Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ORKESTRA KURUYORUZ.... :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben perküsyon ve kontrbascınız :D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

Mesaj tarihi:
ben temizlikçiniz..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
dream theater solosu çalıp webcamle kaydedip patiye koyarım :D (no offense)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
bende tahta kaşık çalarım anasını satiym..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
ALAAAAAaaaaahhh......kurduk be orkestrayı...şimdi size entel gözünden bir yorum ...
"şey...ımmm....bu grup, anadolunun nefesinden, evrenselliğe ulaşmış, fonksyonel sanat anlayışıyla yoğrulan, fekaaat enstrimantelgörünmesine karşın ıslık ve tahta kaşıkla insanileştrilen bir yapıt....akordeon ve flütün aerofonluğuna karşın, perküsyonun oryantalizmi de etkileyici..ve flüyçününde çalamıyo taklidi yapması çok ilginç..."[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 19 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki:
"lokasyon"
begendim bu lafini...
bu da yakinda turkceye girer, belki de girmistir bile

ultra uber is adamları kullanıyor genelde.
Mesaj tarihi:
Ben Davul da çalarım Trompet de Anında görüntü..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Ben Altın Gümüş Değerli Tüm eşyaları çalarımmmm

*!Arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 19 Temmuz 2005 07:00 tarihinde demiş ki:
duba çalarım. :B
duba ne ya .tuba mı olcaktı o.yoksa duba die bişi mi icat edildi?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
yalvarırım söyleyin...trompette 3 piston var ama 3,5 oktav ses nası çıkıyo....[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
  • Yeni Oluştur...