Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

achilles icin boyle diyolar --> "O"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu daha eğlenceli.

herkesin cinsel seçimi kendine.

delikanlı adam tutuuunu sever,kaçan kurtulur.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Temmuz 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
huriler erkekmiş diye bi konu açılmıştı, o geldi aklıma.
ehehehe, aman.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 20 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
lan adam savaşcı lan yunanistan ın en buyuk savaşçısı lan. nası gay olsun lan kafanı kullan lan....

*gülmekten sandelyeden yere düer*[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Mesaj tarihi:
küçükken athenada top oynarken bu oranın en yapılı erkeğide heykel yapıyomuş.kimsede heykel'e deymesin diye oraya şantiye gibi birşey kurmuş içinde yatıyormuş.
sonra achiles'in topu bu inşaatan bozma çadıra kaçmış.,

o günden sonra ergenlik problemleri yaşamış.

bilimi kandıramazsınız.[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Mesaj tarihi:
o zamanda normaldi ya...filmindede var bi erkeğe tecavüz sahnesi..şahsen ben pek hoş bakmadım ama =) neyse

Bizden 1-2 padişahta var..hem o mitolojiyi çıkaranların ve tanrılarında alayı => "0" böle[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Ulan bu adamlar bu kadar bu şeyliğe takıldığına göre bir keramet var galiba diyesim geliyor...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
zeusun babasını tanırım.Benimle birlikte olmak için okadar çok yalvardıki.. Dedim deget bre Yanacan cehennemde... senle birlite olacağıma Giderim bi kediyle birlikte olurum daha iyi...
Sonra kız kılığına girip kandırmaya çalıştı beni.Ben yemedim tabiki...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
zeusun babasını tanırım.Benimle birlikte olmak için okadar çok yalvardıki.. Dedim deget bre Yanacan cehennemde... senle birlite olacağıma Giderim bi kediyle birlikte olurum daha iyi...
Sonra kız kılığına girip kandırmaya çalıştı beni.Ben yemedim tabiki...

aferin sen cennetliksin zaten erutan..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
montezaus, 21 Temmuz 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
huriler erkekmiş diye bi konu açılmıştı, o geldi aklıma.
ehehehe, aman.

Duşunsene gidyosun cennete, "baba siz bunca yıl yanlış yapmışsınız" diyolar.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...