Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 her sayfada bunu anlatmaktan sıkıldım okuyun biraz...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bence Smith neo dan bin kat daha tehlikeliydi ..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mimar da oyle snıyordu. sadece teoride bu doğru aşkın gucu ve diğer insani duygular smith in yenilmesinde en onemli etken....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yani burada durum 2+1=3 gibi bi denkleme değil daha çok insani duyguların getirdiği istisnai durumlardan kaynaklanıyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu güzel topiği upladığım için kızmazsınız umarım. Aklıma şu soru takıldı. Morpheus, Neo'yu nasıl da tam Agent'ler aramaya başladığında devreye girdi? Eğer Morpheus devreye girmeseydi Neo'ya ne olurdu? Eüer Neo'yu kurtaran Morpheus ve Trinity olmasa (biri eğitmen diğeri sevgili), bir başkası olsa, Neo gene The One olur muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 son sorudan başlayayım. eğer neo'yu morpheus ve trinity kurtarmasadı neo the one olamazdı. ancak şurada atladığın bişi var. The One olmak onun kaderinde var. ve onun morpheus ve trinity tarafından bulunup kurtarılması ise bu yazgının bir olağan sonucu. bunlar olmak zorundaydı. neo doğduğunda bu zaten ona yazılmış bir şeydi. yani kader. insanlar kaderlerini yaşarlar. sadece bunu yaşarken ulaşacakları son noktaya giderken, çeşitli seçimler yaparak, hayatta düz bir çizgi halinde ilerlemek yerine kavisler yaparak ilerlerler. bu son nokta onlar için biçilmiş karardır. bu kişiler ise kararlarını ve bu karara giden yola yaptıkları seçimleri anlamakla yükümküdürler. bu da yaşamın kendisini oluşturur. ilk sorular ise: morpheus, ajanlar neoyu aramaya başladıı anda neoyu kurtarmadı. bizimkilerin matrix giriş amaçları belli: chosen one... ajanlar ise, morpheusun kimi aradığını bulmakla görevli. morpheusun (daha dorusu trinitynin) neo ile iletişime geçmesi üzerine neoyu buldular. diğer soru ise, eğer morpheus devreye girmeseydi neoya ne olurdu: hiç birşey olmazdı, daha dorusu öyle birşey olamaz. çünkü bu seçilmiş olanın yazılmış kaderinin zamanı gelen zorunlu olay döngüsü. yani morpheus neoyu tam da o zmanda bulacaktı (kadere göre) ve ajanlar da tam da o sırada neoyu takib edeceklerdi.. ajanların yetkisi ve görevleri mimar tarafından veriliyor. mimar bu kader döngüsünü bilen kişi olduğu için, dışarıdan matrixe yapılan girişlerin tamamınına rkasında seçilmiş kişiyi arama isteği olduğunu biliyor. bu sebepten ötürüde, dışarıdan matrixe girip de içeride bağlantı kurulan herkesi yok etme görevi mimar tarafından ajanlara verilmiş durumda. mimar ajanların bu kaderi durdurmaya engel olamayacığını zaten onların, seçilmiş kişinin kaderinde sadece yavaşlatıcı ve deneyim kazandırıcı piyonlar olduğunu "1" ve "0" kadar iyi biliyor. velhasıl, böyle olmasaydı diye birşey seçilmiş kişinin kaderinde yok. diğer tarafından, onca araştırmama rağmen, neonun gerçek dünyadaki gücünün neye bağlandığına dair mantıklı ve doyurucu bi açıklama buylamadım :( adam matrix içindeki seçilmişi ama ayrıca gerçek dünya için de bir mesih.. bunun mantıklı açıklamasını yapamıorum :( bak okadar şey biliom bi bunu bilmiom. bilen biri de bana bu konuda yardımcı olabilirmi ? * mucuk * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 heheeeey ben bu konuyu nasıl görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Cidden keşke daha önce görseymişim bu topic i... Konuşucak çok şey vardı. Şimdi nasıl okiycam hepsini. [spo]Puahaha bu topic ne yaa[/spo] [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:14 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dragonmax said: diğer tarafından, onca araştırmama rağmen, neonun gerçek dünyadaki gücünün neye bağlandığına dair mantıklı ve doyurucu bi açıklama buylamadım :( adam matrix içindeki seçilmişi ama ayrıca gerçek dünya için de bir mesih.. bunun mantıklı açıklamasını yapamıorum :( Zaten filmde gerçek dünya hiç gösterilmiyo. İlk filmde Neo nun kurtulmaya çalıştığı yer de matrix. Matrix içinde matrixler var yani. Neo başından beri sadece bir program tıpkı filmdeki herşey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 o.O olm zion da mı bi matrixti. eğer öleyse intihar etcem abuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Nebuch dışarı! Nebuch dışarı! Nebuch dışarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben geldim. Burayı unutalı çok olmuştu halbuki... Her neyse Neredeyse 3 yıl sonra artık konuşacak ne kaldı diye düşünüyorum Matrix hakkında. Cevap belli :) - What is The Matrix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 valla ben de geçen gün onu düşünüyordum. what is the matrix diye diye matrix çıkmadan beynimizi kemirdiler. ama 3 film + animatrix sonunda "neymiş yav bu matriks hala anlamadım" sonucuna vardım. terminator'ün gelişmişi bir skynet yaratıp bilim kurgu filmi mi yapmak istemişler, yoksa teknoloji üstünden fantazi kurgu mu yapmak istemişler. matrix bir bilgisayar programı mı, yoksa matrixin dışı mı bilgisayar programı? ilahi güçleri mi anlatmak istemişler, yoksa teknolojinin gelişmesi üzerine fobi mi yaratmak istemişler. karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o bu degilde matrix online almaya deger bi oyun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pek değil, oynayan kalmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Nebuch said: her sayfada bunu anlatmaktan sıkıldım okuyun biraz...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] BİİİR var olan hiç birşeyi yok edemezsiiin VARAN İKİİİ KALEMİ OYNATAMIYORUM ŞU ANDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 berk444 said: Dragonmax said: diğer tarafından, onca araştırmama rağmen, neonun gerçek dünyadaki gücünün neye bağlandığına dair mantıklı ve doyurucu bi açıklama buylamadım :( adam matrix içindeki seçilmişi ama ayrıca gerçek dünya için de bir mesih.. bunun mantıklı açıklamasını yapamıorum :( Zaten filmde gerçek dünya hiç gösterilmiyo. İlk filmde Neo nun kurtulmaya çalıştığı yer de matrix. Matrix içinde matrixler var yani. Neo başından beri sadece bir program tıpkı filmdeki herşey gibi. Cok değişik bi yaklaşım.. böyle düşünmemiştim .. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oha bende öyle düşünmemiştim.film hakkındaki tüm düşüncülerim 5 sn içinde gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gerçek dünyadaki gücü sadece makineler üzerinde. ki bu normal çünkü en mükemmel makine aslında kendisi de bir bakıma. yağmur yağdırmıyor adam veya deprem falan yaratamıyor. gücü makineler üzerinde. matrix içinde matrix de saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ilk filmin sonunda öldügünde program sıfatından cıkıyor. filmdeki diger herşey gibi program degil o noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 şu başlığı gereksiz aplıyorum mesajım bulunsun günlük takip ederim nikime tıklayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bişe deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Mr_Hand said: Burayı kimse okumuyo mu yaaaaaaaaa?!!!!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Ahah. Soru sormus, kimse sallamayinca delirmis ergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ahah sayko musun olm kaç senelik şeyi bulup alıntı vasıtasıynan öm atıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ap nerde eski matrixciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar