twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben dayanamıyorum artık şimdiden kalbim fırlıcak yerinden... 270 almam gerek rüyamda 260 görmüştüm bide tırsıyorum ühüüü bayılcam :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sizi paraylamı gönderdiler ??[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 töbeee nooldu?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 rüyanin tersi çikar sen 062 almişsin seneye inşallah[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: OneWayStreet, 19 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: rüyanin tersi çikar sen 062 almişsin seneye inşallah keşke burda küfür edilse o kdr sinirliyim ki bu minicik halimle bile döverim seni ben burda geberiyim sen dalga geç HMPT[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 adam kabus görmüş resmen!!!260!!nasıl ollur inanamıyorumm ! beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence dövemezsin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne ben çok heyecanlı bi insanım böyle herşeyin saatini geri sararım heycandan midem ağrır oturduğum yerde duramam bunu birine söylemem gerketi patlıcaktım .. herkesin kötü davranma sebebini cidden çözemedim[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biz de sonucumuzu merak ediyoruz ve geriyorsun insanları en azından beni gerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 özür dilerim kimseyi germek istemedim .. şimdiye kadar benim dışımda konuştuğum herkes sakindi.. sorun olmaz die düşündüm[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben düşünüyom ama gerilmedim çok mutluyum :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok yafs bizde sakiniz hatta bende girdim öss ye hem senin kabus olarak nitelendirdigin ouan benim için rüya fln yani o denli bir durumdayim rahat olacaksin uzun yaşarsin[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kasmayın bu kadar yaw.. Bizim zamanımızda öss sonuçları açıklandığı sırada biz halısaha maç yapıyoduk. 2 saat sora gidip bi bakalım bari demiştik...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: OneWayStreet, 19 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: rüyanin tersi çikar sen 062 almişsin seneye inşallah İyi düşün 260 ı ters çevir 590 hmm okey![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hayır Ferrero, bence sen de iyi düşün, 590 değil 095 oluyo. ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok artik 260 dan tavşan çizin[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kapasak su 260ı =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm... evet sayın Rewendor o da farklı bir bakış açısı fakat ben hala 590 olduğu kanaatindeyim bu fikrim değişebilir tabiki, kanıt gerekmektedir...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ayrıca gerekirse 260'ın nasıl 590 olduğunun tutorialını yapabilirim, tam olarak 590 olmasada benzerdir en azından sayın Rewendor...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 herkes kendine yakışanı alır inşallah.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ankaraya bağlanıyoruz hemen 260 590 tartışması için telefonun diğer ucunda Fatih Ürek var onunda yorumlarını alabiliriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Jasco, 19 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki: biz de sonucumuzu merak ediyoruz ve geriyorsun insanları en azından beni gerdin. +1 tam unutmusum yine hatırlattın. bende gerildim simdi[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bende heyecan yaptım ya,genelde bu heyecan ya yüksek puan alacak olanlarda yada beklediğinden düşük puan gelecekelerde oluyo,moroliniz bozulmasın ama,yada neyse unutun son söylediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Dark_Soul, 19 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Bende heyecan yaptım ya,genelde bu heyecan ya yüksek puan alacak olanlarda yada beklediğinden düşük puan gelecekelerde oluyo,moroliniz bozulmasın ama,yada neyse unutun son söylediğimi. ya ben hatırlamadıım soruları yanlış gibi saydım bide 3 puan çıkardım yok artık yani buna rağmen 10 puan düşmez sapık sapık rüya görüyorum di mi[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Abi kasmayn kendinizi rahat olun yaa. ne o kasınca ösym daa fazla mı puan vercek:D bn çok rahatm ve kendmden de eminm.[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar