Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağır Zıhlar giymiş bir Warriorun,tüy gibi hafif ve çok çevik olan bir rogue'a vurma Oranı sizce nası

Fefe

Öne çıkan mesajlar

said:
Oblomov, 19 Temmuz 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Warrior hiçte ezik değil artık. Aksine en iyi pvp classlarından biri haline geldi. Battle Groundlarda warriorlar estiriyor resmen. Hiç ölmeden bg den 1. çıkan warriorlara uyuz oluyorum artık :) Mageler eskiden güle oynaya alırlardı warriorları şimdi bakıyorumda eskisi gibi kolay değil işleri. Hele roguelara vuruşları inanılmaz. 3-4 vuruşta yere seriyolar rogueları. Çok ıkınırsak belki alabiliyoruz birazda şansla :)

bugün lvl 60 warrior kestim.kesmekle kalmadım ardından ambush atsa öleceğim bi rogue geldi.cheap shot attı malesef.blink+poly.ardından evocation mana regenla rogue u da kestim(400 küsürdü hp)burda demek istediğim kısaca warrior un mage i kesmesi için warrior ın bufflanması değil,mage in nerflenmesi lazım ki yeterince nerflendi sanırım.(ne alaka yukarıdaki anlattığımla :D )[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

su an stealth ken rogue nun olduremedigi bi orc warrior var o da orc un racial ozelligi yuzunden rogue nun olayı stealth ve su an kim ne derse desin rogue stealth ken warrior haric her class i oldurebiliyo kolaylıkla warrior u da oldurebilir ama zorlanır..yani bu topic ben her class i olduruyorum ama warrior u olduremiyorum nerf warrior!! =( gibi olmus tartısmalar gercekten guzel ve keyif verici ama topic in acılıs amacı sacma bence..
Sosyal ağlarda paylaş

rogue ben gördükten sonra stealth oluyorsa 60 sa bile onunda şansı yok affetmem :) ayrıca ears item farkını göz önünde bulundurmazsak iyi kötü mage daima warrior ı alır(çok üstünde durmiyim,benim tipik kalıplaşmış düşüncelerim.yine bir sürü warrior keser mesajı gelicek.yukarıdakileri ben sölemedim :) )

Malibu yetiş bigün if nin önünde duel yaparız anlatırsın :-P
*!yenilirse rezil olur çünkü malibu'ya havalanmıştır.malibu produr :)*

[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Way topiğin açılma amacını anlamamışsın saçma demişsin.

Anlamaya davet ediyorum...

Ne güzel bilgilerimizi paylaşıyoruz güzellikler içinde :)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

rogue lar zaten yeteri kadar dodge ediyo , ben duel izliyorum ara sıra paso houvf diye ses geliyo warriorun vuruşlarından... paladin içinde aynı şey , hele evasion açtınızmı iyice ölümsüz gibi oluyorsunuz:P ozamanda mecbur topukluyoruz uzaklaşmak için :P yeteri kadar dodge luyosunuz bence hiç yakınmayın yani :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 20 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 19 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
kolaylıkla warrior u da oldurebilir ama zorlanır..

Imza mi yaparsiniz bunu yoksa tepede kayan yazilara mi eklersiniz bilmiyorum....

sen onu imza yapa dur bende noktalama isareti koymadıgıma yanayım..bi an kendimi olesine yazılar yazan insanlara benzettim.. demek istedigim o degildi :)ne yazsam buraya kıvırıyo denilecegini biliyorum ama stunlock yapan rogue kolayca oldurebilir ama stunlocktan 1 sn icin cikarsa yer kafasina 2 k dmg i falan vs..

[Bu mesaj Way tarafından 20 Temmuz 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mage , priest veya lock'un stunlocktan çıkamamasının sebebi zaten ölmesi.

sen şimdi plate kullanan adamı cloth giyen ile aynı sürede mi öldürmeyi planlıyosun , yok.
stun biter bitmez çimenlere yattara.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-G.I.Joe head stomp-
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

cheap ten ciktin scream attin diyelim ee sora?adamda rinket kullanır ve bu adam sana herseyiyle dalıyo olacak nerdeyse yarı hp de olacaksın kendine heal atmaya calıssan aha cabuk olursun adama saldırsan en azından adama dmg verebildim diye kendini avutacaksın :)
Sosyal ağlarda paylaş

halamın .. olsa amcam olurdu diyorum :)

hadi bole bırakmayım msj i biraz ayrıntı yazayım..fear dedigin olayı trinket bozuyo adam sana hic bisi olmamis gibi dalarken bu adam stun u var vs si var sen nasıl dot ı attıkan sora full health li rogue u oldureceksin ?

[Bu mesaj Way tarafından 20 Temmuz 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Stunu resitlemeyen bi class ın trinketle falan stunluck tan kurtulmasına pek imkan vermiyorum. Hiç "hass trinketi kullandı napacam şimdi" demedim, diyende görmedim pek işini bilipte.

50 Sn ye rakibe hiç bişey yaptırmadan ( Preparation ile 100 saniye) Bitiriş hareketi 5 Combo Point Evis e dayanan Tek warrior gördüm oda Vrok. Şanslıydı falan demeyecem 10-15 kere teke tek karışlaşmışsak hep o kesmiştir bunada şans denmez :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

hehe vrok battlefield2 oynamak için wowa ara verdi diolar. Oloban ide çok nadiren goruyoruz wgde. Trollgardan ise eser yok.
Horde tarafındaki en ii pvp takımıydılar.
Bglerden once pvp serverının tadı baskaydı, contested bolgelerde 3lü 5li avlanan takımlar. Biribirini gankleyen tipler.

Bgler bi tek yeteri kdr pvp yapamayan(rank alma güçlüğü çekebliecek) pve ve rp serverları için iyi oldu ama pvp serverının ruhunu öldürdü sanki.
Contested bölgeler artık olmasa da olur çünkü herkes bglerde adam kesiyo.
Blueyu bile artık orgrimmara zepplin towercamp yapmaya goturemioruz. :D

off çok konu dışı oldu ama vrok diince duygulandım birden.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...