi ya abiler kızı bi göreceksiniz tabe bende dururmuyum kızı kesmeye başladım haliylen bisim hatun farketti ama ne diyecek seviyor beni deli gibi :D Neyse işte akşam ben bu kıza göz kaş derken arada kızın tlf numarasını alıvermişim akşam bi aradım bunu işte senden hoşlandım dedim zati kız bayıldı adeta neyse yane cıktıgım kızın arkadaşını ayarladım şimdi o ne oluyor Netres filan mı :P[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 "yurru bea kocum bea" oluyor.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 i ban thee Oluyorsun...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aynı şeyi senin kız arkadaşın sana yapsaydı ne olurdu die düşünüyorsun.kendinden utanıyorsun.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 al ıstee... yazık be kız arkadasına!! sımdı erkek mılletı nolcak dıcem olmıcak aynı durumu kendın ıcın dusun bıde, en yakın arkadasının kız arkadasını falan ayarttıgını....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yoo gayet sakinim Ha en fazla ikiside ayrılır buluruz bi tane daha kızlık gıtlıgımı var :D biri gider biri gelir Bu deyimle giden erkekler daha cok evlenemeyen erkek grubuna giriyor amannnnnnn[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2siyle aynı anda buluşmayı denesene bi açız kardeşim aç...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 piçin önde gideniyim diyosun yani.öyle bi övünmüşsün ki zaten bunun normal birşey olmadığını anlatmak bile alakasız kaçacak gibi görünüyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bana karşı öle bişi yaparsa benden ayrılmış olcak olması gerekir çünkü YUSUF YUSUF :D[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Olm siz hiç düşünmediniz mi böle kız arkadaşınızın arkadaşına asılmayı ben öle bişi sormak istemiştim herhalde dünya da tek derefsiz olmak istemem[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ha kabul edion?yaş kaç?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya o kız aslında kız değil seni kandırdılar...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok yok mutlaka tek dıılsındır :D ama unutma bole dusunen cok kız var dıkkat et onlardan bırıne de denk gelebılrsın....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lol[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 pipili kız o , uzak dur.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 büyük başarı, aferin[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benim akrabam oldugun için senden utanıyorum kaka LoRd_MsC iğrençsin Not and Edit: Mscye Kafam Girsin [signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın [Bu mesaj Pluton tarafından 20 Temmuz 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kolay olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Erutan, 20 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki: i ban thee Oluyorsun... [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 KÜtürdet diyecem,kamuoyunun tüm tepkisini üzerime çekeceğim...Ondan hangisinde gönlün varsa onu seç[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Frigg, 20 Temmuz 2005 22:28 tarihinde demiş ki: büyük başarı, aferin [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kız arkadasın yannızsa tanısalım oda uzulmesin biz buluruz birini ona[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 vay şerefsiz[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BonePART, 21 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: kız arkadasın yannızsa tanısalım oda uzulmesin biz buluruz birini ona talip çok .P[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dela, 20 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki: "yurru bea kocum bea" oluyor. ahah bu sözü yukardaki "hede"lere alsak? :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar