amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben saygılarımla flütçünüz...irin de gitarcınız...hadi hadi toplanın bakalım...
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben perküsyon ve kontrbascınız :D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 zamaninda harmonica calardim:) hala calarim herhalde biraz ugrassam bir de darbukam kuvvetlidir[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben temizlikçiniz..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben back vokal ıslık çalarım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dream theater solosu çalıp webcamle kaydedip patiye koyarım :D (no offense)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bende tahta kaşık çalarım anasını satiym..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 manyak parmak şıklatırım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ALAAAAAaaaaahhh......kurduk be orkestrayı...şimdi size entel gözünden bir yorum ... "şey...ımmm....bu grup, anadolunun nefesinden, evrenselliğe ulaşmış, fonksyonel sanat anlayışıyla yoğrulan, fekaaat enstrimantelgörünmesine karşın ıslık ve tahta kaşıkla insanileştrilen bir yapıt....akordeon ve flütün aerofonluğuna karşın, perküsyonun oryantalizmi de etkileyici..ve flüyçününde çalamıyo taklidi yapması çok ilginç..."[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Her türlü müzik aletini çalabilirim... Sadece lokasyon ve uygun zaman yeterlidir :)
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 "lokasyon" begendim bu lafini... bu da yakinda turkceye girer, belki de girmistir bile[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 duba çalarım. :B[signature][hline]peace!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Piano çalarım bende[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kolanya tutuarım..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Dorsia, 19 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki: "lokasyon" begendim bu lafini... bu da yakinda turkceye girer, belki de girmistir bile ultra uber is adamları kullanıyor genelde.
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben Davul da çalarım Trompet de Anında görüntü..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 En son üçgene vururum tınn diye.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ben Altın Gümüş Değerli Tüm eşyaları çalarımmmm *!Arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben ıslık açlarken meleyedebilirim.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
irin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Temmuz 2005 07:00 tarihinde demiş ki: duba çalarım. :B duba ne ya .tuba mı olcaktı o.yoksa duba die bişi mi icat edildi?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
amon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yalvarırım söyleyin...trompette 3 piston var ama 3,5 oktav ses nası çıkıyo....[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Davul davul davulcunuz burdaa.. bensiz nereye (=[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Öne çıkan mesajlar