Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Paladin Changes

Sam

Öne çıkan mesajlar

- Fixed a bug where the paladin did not always die.

warlock'lar için benzeri açılmıştı, demin us forumlarında gördüm de paylaşmak istedim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

lol nedir bu paladin nefreti oyundaki en güzel classlerden biriyiz işte :P mageleri bile yeniyoruz rogueları yeniyoruz warriorları yeniyoruz ne mutlu bize :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

ya sizi sinir etmek için yapıyorum şaka anlayın işte
mariya hiiii mariya haaa mariya hooo maria hu hu [signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728

[Bu mesaj MADBOY tarafından 22 Temmuz 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 22 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
When paladin casts Divine Shield and uses Heartstone, he'll no longer be spittable / rudeable

en cok bu yarar bence isinize : P

şamana da şöyle birşey koyacaklarmış da ayrı başlık açmak istemedim:

When paladin casts Divine Shield and uses Hearthstone, you'll no longer be spittable / rudeable / moonable by him/her.

:-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ama dance'i ve moo'yu kapsamıyor şaman talentı, çok zorlanacak şamanlar. üzüldüm onlara cidden..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 22 Temmuz 2005 05:19 tarihinde demiş ki:
New Talent;

Improved Hearthstone

Rank 5/5

Reduces the cooldown of your Hearthstone by 50 minute.

:D
abi hahaha 10 dakka güldüm buna ya hahaha : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...