Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Dünya Ülkesi Bomba İmha Timi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer yamulmuyorsam gerçek anlam olaraktan 1. dünya ülkesiyiz, soğuk savaş sırasında NATO dan taraf olanlar 1. varşova paktından taraf olanlar 2. "benim alakam olmaz ne halt yerseniz yiyin" diyenler 3. dünya ülkesi olarak sayılıyor. ama olayın gelişmişlikle alakasını nası kurulduğunu tam bilmiyorum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 20 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Zaten öyle değilmiydi?

said:
bunlar kapağı ne nato'ya ne de varşova paktına atabilen ülkelerdir... o yüzdendir ki, bu iki organizasyonun dışında kalmış tüm ülkeler üçüncü dünya ülkesi sayılabilir.. ama gelin görün ki zamanla bayaa bi anlam kayması yaşamıştır bu tanım.. hatta öyle hallere gelmiştir ki, türkiye bile bazı kesimlere göre nasıl olduysa artık üçüncü dünya ülkeleri arasına konmuştur mucizevi bir şekilde.. bugün kullanılan biçimiyle esas anlamı bir değildir.

demisler eksisozlukte. bir sure sonra gelismislik acısından bakılmaya baslanıyor anladıgım kadarıyla gelismemis ulkeler yerine gelismekte olan terimi daha uygun bulunmus. ama daha sonra o da az gelişmiş ulkeler olarak değiştirilmiş. politik olarak bakarsak 1. dunya ulkesi sayılabilir evet, ama gelişmişlik acısından pek de oyle degil.

[Bu mesaj Delirium tarafından 20 Temmuz 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hangi 1. DÜNYA ülkesisin ya ? =)

Adamlar geliyorlar Gemilerini senin doğal limanlarında söküyorlar.

Bu gemilerin sökümüne izin verilen ülkeler.

Afrikada birkaç ülke
ve Türkiye

Tüm avrupa ülkeeleri gemilerini bizde söküyor.
İnanılmaz bir radyasyon yayıyor.

Çoğu deneyler bizim ülkemizde gerçekleştiriliyor.

nerde 1. dünya ülkesisin ?

tabiki 3.Dünya Ülkesisin

1. ve 2. Dünya ülkelerinin ekonomileri bağımsız olur.Bizim bağımsız değil....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
çok kötü ama bu ya.
heriflar bab nooldu diye bombanın etrafına toplanmışlar bi de, etrafına toplandıkları şey 'bomba'. bu kadar mı hıyar olunur ya.

1.3. olayları artık gelişmişliğe, sosyal ve daha çok da ekonomik kriterlere göre belirleniyor, varşova paktı falan yalan dolan şeyler.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 20 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Darwin'in evrim teorisi...
Bunlar gibileri yokolmaya mahkum

sosyal darwinizm o ;)[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
oeh ... bu kadarmi ucuz insan hayati ya bu kadarmi ?
birde gecen televizyonda vardi toksik varil atiklarini nalbur eldivenleriyle tasidi adamlar baska hic bisiy yok...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
e kimyasallardan (atomlardan baska bir deyisle) kosarak kacan bir zihniyete sahip bazilarimiz[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!

[Bu mesaj Dorsia tarafından 21 Temmuz 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi bunun 3. dünya ülkesi olmasıyla ne alakası var çözemedim. Koyun psikolojisi ( ulan herkes bakıyo bende bakayım ) + cahilliktir ve doğuştan gelen türke bişey olmaz özelliğimiz. Yazık gerçekten o kadar kişinin sakat kalması ayrıca bomba imha timine dahil olduklarını zannetmiyorum.

Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama vaktinde mısır yolcu uçağı kaçırılıyor ve bir operasyon hazırlanıyor mısır anti terör timleri tarafından. Uçakta sadece 3 tane terörist var ve operasyonun sonucu 57 ölü. Sonuç olarak böyle şeyler her yerde olabilecek şeyler bunların ülkenin gelişmişliğini belirleyeceğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
onurf, rusyada yapilan operasyonlari da biliyoruz. sonucta bunlar zihniyetin birer yansimasi. orda mudahele eden gorevli kisinin ihmali ve merakli halktan insanlar. vs. vs.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
bu videonun bi olayı vardı, çok iyi hatırlıyorum ya ikinci paket olduğu için ya da başka bir olay olduğundan çok rahatlardı.

geçen gün okuduğum haberde istanbul polisi bomba imha robotu almıştı. şu an kullanma kılavuzunu okumadan çözmeye çalışıyorlardır büyük ihtimal ama bomba imha konusunda akılları baya bi çalışıyor. bu vidyodaki gibi değildir genel bakış.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
2. dünya ülkesi kalmadi zaten artik.
1. 2. 3. sayisal siralama degil. Soguk savas sirasinda ortaya cikan bir siniflandirma.

Simdi artik gelismis, gelismekte olan ve gelisememis olarak yapiliyor siniflandirma, hatta bunlarin ara basamaklari falan var[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Mesaj tarihi:
hay o bombayı koyanında koyduranında...açmaya çalışanında...bunu sitesinde yayınlayıp bizi aşağılayanında...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
eh bu olay için aşağılanmayı hakediyoruz biraz. daha öncede bi polist bombayı tekmelediydi. bacağı kopmuştu.

ayrıca ben de ankara'da diye hatırlıyorum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
of bombaya açarken herkes kafayı sokup bakmaya çalışıyor hadi bir yere kadar, arkada "bilmemne polisi" yazan adam da milleti uzaklaştıracağına, o da kafasını sokuyor izliyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
başa ne gelirse ya meraktan ya da ...
hey gözünü sevdiğim ülkem insanı............[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
  • Yeni Oluştur...