nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kaliteli giyinirim (tikky gençlik giymez benim giydiğim markalardan, paraları yetmez zaten eheh) ama tarz olarak alternatif gençlik gibi takılırım (giyiniş olarak alternatif tikky gibi bişiy) tikkyleri hiç sevmem, seveni de sevmem tikkylik moda olan markaları giymek de deildir sadece; tomi, lakost gibi markaları giymeyenleri aşağılamaktır, küçük görmektir tüm yazanlar benim fikrimdir ve sadece başlığı okuyup yazıyı yazmışımdır[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog [Bu mesaj nameless13 tarafından 20 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tiki gece saat 12de etiler starbucks'in (bildigimiz kahveci) agzina kadar dolu olmasidir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 he bi de şu var saolsun ablam söyler bana 'ne alternatif ne tiki anadolu liseli' ehehehh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: riglous, 20 Temmuz 2005 10:31 tarihinde demiş ki: milletin derdi bizi mi ...? isteyen istedigi gibi yasar. ha onun varligi senin yasam tarzina zarar veriyo diye yakiniyosan, senin yasam tarzin da onunkine zarar veriyo; napicaz simdi? birakin aptallarsa, aptalliklariyla yasasinlar. yok eger cok akillilarsa, uzanamadigimiz cigere pis demektense, konusmamayi tercih etmek en doorusu. yoksa gercekten gulunc duruma duseriz. katiliyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nerde tıcky sok .... =)[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 . [Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Keyzar, 20 Temmuz 2005 08:26 tarihinde demiş ki: Koleje giden(yada gitmeyen) bir kişinin alacak gücü yüksek ise, giydiği marka giysilere, bindiği arabaya, sürdüğü parfüme, gittiği mekanlara kimsenin söz söylemeye eleştirmeye hakkı yoktur. Çünkü onun imkanları bunları elde etmesine olanak tanımaktadır... Yıllarca sırf Bilkent'te okuduğum için önyargıyla yaklaşan, Bilkent'e girdikten sonra mezun olduğum okulla ilgili ileri geri yorum yapan, takıldığım mekanlar yada giydiğim kıyafetler ile beni yargılayan, tonla yarım akıllı tiple tanıştım. Burada sizlerin yaptığı bilgiden, tespitlerden yoksun, sokağa çıktığınızda gördüğünüz 3 5 kılıksızla belirli bir kesimi töhmet altına sokmanız çok yanlış ve basitlikten ibaret... okuduklarımızı anlamamışsın demek ki. birincisi her pahalı giyiynen tikkydir her bilkente giren tikkydir her ted'de okuyan tikkydir gibi yüzeysel yaklaşımlarda bulunmadık. ha zaten tikky'lik kötü birşey değildir. "aa benim konuşma tarzım bu, aa benim gittiğim cafeler de bu, aa benim giyim tarzım da bu, allah kahretsin beni forumda aşşağılıyorlar" tarzında bir durum olmasın. tikky denilen kişiler, kötü veya salak değildir. daha önce dediğim gibi, bazılarının tikky'lere gıcığı vardır. ayrıca şunu da bilmeni isterim. "ha şen ted'den mezunsun ayrıca bilkentte okudun. sen kesin tikkysindir o zaman" demiyoruz burda. örneğin forumlardaki cemad, hem TED'den mezun hem de Bilkent'de okuyan birisi. Ancak tikky'likle uzaktan yakından alakası yok. Sırf birşey yaptı diye birilerine tikky demiyoruz hemen. Sadece tikkylerin yaşantılarını, davranışlarını, yediklerini içtiklerini anlatıyoruz burda.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kaliteli giyinebilirsin ama giydiğin şeyi kaliteli olmak için değilde parası için giyiyosan sorun başlar.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 diabloya katılıyorum[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: riglous, 20 Temmuz 2005 13:42 tarihinde demiş ki: peki tikinin kaynagi nedir? giyim tarzi diyemezsin, cunku oyle olmadigini soylediniz. clubber'lar mi tiki oluyo? eminim clubber olup da tiki olmayanlar da vardir diyeceksiniz. ici bos olanlar dediniz, hangi insanin icinin bos oldugunu onunla beraber yasamadan nasil anlarsiniz ki? eh beraber yasarsaniz da (ya da takilma mi diyelim buna) siz de onun gibi tiki olmus olmuyo musunuz? yok hayir sizin iciniz dolu tabi... baya bi ironik oldu... baba parasi yiyen demissiniz onceki sayfalarda. sonra birileri demis, her babasi zengin olan tiki degildir diye... bu is oyle bi duruma geldi ki kim hoslanmadigi bi durum varsa buna tiki der oldu. riglous olayı bence fazla abartıyorsun. bir kişiye "TEK" birşeyi yaptığı için tikky denmiyor. senin anlamadığın nokta bu. "baba parasi yiyen demissiniz onceki sayfalarda. sonra birileri demis, her babasi zengin olan tiki degildir diye..." evet öyle diyoruz. çünkü tek bir olgudan birisini yargılamıyoruz. birçok şeyi yaptığı için tikky diyoruz. "kim hoşuna gitmediği biri varsa tikky diyor" valla bunu yapan da yanlış yapıyor derim. hoşuna gitmeyen birşeyi yapan kişilere tikky diyemessin. yukarda anlattığımız gibi tikky'ler şunları yapar: -pahalı lüks markalar giyinir -pahalı ve popüler mekanlarda yemek yer -ülke sorunlarını değil modayı takip eder -trendy şeyler onun için önemlidir -babadan çok para gelir -pahalı ve lüks arabaları kullanır -cep telefonuyla çok haşır neşirdir... bunlar söylendi di mi? ama çıkıp diyorsunuz ki "tikkyler pahalı giyinir. ancak pahalı giyinen herkes tikky değildir diyorsunuz, e o zaman anlamıyorum ben ne diyorsunuz". iki örnek veriyim. basit olsun. philips, kaliteli müzik setleri üretir. sizin bakış açınıza göre kaliteli müzik seti her zaman philips üretir. oysa bu bakış açısı yanlıştır, çünkü sony gibi pioneer gibi kaliteli müzik setleri üreten başka firmalar da vardır. müslüman oruç tutar. bu müslümanlığın şartlarından BİRİdir. Sizin bakış açınıza göre bunu dediğimiz için her oruç tutan kişinin müslüman olduğunu söylemişiz demek gibi gözüküyor. Oysa müslümanlığın başka şartları da vardır. Ayrıca her oruç tutan müslüman değildir, çünkü farklı inanışlarda da oruç kavramı vardır. Anlatmaya çalıştığım şu. Tek bir maddeyi gözönüne alarak siz tikky'liği yorumluyorsunuz. Oysa burda bir sürü madde söylendi. Tikky denilen kişilerin tek bir maddeden ibaret olmadığı da açıklandı. Yani, lüks giyen herkes dirrek tikky'dir diyemeyiz. lüks giyip ucuz lokantaları tercih eden de olabilir. lüks giyip modayı umursamayan kişiler de olabilir. Bunlara tikky diyemeyiz. Bundan dolayı deniliyor "her lüks giyen tikky değildir" diye. Yoksa "sırf uyuz olduğumuz tipler tikkydir" şeklinde bir amacımız olduğundan burda "kıvırtma amacıyla" birşeyler söylemiyoruz. Sadece tikkylerin tek bir şeyi yaptığı için tikky olmadığını ifade etmeye çalışıyoruz. [hline] Yukardakilerini anlatabildiysem diğer konuya geçicem. İnsanların tikky'lerle alıp veremediği ne var? Niye tikky'lere bu kadar takıntılıyız. Tikkyler, sosyete gençlik olarak da adlandırılabilinir. Tikky olmasa da sosyete'ye uyuz olabilen insanlar zaten vardı. Tikky'lere olan uyuzluk burdan geliyor. Ayrıca, etraflarına pahalı eşyalarıyla (giysi, saat, araba) ve sevgilileriyle hava atmayı sevdiklerinden, etraflarındaki insanlar öfke/kıskançlık/sinir benzeri duygular yaşıyor. Trend peşinde koşturmaları bazılarının hoşuna gitmiyor. Ülke sorunlarını umursamamaları tepki çekiyor. Sürekli cep telefonuyla uğraşmaları veya yarı ingilizce - yarı heceleri uzatarak konuşmaları bazılarını rahatsız edebiliyor. E bu durumda bütün bunlar tikky'lerin üstünde birleşince, ister istemez tikky'lere karşı antipatiyle yaklaşıyor. Yoksa TEK bir uyuz olduğun şeyi yaptı diye Tikky demessin. Tikky zaten salak anlamında kullanılmaz. Neyse öyle işte. kendimce birşeyler anlatmaya çalıştım. Sakın yanlış anlamayın burda bunları dedim diye kesin yargılar yaratmaya çalışmadım, insanlara "salaksın sen" gibi şeyler demeye çalışmadım. Sadece olayları yorumlamaya çalıştım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tikky nedir ? bkz : www.yonja.com[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 converse giymek tikkylik mi oluyor ? cevap:tabiki de hayır.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikkyler içi boş olan elbiseler.[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Birileri şunlar buffalo'ların yerini göstersin. long live converse! :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bleeding, 20 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Tikky nedir ? bkz : www.yonja.com yonja da bir sürü pati kullanıcısı var belirtiyim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tiki kızlara hastayım.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Belirt tabi .. Bende varım yonja da .. Ama vip üyelere yıldızlı üyelere bakıcaksın tikky arıyosan[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bleeding, 20 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Belirt tabi .. Bende varım yonja da .. Ama vip üyelere yıldızlı üyelere bakıcaksın tikky arıyosan ona bişi diyemem .. o aslında yonjayı kuran adamların zekası :) bu kadar 5 resimden fazla resim koymak için para verecek adam varken ..[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yonja; tiky alternatif punk dinlemeden bütün abazanların mekanı. kim ne derse desin.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kotunu botunun içine sokan insan tipine tiky denir.[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Muhallebi, 20 Temmuz 2005 15:24 tarihinde demiş ki: yonja; tiky alternatif punk dinlemeden bütün abazanların mekanı. kim ne derse desin. genelleme yapma,her yonjaya uye olan abaza oluyor senın bu dedıgınle. ha bu arada bır usttekı msjdakı yoruma aynen katılıyorum. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 20 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bleeding, 20 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Tikky nedir ? bkz : www.yonja.com Biraz genellemeyi kısıtlayalım.. İnternet cafeye sevgilisiyle gidip 3 saat boyunca yonjada takılan kişi.. (bkz: ben bugün bunu gördüm)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yok abi o senin dediğin gerizekalı oluyo tikky başka bi şey :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikkiler kendi deyimleriyle soyluyorum, "toplumun en ust sınıfı" bu ifadeyi bir knalın ana haber bulteninde giyimleri birbinin aynısı iki kız soylemişti ve ben de gulerken kufretmenin o mukemmel hazzını yakalamıştım...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu sene bodruma gitikten bikaç gun sora.bodrumdayım saat 5-6 gibi olmuş.minibuslere dogru giderken converse li düşük pantalondu tişörtü hafif eskimiş dilinde kaşında burnunda dudagında piercing olan bi eleman çevirdi bizi.yardım amaçlı kartpostl satıodu.nese muabbet açıldı.adam dio işte.üstündeki polo garage altındada gucci var.siz üst tabaka insanlarsınız biz alt tabakayız eski ve yırtık kıyafetler giyeriz.rock barlarda falan takılırız.gibi saçmalamaya başladı.bu saçmalamanın üzeerine kısa kesip kaçtık zaten[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar