Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın saat 11i düşünüp heyecandan geberen yok mu....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dayanamıyorum artık şimdiden kalbim fırlıcak yerinden... 270 almam gerek rüyamda 260 görmüştüm bide tırsıyorum ühüüü bayılcam :([signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
said:
OneWayStreet, 19 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
rüyanin tersi çikar sen 062 almişsin seneye inşallah

keşke burda küfür edilse o kdr sinirliyim ki bu minicik halimle bile döverim seni ben burda geberiyim sen dalga geç HMPT[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
ne ben çok heyecanlı bi insanım böyle herşeyin saatini geri sararım heycandan midem ağrır oturduğum yerde duramam bunu birine söylemem gerketi patlıcaktım .. herkesin kötü davranma sebebini cidden çözemedim[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
özür dilerim kimseyi germek istemedim .. şimdiye kadar benim dışımda konuştuğum herkes sakindi.. sorun olmaz die düşündüm[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
yok yafs bizde sakiniz hatta bende girdim öss ye hem senin kabus olarak nitelendirdigin ouan benim için rüya fln yani o denli bir durumdayim rahat olacaksin uzun yaşarsin[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür
Mesaj tarihi:
Kasmayın bu kadar yaw.. Bizim zamanımızda öss sonuçları açıklandığı sırada biz halısaha maç yapıyoduk. 2 saat sora gidip bi bakalım bari demiştik...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ankaraya bağlanıyoruz hemen
260 590 tartışması için telefonun diğer ucunda Fatih Ürek var
onunda yorumlarını alabiliriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
Jasco, 19 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
biz de sonucumuzu merak ediyoruz ve geriyorsun insanları
en azından beni gerdin.

+1

tam unutmusum yine hatırlattın. bende gerildim simdi[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
Bende heyecan yaptım ya,genelde bu heyecan ya yüksek puan alacak olanlarda yada beklediğinden düşük puan gelecekelerde oluyo,moroliniz bozulmasın ama,yada neyse unutun son söylediğimi.
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Soul, 19 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Bende heyecan yaptım ya,genelde bu heyecan ya yüksek puan alacak olanlarda yada beklediğinden düşük puan gelecekelerde oluyo,moroliniz bozulmasın ama,yada neyse unutun son söylediğimi.

ya ben hatırlamadıım soruları yanlış gibi saydım bide 3 puan çıkardım yok artık yani buna rağmen 10 puan düşmez sapık sapık rüya görüyorum di mi[signature][hline]my silence knows what your silence means...
  • Yeni Oluştur...