Gilean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet artık pes4 çıktığına göre şu lig hazırlıklarını hızlandıralım..şöyle Dream League gibi bişi kuralım yani belli bi ülkenin ligi değil karışık..Böylece isteyen istediği takımı alır..İşte oynamak isteyenelr birbirini bulur oynar, screenshot alır bizde puan cetevelini ona göre ayarlarız..katılmak isteyenler ilk ve ikinci istedikleri takımı ve ayrıca msn veya icqularını yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cıktımıydı bu yaw alal ben baya uzak kalmısım demkki[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 önce oyunu netten bir oynayın deneyin nasıl düzgün çalışıyor mu? ondan sonra lig hesaplarına girilir başka forumlarda online play de feci lag olduğu yazıyordu deneyenlerde 256kbit dsl varmış. hatta 6 mbit bağlantıda bile lag olmuş (öle diyorlar) lig olayına gelince ülke takımlarıyla lig takımları çok alakasız olabiliyor. bir de hala merak ettiğim bir konu var; mesele iki kişi maç yapcaklar birini bilgisayarıdna roanldo editli ve herşeyi 99 diğerinde ise normal ikisi de real madridi alıyor hangi ronaldo doğru olur yoksa iki fakrlı güçte ronaldo mu olur sahada? (karşı takımlarda) kısacası 2 oyundaki farklılıklar nasıl etkiler?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 biz Iluvatar ile oynamaya calıstık oynanmıyo resmen ezik bi online-ip sistemi olmus yanı kim host olmazsa pas bile atamıyor lagdan..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hadi ya durum ümitsiz o zaman[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 heh evet host oldugunda problem olmuyoda baglanan kiside yaklasık 20 saniyelik lag oluyodu yani imkansız gibi bisey pati ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 durun bakem ümit kesilmez belki bir patch çıkar bişi olur..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya konus baslıı böyle ne blim buyu yapar gbi olmus sanki " açıl susam açıl gbi" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senulas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben katilcam !! msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Senulas taaaa ne zamanin konusuna katilcam demissin turnuva mi kalmistir be[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 La bende Pes4 ü yeni çıktı zannedıyorum euhuhuh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar