Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Öss dolayısıyla 6 aydır oyunlara uzak kalmıstım. Yaz geldi ve sıkıntı bastı oynanacak güzel oyunları sayar mısınız ?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Vampire: The Masquerade - Bloodlines Knights Of The Old Republic 2 Grand Theft Auto: San Andreas aklıma ilk gelenler. ama son günlerde en çok tercih edilen oyun World Of Warcraft[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 battlefield 2 splinter cell 3 de ekleyebiliriz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 still life pariah half life 2 (oynamadıysan)[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 iide öss bugün bitmediki.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ReD_DoG, 20 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: iide öss bugün bitmediki. hahaha harbi o da ayrı bi soru :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 stressi bugün bitmiştir. :P al bi gta yeter sana bi süre. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gta battlefield.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uo ya devam :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 World Of Warcraft Battlefield 2[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar