hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 B.U.R.D.A.N.[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! [Bu mesaj hellspe tarafından 19 Temmuz 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 twin yok bunda , işime yaramaz. :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hehehe güzelmiş yaw eglenceli..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu ne len.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: RedallHoor, 19 Temmuz 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Bu ne len. +1[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ahanda kopyaaa bu adam benim baterimden ilham almış bakın burda benimki :)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehehhe pek bi eğlenceli.. evde sağa sola vurarak gürültü yapan 3 yaşındaki çocuklar gibi hissettim kendimi.. Dumdmdum,dımdım,tıss,TASSSS.. Ama adam gibi bi şiler yapmak çook zor Kastırmaya değmez.. Dumdumdum damdam taktak tısss[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki: twin yok bunda , işime yaramaz. :P aynen aehaeh[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hellspe zaman oldurmemi sagladin opuyorum :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uyk[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mike Portnoyun sitesinde daha teşkilatlısı var da senkron olmuyor bi turlu bu sanal davullarda. Olsa guzel olacak.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çok zevkli olan bu var... buradaki sadece davul değil ritm ve solo gitarda var. Ama az uğraşırsanız çok güzel şeyler çıkıyor. birkaç saat sonra kafanızda yazdığınız sesleri dökebiliyorsunuz.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya böle senkronizasyonu yerinde sağlam bişey lazım biz çalalım ama.Punk-o-matic olmasın yani[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dance-e-jay de hic fena olmuyordu, ama daha cok disko tonlarinda cikiyordu sesler :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 süper bısey bayıldım annemle calısıoruz :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Güzelmiş'de, ben beceremiyorum..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kapalı hi hat sesi dandik cıkıo :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Öyle takılıyorum bateriyle alakası yok yanlız :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Anaaa bateri çalabildiğimi bilmiyordum ya ahaha[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dandik bu be çalınmaz bunda hızlı yapınca sesler cıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ahah eklemeliyim ki trampet sesi de dandik çıkmakta.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Eglenceli ama sonucta. Özellikle rastgele her bi seye basinca süper oluyor :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mike Portnoyun once a live time da YtseJam deki davul solsunu çaldım nasıl kaydedebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Fatal Tragedy'i de çıkar sölicem. :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 New in yanında save war oradan kaydebilirsin.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar