Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ınternet yok ama patıcıge gırıyorum?

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

anlayamadım acaba gırıyomuyum bırı hemen cewap atsın lutfen :D ınternet yok fatura yuzunden kapandı hıc bı sıteye falan gıremıyorum cevrımdısından patıcıge gırdım nasıl olduysa bıde msj atıyım dedım attı sok oldum anlayamadım yanı ne ayak? nası gırıyorumkı ama net yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
XaeroFarb o adam yanlıs işaretlerde bulunuyor paticik için işaret ve orta parmak birleşir ve iki el birleşir olusan şekil yukarı kaldırılır

evet deneyenler basarılı oldu :-)

Evet abi sakat olmus elleri :D Topsun misali bi hareket çekio :) Dikkat etmedim valla[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 22 Temmuz 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
ınternet yok fatura yuzunden kapandı hıc bı sıteye falan gıremıyorum cevrımdısından patıcıge gırdım nasıl olduysa bıde msj atıyım dedım attı

hmm vay be bala bak. bilgisayar iyice paticikkolik olmuş demek ki.
belki de i yerine ı, ç yerine c, ğ yerine g yazdığın için de olabilir :-P

bir ara denemek lazım aslında[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

paticik zaten bi yerden sonra bilg.le ilgisini kesiyo sen ve pati arasında duygusal bi yakınlasma oluyo ve telepatiaracılıgıyla iletişim kurabiliyosun =P

şaka maka hakkaten ilginç hala girebiliyomusun ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

internete bağlanmadan nasıl internette post yayınlıya biliyorsun, oha. upload ediyosun fakat internete bağlı değilsin.

naaptın hocam sen ya ahah.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şöyle bişi tahmin ediyorum, pati 2-3 ay önce kapanıp açıldıktan sonra sölenildiği gibi hosts dosyasına pati sunucusunun ip adresini girmişindir ve şimdi de internete bağlanırken adresini otomatik aldığın dns sunucusu patlamıştır.

bu yüzden internete bağlısındır ama pati harici sitelere erişemiyorsundur.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...