Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 - Fixed a bug where the paladin did not always die. warlock'lar için benzeri açılmıştı, demin us forumlarında gördüm de paylaşmak istedim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hehe. paladin ole bi class ki ölmüo ama öldüremio da.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lol nedir bu paladin nefreti oyundaki en güzel classlerden biriyiz işte :P mageleri bile yeniyoruz rogueları yeniyoruz warriorları yeniyoruz ne mutlu bize :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: MADBOY, 22 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki: rogueları yeniyoruz hehe :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: MADBOY, 22 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki: warriorları yeniyoruz anlamıyorum ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya sizi sinir etmek için yapıyorum şaka anlayın işte mariya hiiii mariya haaa mariya hooo maria hu hu [signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 [Bu mesaj MADBOY tarafından 22 Temmuz 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 When paladin casts Divine Shield and uses Heartstone, he'll no longer be spittable / rudeable en cok bu yarar bence isinize : P[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 New Talent; Improved Hearthstone Rank 5/5 Reduces the cooldown of your Hearthstone by 50 minute. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ^^harbi çok güçlü paladinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki: When paladin casts Divine Shield and uses Heartstone, he'll no longer be spittable / rudeable en cok bu yarar bence isinize : P şamana da şöyle birşey koyacaklarmış da ayrı başlık açmak istemedim: When paladin casts Divine Shield and uses Hearthstone, you'll no longer be spittable / rudeable / moonable by him/her. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 lol improved heartstone iyimiş[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ama dance'i ve moo'yu kapsamıyor şaman talentı, çok zorlanacak şamanlar. üzüldüm onlara cidden..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Rinen, 22 Temmuz 2005 05:19 tarihinde demiş ki: New Talent; Improved Hearthstone Rank 5/5 Reduces the cooldown of your Hearthstone by 50 minute. :D abi hahaha 10 dakka güldüm buna ya hahaha : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 öyle valla heartstone un coooldownı dolmadığı zaman kendimi savunmasız hissediyorum, her paladin bu talentın eksikliğini hissediyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar