Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oha tiklanmio bile[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Buradan da kodlarla birlikte görebilirsin imzanı. Direk imza ayarlarına c/p yaparsın. Bak her türlü kolaylığı sağladım sana :) bu mudur?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapexmurderer dark forter // retired uo player[Bu mesaj toggie tarafından 21 Temmuz 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 eyyywallah forgiver kardes[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Pardon benim verdiğim nick değiştirme olayında bi yanlışlık olmuş :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nickimi değiştirdim lan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 niye değiştirdin eskisi iyiydi[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla soylemissin hosuma gitti izin almak hec aklima gelmeki black kullanabilirimiyim ozaman soriyim simidi pardon :([signature][hline][ b]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:[/b] Hakkari de yola döşenen mayın [b]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:[ /b] Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya kardeş imzanı yaptık bi koy artık sunu ben çatladım burda yahu. Bişe demez black koy sen :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 koydum sagol toggie ama blackchaos'a sormayi unutmusum gercekten hosuma gitti kullanabilirmiyim blackchaos [Bu mesaj BullDoG tarafından 21 Temmuz 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 blekin tipi kaydı nik deişince koy kafana göre :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tuhafıma giden şey, 1k madalya almışsınız ama hala paticikte çoğu şeyi bilmyorsunuz :) imzalarda resim tagı çalışmaz, quote tagı çalışmaz. bundan dolayı imzada quote yapamazsınız. onun yerine, quote yaparmış gibi bold ve small taglarını kullanmak gerekiyor. ayrıca o kadar mesaj atmışsınız, [ b ] tagını boşluklar olmadan yazıldığında aktifleştiğini, boşluklar olunca işe yaramadığını öğrenemediniz mi? o yüzden imzada [ b ] ve [ small ] şeklinde yazdığınızda işe yaramaz. normal mesajlardaki gibi bu taglarda boşluk olmaması lazım. Ayrıca arkadaşlar, hangi tarihte üye olmuşsanız olun, kaç mesajınız olursa olsun. LÜTFEN şu topiği bir kere baştan aşşağı okuyun. Paticik hakkında %90 herşey orda yazıyor zaten. En azından böyle topiclerin önüne geçmiş oluruz. Umarım ricamı göz önüne alırsınız :) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: BullDoG, 21 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki: koydum sagol toggie ama blackchaos'a sormayi unutmusum gercekten hosuma gitti kullanabilirmiyim blackchaos [Bu mesaj BullDoG tarafından 21 Temmuz 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] ko gitsin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sagol[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @blacjkchaos: publicde kullandıgın dile dikkat edersen sevinirim. [Bu mesaj karakedi tarafından 21 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya pff gene naptım :( hmsss[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 özellikle son zamanlarda değiştirdiğin mesaj atma "tarzın" sorunyaratıyor. sadece bu konu başlıgına attıgın mesajlara bakalım istersen: said: bLackcha0s, 21 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Çok güzel yapmışsın Benden izin aldın mı ? said: bLackcha0s, 21 Temmuz 2005 21:05 tarihinde demiş ki: uLan Şebekler benim adım niye ortada dolaşıyor !!! aaa aaa malzeme olduk resmen said: bLackcha0s, 21 Temmuz 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Nickimi değiştirdim lan said: bLackcha0s, 21 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: ko gitsin [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hmm peki kusura bakma kedi dikkat edicem... :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hadi bakalım, inşallah.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar