Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Curizerio nun Şili li orta sahası bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyecek... Emre nin transferinin olmaması üzerine alternatifler arayan yönetim Şili li oyuncuda karar kıldı.. Orta sahada savaşçı kişiliği ile dikkat çeken Maldonado Alex ve Nobre nin eski takım arkadaşı.. Şimdi Fenerbahçe.org a da baktım Nobre nin röportajını koymuşlar "Maldonado iyi futbolcu" diye , eğer haber balon olsa yalanlarlardı hemen.. Hayırlısı artık ne diyelim.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İsmi duyunca aklımda nedense McDonalds geldi. O_o[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gilberto çok istiyodu gelmek fln nooldu acaba ehhe.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 maldonada 25 yaşındaymış sanırım,büyük ihtimalle alex ve nobre önermiştir ztn transferde fln aracılık yapmışlardır,umarım hayırlı olur.ortasaha neyse de defansa takviye ister bu takım.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Maradonanın yandan yemişi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1) kesinleşmemiş her transfer için böle topic açarsak ohooooooooo 2) hele maldonado isminde biri için açarsan 2x ohoooooooooo[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: sabonis, 13 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: 1) kesinleşmemiş her transfer için böle topic açarsak ohooooooooo 2) hele maldonado isminde biri için açarsan 2x ohoooooooooo off of diyecek söz yk sana,allah akıl fikir versin..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gilberto kuduruyomuş fln gelmek için fb'ye kala kala bu MALdonado'yamı kaldı fb vah vah.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 acmayın bole topikler geseliler kıskanıo :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lol sabo=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 maldonado'yu nasıl kıskanıyorum anlatamam dünya markası adam =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fenerbahçenin ihtiyacı olan orta sahaya savaşçı futbolcuydu ünlü olmuş olmamış pek önemi yok... Ayrıca sabahtan beri bekliyorum , hiç bir yalanlama yok resmi sitede girin bakın.. Bitti bu iş.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: uncla, 13 Temmuz 2005 14:33 tarihinde demiş ki: maldonado'yu nasıl kıskanıyorum anlatamam dünya markası adam =] o zaman amacın nedir ? karalamak,kötülemek,geyik? eğer takmıyorsan bırak da insanlar adam hakkında bilgi versin,fikirlerini belirtsin.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 herkes görüşünü dile getirebiliyor bende kendi görüşümü dile getiriyorum ok?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Seperate, 13 Temmuz 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: uncla, 13 Temmuz 2005 14:33 tarihinde demiş ki: maldonado'yu nasıl kıskanıyorum anlatamam dünya markası adam =] o zaman amacın nedir ? karalamak,kötülemek,geyik? eğer takmıyorsan bırak da insanlar adam hakkında bilgi versin,fikirlerini belirtsin. Fenerbahçe alıştırmış artık milleti yıldız almaya , adı duyulmamış bir oyuncu alınca rakipler şampiyon olmuş gibi seviniyorlar :D[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mutluluktan uçuyorum anlatamam dünyalar benim oldu, müthişsiniz ne diyim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 rakiplerimizdeki tek taraftar senmisin arkadaşım ne atlıyorsun hemen ben genelleme yaptım farkındaysan , git önce türkçe öğren öyle gel.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sen kimi kastettiğini gayet iyi biliyosun, salak mı sandın milleti ?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 uncla boşver uzatma ya,bu böyle uzar gider...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadaşlar eğer fener bu transferi yaparsa helal olsun,adam hakikaten mevkisinin en iyilerinden...Tabi bir de buraya gelip daumla sorun yaşarsa küfürü basarım dauma[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 R.Madrid ve Barcelona bu futbolcuyla geçen yıl ocak ayında ciddi şekilde ilgilenmiş. niye almamışlar diye saçma sapan şeyler demeyin ayrıca akşam kaynak verecem real ve barça nın bu futbolcuyla ilgilendiğine dair.. bizde boş laf yok.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Bonjo, 13 Temmuz 2005 14:49 tarihinde demiş ki: niye almamışlar diye saçma sapan şeyler demeyin iyide bunu sormak niye saçmalık olsun ki? birşey var ki almamışlar vazgeçmişler,ya adam sanıldığı kadar iyi değilmiştir,ya klübü izin vermemiştir ya parayı beğenmemiştir ama bunu sormakta saçmalık değil yani[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sobatopiclere gereksiz cevap vermektense önüne bak derim.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant [Bu mesaj Rush tarafından 13 Temmuz 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: cavanagh, 13 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 13 Temmuz 2005 14:49 tarihinde demiş ki: niye almamışlar diye saçma sapan şeyler demeyin iyide bunu sormak niye saçmalık olsun ki? birşey var ki almamışlar vazgeçmişler,ya adam sanıldığı kadar iyi değilmiştir,ya klübü izin vermemiştir ya parayı beğenmemiştir ama bunu sormakta saçmalık değil yani kardeş onun cevabını real madridli barçalı yöneticilere sormak lazım..benim cevap vermem zor olur dimi :) neyse çok olumlu duyumlar alıyorum maldonado hakkında bomba gibi gelcek inşallah.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Rush, 13 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sobatopiclere gereksiz cevap vermektense önüne bak derim. oldu şekerim ara beni derim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar