Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ELİMİ ATTIĞIM YER KURUYO...

amon

Öne çıkan mesajlar

ya ne bu benim bahtım...ne işe girişsen çöküyo...en kalabalik topice bi yorum yazıyorum...bekle bekle gerisi gelmiyo...herkez kaçıyo...naaptım ben paticiği sevmekten başka[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

nığaaaaa....neden ben allahım...mynet bi ara çöktüya...ben mail aldıktan 30 saniye sonra...
afyon a gittim dinar depremi oldu
bi daha gittim sandıklı depremi
bi kere daha gittim sultandağı depremi oldu
damlataş mağarasına girdik sarkıt düştü.
aaaaAAAAaaaa.....ben naletliyim...
ben samaranın varisiyim....
bi hastane kontrolünde yoğun elektrik çıktı
bi falcıyla tanıştım, adam "sende güç var" dedi...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

usta bak müslüman adamda olmuyor böyle şeyler. gel sen bi kelime-i şahadet getir, bide temiz boy abdesti al elektrik filan kalmaz. bide falcıyla konuş bakiim yoda yı beya obi-wan ı tanıyor mu? dikkat et sende gücü bosa kullanma. bu son cümlemde ciddiydim. enerjini bişeylere yoğunlaştır. belki nirvana yaparsın...
Sosyal ağlarda paylaş

ve tanrı amon u yarattı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 21 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Sakın mastürbasyon yapıyım deme.

Topiği ilk görünce bunu diyim dedim ama geç kalmışım :([signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...