Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanlızları oynuyoz

kermit

Öne çıkan mesajlar

anlamadığım olay senelerdir yanlızım hayatımda bi kaç kişi var sadece onlarlada mesafeli
ibi türlü multiplayera geçemedim
hep singleplayer
sürekli yanlızım
bu gün dışarı çıkıcam yanlız bırakmayın diyorum
kimi geç oldu gelemem
kimisi raid var ona katılcam (oyun ile kafayı bozma bu olsa gerek)
kimisi evde kimse yok
kimisi eve dönüş sorun olur
peh yanlızım birisi benle bu akşam bi yerlere gelsin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

ben gelirdimde bendede para yok :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

e parasızda olmazki abi yani.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimal dediklerini anlamıyordur arkadaşların. Nitekim sen YANLIz dediğinde onlar senin yanlı bir şeyler yaptığını, taraf tutan, içten pazarlıklı biri olduğunu düşünmüşlerdir. Peki bundan nasıl kurtulucaksın? "Arkadaşlar ben YANLI falan değilim sadece YALNIZIM" diyiceksin. Hani yalından yalnız, tek manasında olan... (Bak mesaj kaygılı yazı yazdım, ben Türkçe biliyorum az biraz)
Daha uzun yazıcam ama tel.deyim şimdi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

antalyadayım
cintonik antalyadaysan kafa patlatacaksan gel
bişi yapmıycaz bi yere gidip oturcfaz içicez muhabbet edicez sadece
dasaa yarın iyi bi kafayla okuycam yazdıklarını hiç bişi anlamadım valla[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul be abi antalyada olsam gelirdim biraz parada buldum zaten ablamdan :P kısmet deilmiş sende git bi yerlere kafanı dagıt rahatla tek basınada olsa git dicem ama sıkılırsın sanırım o şekilde..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli tek gidiyom zaten sorun da o
bi allhın kulu da gelmiyo
geçen gün şarapcının biriyle iki lak lak yaptık
adam baktım küfür etmeye başladı ben kaçar dedim uzadım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

dasa ne dion ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Yok dalga geçme amacı gütmedim yazarken. İnat olayı, çocukça keza bana inat yapman sana bir şey kazandırmaz, bana bir şey kaybettirmez. Sadece yeni bir şey öğrenmiş oldun işte.

Yalnızlık ikiye ayrılır efendim:
1.Seçici geçirgen yalnızlık: Bu durumda kişi istediği süre kadar sistemi dışarıya kapar (kabaca) Hoş bir durumdur. Ancak bağımlılık yapar. Ruhsal sorgulama dönemi gibi derin manalar içeren bir iki kelam bile edebiliriz üzerine

2.Zorunlu Yalnızlık: Sanırım şu an senin muzdarip olduğun bu.Bir nevi "kendini yalnızlığa mahkum hissetmek" desem sanıyorum daha basit oalcaktır.

Şimdi yanılıyorsam yanılıyorsun de. Yok yanılmıyorsam devam edelim buradan.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

şşşt benıde alın.. gelmessem toph um.. bu vakitte dolmus bulamam. ha dersinizki biz yürümeye baslayak sende evden yürümeye başla çallıda bulusalım..amenna hemen çıkarım yola..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam seni hiç unuturmuyum..erutanın ben taaa.. :)
neyse.. Görüşücez ayıp ettinde ben su saattte hayatta çıkmam..
onun dışında hepimiz toplanalım güsel bişiler olur..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

çogu zmn bana da aynı şeyler oluyo sankki kimse benle ilgilenmiyo gibi.. kimi arasam bi işi yada ilgilenecegi başka kimsesi oluyo..yalnızlık kötü bişey ya..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...