PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaşlar bu kounda çok topic var ama kusura bakmayın aradığımı tam bulamadım. ben şimdi cafeden kuruyorum. sadece cafeden girilecek yani servera. ama giremiyorlar. sphere.ini'ye tam olarak ne yazmam gerekiyor mesela nereye 127.0.0.1 yazıp nereye ip'mi yazacağım? ip'mi ipconfig'dekini mi alayım yoksa www.showyourip.com'dan mı alayım? hangisinden girebilirler. sorunum ini dosyasıyla.55i sphere. çok teşekkür ediyorum.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 serverı açtığında konsolda gorunen ip yi ( muhtemelen 10.0.0.x olur cafede ) login.cfg ye yazıcaksın girerisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 olmadı.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sphere.ini içerisindeki bütün ipler(bildiğim kadarı ile) 127.0.0.1 olur. sunucuya baglanmak icin sphere'i actiginda en altta sana ip numarasi verir.Port'u genelde 2593 olur.sonra UO2D klasörü içine gir login.cfg'i bul loginserver=(spherede gösterdiği ip-sphere.ini'deki değil-),2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sen benim actıgım topicde bagırmısın ama biz sana yardımcı olak bari.konsolda monitoring ip diye bişi gorursun en altlara dogru.o ip adresini arklarına verceksin.onlar login.cfg ye onu yazıcaklar.sende kendi login.cfg ne 127.0.0.1,2593 yazıcaksın.Bide bunu dene[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sphere console da bı ıp adresı yazar onu logın.cfg ye yazıcaksın ve sonuna ,2593 eklıceksın bu port tur bu sekılde dıer makıneler gırer kendın gırmek ıcınse 127.0.0.1,2593 yazıcaksın logıne[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: thedarkride, 21 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: sen benim actıgım topicde bagırmısın ama biz sana yardımcı olak bari.konsolda monitoring ip diye bişi gorursun en altlara dogru.o ip adresini arklarına verceksin.onlar login.cfg ye onu yazıcaklar.sende kendi login.cfg ne 127.0.0.1,2593 yazıcaksın.Bide bunu dene ben kime bağırmışım anlamadım?[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Kortez, 21 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: sphere console da bı ıp adresı yazar onu logın.cfg ye yazıcaksın ve sonuna ,2593 eklıceksın bu port tur bu sekılde dıer makıneler gırer kendın gırmek ıcınse 127.0.0.1,2593 yazıcaksın logıne soyledigimin aynısını yazmısın.[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rygiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Eger yazıdıgın portlar dogru ise genede cafeden kimse giremiyorsa o zaman cafenin agında bi sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tmm başardım :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar