tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 anlayamadım acaba gırıyomuyum bırı hemen cewap atsın lutfen :D ınternet yok fatura yuzunden kapandı hıc bı sıteye falan gıremıyorum cevrımdısından patıcıge gırdım nasıl olduysa bıde msj atıyım dedım attı sok oldum anlayamadım yanı ne ayak? nası gırıyorumkı ama net yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Giriyosun... :) Ya da benim de internetim yok. :P[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 :D ahaahah cok zevklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende mesela klavyem olmadan yazıyorum bak ellerimide kaldırdım klavye sürebiliyorum[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iman gücü ile çalışıyor pati. aslında nası calıştıgını bizde bilmioz. hemen konu ile ilgili bi iki dini resim atalım. hmmfs üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 zıhehah bala bak ya :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende ekran yok ama internet var tahmin etmeye çalışıyorum inşallah doğru yeradgsdhgdshdh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahaha :) naptın abi bilgisayara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 All your base belong to us.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 cübbeli ahmet'in işi kesin bunlar[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 XaeroFarb o adam yanlıs işaretlerde bulunuyor paticik için işaret ve orta parmak birleşir ve iki el birleşir olusan şekil yukarı kaldırılır evet deneyenler basarılı oldu :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 millet hepimiz matrixteyiz ztn hiçbirşey gerçek değil yalan bunlar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şu an burada da elektrik yok, ama pati ye giriliyor. Tabii orası ayrı cnm :) İman Power :P [signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 22 Temmuz 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Aaa buldum gprs'ten attı mesajı.[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Tcpip, 22 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki: XaeroFarb o adam yanlıs işaretlerde bulunuyor paticik için işaret ve orta parmak birleşir ve iki el birleşir olusan şekil yukarı kaldırılır evet deneyenler basarılı oldu :-) Evet abi sakat olmus elleri :D Topsun misali bi hareket çekio :) Dikkat etmedim valla[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne yani siz paticike girmek için nete mi giriyorsunuz? size en yakın imamdan direk bağlantı var halbuki. açın imamın cübbesini, bağlansın anında :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: tashmoo, 22 Temmuz 2005 21:00 tarihinde demiş ki: ınternet yok fatura yuzunden kapandı hıc bı sıteye falan gıremıyorum cevrımdısından patıcıge gırdım nasıl olduysa bıde msj atıyım dedım attı hmm vay be bala bak. bilgisayar iyice paticikkolik olmuş demek ki. belki de i yerine ı, ç yerine c, ğ yerine g yazdığın için de olabilir :-P bir ara denemek lazım aslında[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 paticik zaten bi yerden sonra bilg.le ilgisini kesiyo sen ve pati arasında duygusal bi yakınlasma oluyo ve telepatiaracılıgıyla iletişim kurabiliyosun =P şaka maka hakkaten ilginç hala girebiliyomusun ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 internete bağlanmadan nasıl internette post yayınlıya biliyorsun, oha. upload ediyosun fakat internete bağlı değilsin. naaptın hocam sen ya ahah.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 paticik farklıdır öyle benzemez diğer sitelere.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hmm şöyle bişi tahmin ediyorum, pati 2-3 ay önce kapanıp açıldıktan sonra sölenildiği gibi hosts dosyasına pati sunucusunun ip adresini girmişindir ve şimdi de internete bağlanırken adresini otomatik aldığın dns sunucusu patlamıştır. bu yüzden internete bağlısındır ama pati harici sitelere erişemiyorsundur.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 siz bilmiyosunuz paticik hem ilahı,hem sanal çalıyo :D forum.ahiretpati.com gibi bişi :P[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ewet su an bende başkka sitelere giremiyom ama paticikte rahat rahat dolaşabiliyom..ilginç..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oha, denemek lazım manyadık iyice=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar