Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fm 2005 Online[Nedir? Nasıl Oynanır?Çözümleri]


-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle aşağıda vereceğim adreste Cm Online hakkındaki dökümanı okuyun. (fm ile aynıdır.)

Döküman

Bundan sonra özetleyecek olursak; diyelim ki siz sunucu olacaksınız ilk önce kendiniz oynar gibi yani tek kişi gibi yeni oyun aç dan oyun açın(hız için hızlı oyun aç derseniz daha iyi olur).Oyununuzu açtıktan sonra(small database seçerseniz daha hızlı olur) zaten büyük kısım gitti.Şimdi döküman da da dediği gibi http://www.whatismyip.com adresini girin ve Ipnizi arkadaşınıza verin.Sonra arkadaşınız Fm 'ye girsin ana menüde Online oyna(play online) bölümüne girsin sol alt köşede diğer sunucuya katıl var ona tıklasın açılan pencereye sizin Ip adresinizi girsin.Ve bağlansın bu kadar basit.

Dikkat Edilecek Ususlar
1-Online için versiyonların aynı olması gerekir.
2-Fm online çok yavaş bu nedenle online oynarken download falan yapmayın, yada exploler 'ı kullanmayın.
3-Bazı kişilerde diğer sunucuya bağlanırken hata veriyormuş; bunun nedeni ya versiyonlarınız aynı değil, yada modeminiz de bir hata oluyor demektir.

Canonline..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe
:rock:PHOENIX SUNS:rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kobe ben fener oliym sen git al trabzonu..beşiktaşı..galatasaray ı ben sadece fenerbahçe ile oynarım menajerlik oyunlarını...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz arkadaşlarla yapıyoruz çok da zevkli oluyor pek çok gece oynadık yani.

kapışılır diyen arkadaşlara da cevabım şu olacak, pek italya liginden anlamadığım zamanlarda cm oynuyorduk online. ben klasik olarak deli bir kadro kurup bunların maçlarını 3-0 4-0 alıyordum rahatlıkla ama gidip chievo sampdoria gibi takımlara yeniliyordum e noldu şampiyon olamadım burada iyi oynayan ben miydim hayır şampiyon olan kişi en iyi oynuyordu anlatabildim mi?

tabii şimdi böyle birşey olması imkansız o ayrı konu ispanya ligi yapıyoruz valencia yım deşerim :rock:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fm2005 online denedik 3 arkadaş. host bendim biri bağlandı, ikinci bağlanırken "hop arkadaş. ram olmadan nereye?" tarzı bi hata verdi.

AMD 2500+, 512MB DDRam, 128MB GF4200.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Hadi yiyişelim

Oynayacak varmı yapalım bi organizasyon

her ne kadar bilmesemde alırım bi arayüzü öğrenirim 2 lig çevirrim sonra oynarız =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında


DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...