Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 http://www.compfused.com/directlink/99/ hasta oldum ya nası yapıyosa eleman ehuehe deli bişey. bekleyin yüklensin kendi çalışmaya başlıyo genelde[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1 yıl oldu bunu arıyodum eyvallah :)[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İnanılmaz bişi başka bişey deiyorum yorumda yapmıyorum...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 heh basarili[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende var o nerdeyse 1 yıldır..süper bişi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahah cok iyi ya o altınları alınca cıkan sese kadar her şeyi calıyor. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hahah harbi süfer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ehö öhe öhö adam epey bir kasmış herhalde bunun notalarını çıkarmak için :) ya da notalarını bir yerden buldu, o zaman ben de isterim :-P yalnız conan the barbarian veya terminator müziklerini felan tercih ederim (oyun müziği değil ama olsun)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aha.. gerçekten çok güzel yapmış adm ya... uğraşmış abi bununla ya helal olsun.... [offtopic:ana 5k madalyam olmuş!][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 Şubat 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eueuhue ii olmuş ps:adam capon mapon ama kral çalıyo :D adamlar kasıyo :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm nefes kesici![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheh güzel.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çılgın japon gençlik. Adamın saçlara hasta oldum.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 adammıydı o?? tanrı bi yerden almış bi yerden vermiş ..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Puaaaha süper :D adam sweep faln yapıo resmen çok iyi çalıyo mario efektlerini :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 speed kills'ten sonra ayrı gitarist şoku bu bence :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hah süper oldu bu tab sağol zaten çalan eleman koymuş heralde koyanın ismi japonca çünkü evet eleman güzel çalıyo bide tabi sweepler falan süper[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gitarda oyle garip gurip sesler demir parayı gitara dik olarak tutuncada oluodu[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 müthis bisi hatta 2-1 'i oynuyomusum gibi hissettim abi =)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Cok rahat adamın parmakları..Klavyedi istedigi gibi gezdirio..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çalan kadınmış.. :lol:[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 benım bı arkım ben ortaokuldayken yapıodu marıo muzıgını.hanı o ana muzık varya onu calıodu.Bi ben farketmıstım onu caldıgını helal olsun fln demıstı ehehehe[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://www.compfused.com/directlink/209/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheheh baya baya calıyo eleman wala :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çalan kadın değil, yanlış olmasın çalan erkek :)[signature][hline]ßÆß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar