Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''Msn de akIm basLatiiiyoruz patii Ekibi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bırakın istediğiniz gibi yazın ama konuşurken doğru konuşun bence önemli olan o nette kimin neyi nece yazdığı değil :)[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 21 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
said:
Madcat, 21 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
nickini türkçe yap öyle gel pls.

lol dıyene bak =)

diene bak :D[signature][hline]ObSiDiAn
Mesaj tarihi:
Bang bang i shoot you down, bang bang cat throwed this subject to garbage...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
L leri kucuk yaz. normal dil kullaniminda sadece ozel isimler ve noktadan sonra gelen yeni bir cumlenin ilk harfi buyuk harf ile yazilir.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Mesaj tarihi:
nickimi türkçe yapacamda fake gibi olacak

fukaramemet nası?

ha bide

yo bab gel cese(cs) yapak. veririm eline headshotları...
ya bu mesene(msn) de ne dandik bi olay habire mal mal eror(!) veriyo...

gibi bi stille türkçe kurtarılmaz..

şehiriçinde 180km ile gidip araçların arasından vızır vızır geçerken 60la gidene bu böyle olmaz yavaş git sen dermiş gibi...öeh ne benzettim be[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
fikir/öneri değil insanların takıldığı nokta.

olaya yaklaşma tarzın ve mesajındaki bazı "noktalar"[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
cOnsIderaTe, 22 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Sadece gülüyorum...

yava$ yava$ ögrenmi$sin dilbilgisini bak,birde 3 noktanın kullanım yerini ögrensen tam olucak lol.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
cOnsIderaTe, 22 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Sadece gülüyorum...

ben de... bu nedir yaa topic'e bak :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
ROFL dan da öte...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
said:
cOnsIderaTe, 21 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar dünyanin En guzel dili Turkce Ve biz Onu kullanmayip ingilizce seeyyLere yeLteniOruz.. Bence bu bir saygisizlik Bana sana Kendine bu millete anana banana vatanina atamiza.. bilimum herkese saygisizlik.. Düsünüorum boktan yere akim baslatiorz Simdi bari iSe yarar birsey icin akimm basLataLimm Simdi sizlerdennnnn Bu oLay icin sLogan İstiorum bu Topic Hep burada kaLmasini Diliorum Ve cok fazLa oLumLu Yonde Cevap Gelicegine İnaniyorum Bu kadar Duyarsiz Kalamayiz... Bayrak Tepkisi Neyse bu da onun bir Kopyasidir... Lutfen Slogan İcin FikirLerinizi belirtin Simdiden Tesekkur Eder gozLerinizden Opuorumm saglicakla....

"Msn de akIm basLatiiiyoruz patii Ekibi.."

Düşünce çok güzel ama neden ilk başta sen kendi üzerinde uygulamaya başlamıyorsun? Bunu umarım laf atmaya çalışmaktan çok ciddi bir eleştiri olarak görüp en kısa sürede uygulamaya başlarsın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 22 Temmuz 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...