Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçlı arkadaşlar! Saç bakımı vs.. Yardım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende dökülme problemi vardı 1 yıldır kısalttırmadığım saçlarımı kestirecektim herbal life dene dediler iyi geldi dökülmeye çözüm oldu.
Kabarıklığı 7/24 ile hallediyorum ama çok sürünce jöleden farkı kalmıyor.
Gün aşırı yıkıyorum ancak çok yavaş uzuyor benim saçlar bunada bi çare bulmak lazım :) (tam bir yıl oldu anca alt dudağıma geldi)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
saçlarım uzun valla
ama belime kadar değilde belimin az yukarısı oluyo :P
ama ablam kuaför olduğu için onun yanına gidiyom bişiler yapıyo
kadın kuaförleri iyi bişiler yapıyo işte yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ya saçlarım tel tel ayrılıyor deli ediyor. Bizimkilerde saçına şampuandan başka bişey sürme kel olursun diyor ahah.

Ya Berberlerin uyguladığı "Ara Makası" denilen bir yöntem varmış. fazlalıkları aldırıyormuş, kabarma olmuyormuş. Bu konuda bilginiz var mı? iyi bir yöntem midir? 1-2 kişi kötü bir yöntem dedi.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
bir soru sorıyım bende. şu an kaş hizası olan kaşlarımın omzuma gelmesi ne kadar süre alır.
bi de bu ara saç dökülme mevsimi midir? deli gibi dökülüyolarda.
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 02 Haziran 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
Ya Berberlerin uyguladığı "Ara Makası" denilen bir yöntem varmış. fazlalıkları aldırıyormuş, kabarma olmuyormuş. Bu konuda bilginiz var mı? iyi bir yöntem midir? 1-2 kişi kötü bir yöntem dedi.

heh ara makasını sölicektim bende
yukarda birileri tarafından sölenen "taraklı makas" denen olayla aynı şey bu. berber alıo eline bi tomar saç wuruo bu makası wurduğu yerde bütün saç gitmio %30 kadarını kesio sadece. berberden çıkarken bi bakıosun harbiden o kabarık saçın kafana yapışmış durumda bütün kabarıklığı gitmiş. ben hep bu şekilde kabarıklığını aldırıorum gayet de memnunum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Ben bazen Beckham Style arkadan bağlıyorum saçları, Ara makası yapınca saçlar kısalıyor mu?
nasıl oluyor.

Ulan aslında saç şekilleri üzerine site olsa, örnekler gösterse falan. Türk gençliğine ışık tutar resmen.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Ya bi arkadaş vardı bana bişey soylemıstıde ınanmamıstım;
Bi kuafor salonu varmıs. Bilgisayarda hangi modeli istedigini kendin belirliyomussun oradan secıyıomussun ona gore kesıoyrmus berber.

Varmı bole biyer bıldıgınız?[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
walla ben okuldan kaaçbildiğim kadar uzatıyorum.şu anda gözümün altına geliyor.arkadaşların dediği gibi bol et yiyorum ve arasıra saçımı sıpuk suyla yıkıyorum.baya bi uzuyor.2.5 ay falan oldu kestirmeyeli.geçen yaz sonunda burnuma geliodu bu yaz dudağıma falan gelecek herhalde.çok yıkayın saçınızı baya farkedio uzaması.
Mesaj tarihi:
ben şu elidor 7/24 ün şampusunu aldım inanılmaz ahanda dümdüz kabarma yok 3 gun gidiyo yağlanmadan. keşke foto mak olsa da göndersem[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi benim sorum bakımdan ziyade, bu saçların nasıl kurutulacağı ile ilgili. 45 dakikada kuruyor. Taranması ayrı bir 45 dakika. Geçende banyodan çıktım havluyla, gittim bi freşa (limonlu:)) koydum barrdağa geldim tekrar banyoya, bi de sandalye aldım, oturdum bi yandan fresamı içtim bi yandan saçımı kuruttum.
Yani bu saçı çabuk kurutmanın bi yolu var mısır? Varsa nedir? Uğrtaşmaktan bıktım, kestirmeye de kıyamıyorum.
SAç kurutma makinası da dandik değil, bayağı iyi üflüyo ama uğraşılacak iş değil . Günde 2 kere yıkayın diyenler var, günde 3 saat eder sırf kurutma tarama.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
DERTLİYİZ bu konuda .her sene uzatır ve eylülde kjestirirdim...bundan sonra hep uzatcaz...kabarma sorunu yok çünki anlım geniş, telim ince, sık da değil...ama dalgalanma sorunu VAAAR...ön taraflar spiral oluyo :(...makasltmakda istemiom...ama NAAAPCAMMM....[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
et yersen uzuyomuş NIHAHAHAHAHA.....KOOOMİK....hahaha....ben 4 yıldır yumurta süt bile ayda 2 defa yiyorum...et ki imkansız saçlarım çok hızlı uzuyo...hahahaha....nıhahahaha...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
O kabarıklığı biraz giderme yöntemi buldum, yoksa insan gerçekten sinir oluyor. Dove şampuanı kullanıyorum, banyodan çıktıktan sonra 15 dakika aralıkla 3 veya 4 kere saçımı soğuk su ile hafif ıslatıyorum birşey kalmıyor[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amaaaan ıuğraşmatyın dağınık kalsın

benim saçlara kendi kendilerine kurumayı öğrettim banyodan çıkınca havluyla haşince siliyorum sonra da bırakıyoruj onalr kuruyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
ülen sömestırdan beri kesmiodum ingilizceci gitti 3-4 hafta kala disipline fln yolladı zorla kestirdiler T_T[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 36 Night Elf druid
Mesaj tarihi:
onlar artist fönlemekte kullanılıyor, beceremezsiniz, bulaşmayın hiç.

kabarma olayına çözümü siz ne kadar berberinize anlatsanız da o adamın bi birikimi, merakı falan olması lazım bu konuda, doğru adamı bulun, doğru düzgün kesim yapsın, çoğu sorununuz ortadan kalkıyor zaten.

onun dışında uzun saç için wax, kısa için dax kullanın derim, jöleyi saçla temas bile ettirmeyin. dökmesiyle falan da alakası yok, güzel durmuyor, çok daha kullanışlı bu dediğim ürünler.

şampuan elseve multivitaminler en kralları kanımca, arasından kendinize en uygun olanını alın, kullanın, hakkaten harika. bi zamanlar elidor professionala para bayıyodum, bu onun yarı fiyatı, kat kat da iyi bakım açısından, kabarıklığa ve kıvrılmalara birebir.

kuruma olayına bir şey diyemeyeceğim ama, benim o kadar uzun değil, fix karışık zaten. adam etme durumunda olduğum günler wax, sprey falan kullanırım ama onun dışında öyle bi düzeltir çıkarım yani, kurulama safhası da bi havlu sürüp takılmaktan ibaret o yüzden. ama kurulamadan önce bi soğuk suyla yıkamanız yardımcı olabilir bi ihtimal.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
saç uzatmak isteyip saçları gür, kıvırcık ya da dalgalı olan arkadaşlar. öncelikle gidin, işini bilen bi berbere o "ara makas" denen şeyi yaptırım. onun olayı, sağların tamamını kısaltmıyo fakat aralardan bazılarını kesip oralara diğer saçların yayılmasını sağlıyo. bir nebze olsun kabarmayı kesen bir durum. dalgasından yakınıyosanız, yıkayın saçları, uzunsa toplayın,kısaysa havlu sarın kendi kendine kurusun, dümdüz olur. bu arada, saçlarım nispeten kısayken dax kullanırdım, kesinlikle tavsiye ederim şahane birşey.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
dove şampuan , dove saçkremi ...

saçı pamuk gibi yapıyor :) bu arada saçı düzeltmek için berbere gittim daha önce[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senelerdir sac uzatan birisi olark onerim berbere 1 senede 1 kere git anca oyle uzatirsin. Hemen hemen benimde belime geliyor saclarim actigim zaman. Hergun yika krem istersen kullan (ben kullanmiyorum) ve dedigim gibi berber kuafor vs den uzak dur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
  • Yeni Oluştur...