Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dorn bir Ninjadır !! :P

Dorn

Öne çıkan mesajlar

said:
MADBOY, 20 Temmuz 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
dorn a katılıyorum , 1h silaha rollayan paladin ninja değil akıllı paladindir... kısaca söylemek istediğim şey , pvp içinde dahil , 1h+shield ve 2hand den her ikisinden olan bir paladin, kral bir paladin olabilir... ama eğer birisi eksikse o paladin osuruk bir paladindir.. sana o ninja diyen herif kıskanç ibnenin tekiymiş okadar... pvpdede paladin rogue a karşı 1h+shield dalmazsa sonu kötü olur hem ...
Kullandigin hitap sebebiyle seni sikayet etmis bulunmaktayim, ha onun haricinde, BENCE grupta o silaha gercekten ihtiyac duyan, sürekli kullanacak olan bi warrior varken bir retro paladinin almasi akillilik degil saygisizliktir.
Ama Dorn'da farkinda olmadan yaptigini belirtmis bildigim kadariyla.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

warriorda olmak şartıyla rollaması gerektiğini unutmuşum diyecektim ki vazgeçtim , çünkü one hand hem paladine hem warriora lazımdır , bence isterse rollamalı... ibne dediğim için özür dilerim ama kendimi tutamadım , ben aslında ninja diye kızıp hemen hearthstone basanlara da kızıyorum... bu arada şikayetin için teşekkürler özür dileme fırsatı vermeden :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

azmocum aynı serverda olmak cidden şahane olur da bütün guildi de getirmem lazım yanımda (gerçi 10 kişiyiz zaten :) zira hay-yatta ayrılamayız biz bu saatten sonra

aa cidden ya var mi sizin oraya BL'den karakter taşıma ?

*!kafasında sarı soru işareti yanar*[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 19 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
bu muhabbeti yapan bizzat benim, fury warriorum, intellect weren kalkan ve ringi benimkilerden daha cok ise yaramasina karsin arkadasa biraktim, sonra 2h silahlara rollamam retru paladin varken, biraz büyüyelim lütfen fury warriorun hayati 1h silah, retru paladin %5 kullanir, sonradan 10 stamina +6 defense yüzüge, warrior olarak neden rollamadim diye cok düsündüm, eh bi yerden sonra acemi çekmek zor oluyor.

Adam kaç satir yazi yazmiş yanlislikla aldigi icin,sen alttan alicagina hala konuyu uzatiyorsun.(Anladigim kadariyla cokta onemli olmayan bir item icin).Birde bir item için bu kadar dert etme.Baksana her önüne gelene demişin "dorn diye bi adam one handed..."
Her rollda 10 dan az atman dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

1h silaha rollaması normal paladinin, retri paladin diye hiç kalkan 1h silah kullanmayacak diye birşey yok. ama balta, polearm gibi silahları warriorlar tercih ettiğinden passlamak daha doğru olabilirdi..

ha şöyle birşey var, "aa yanlış görmüşüm tüh" diye bir özür olamaz, mesela geçen hafta lightforge cheste rolladı warrior, "aaa ben onu valor sandım" dedi. orada lightforge yazarken valor sanmak diye birşey olamaz. ha ayrıca baltayı da nasıl gürz sanmışsın anlayamadım.. :) her zaman için rollamakta acele etmeyin, 30 sn var. okuyun, bakın statlarına, kendi eşyanıza bakın hatırlamıyorsanız. "aaa yanlış görmüşüm" diye bir özürü şahsen kabul etmem ben, hoş sunken temple'da çıkan item büyütülecek birşey değil ama ubrs, strat, scholo'da filan benzer bir hata ile blackliste bile girebilirsiniz... :)

mesela gene geçen hafta biz üç paladin "N LF SHOULDERS" diye bağırdık, biz rolladıktan sonra son 5sn içinde gitti druid rolladı. bu adam istediği kadar özür dilesin kabul etmem, ninja diye de duyurdum adını zaten attık hemen gruptan..

insanlar iki saatte ekip topluyor, üç saatte instance'da uğraşıyor, iş olayın meyvesini almaya gelince:

- parmağınızın kaymaya hakkı yoktur (evet o anda kaymasın yani)
- yanlış görmeye hakkınız yoktur (30 sn var kaçmıyor birşey, 15sn'de N dersiniz rollarsınız)
- hiç düşünmeden rollamaya hakkınız yoktur (sizden daha çok işine yarayacak birileri olabilir ama pass geçmeyebilirsiniz, hunter weapon! sendromu, warlock gitti +1 crit veren kolyeye 100 rolladı statları için o kadar rogue, hunter vs varken)
- class setlerini önceden mutlaka öğrenin, "aaa bu plate bana güzel olur" diye valor'a rollamayın mesela paladinseniz, hoş herkes öğrenmemiş olabiliyor önceden ya thott'a bakın ya birine sorun, en doğrusu

sonuçta insanlar aradıkları tek bir eşyayı onlarca saat emek harcayarak bulmuş olabiliyor ve sizin bir anlık yanlışınız bütün emeklerini boşa çıkarabiliyor. olabilecek azami dikkati göstermek lazım. yanlışlar elbette olabilir ama olmaması yine sizin elinizde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jahnn, 20 Temmuz 2005 06:46 tarihinde demiş ki:
said:
Yenerk85, 19 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
bu muhabbeti yapan bizzat benim, fury warriorum, intellect weren kalkan ve ringi benimkilerden daha cok ise yaramasina karsin arkadasa biraktim, sonra 2h silahlara rollamam retru paladin varken, biraz büyüyelim lütfen fury warriorun hayati 1h silah, retru paladin %5 kullanir, sonradan 10 stamina +6 defense yüzüge, warrior olarak neden rollamadim diye cok düsündüm, eh bi yerden sonra acemi çekmek zor oluyor.

Adam kaç satir yazi yazmiş yanlislikla aldigi icin,sen alttan alicagina hala konuyu uzatiyorsun.(Anladigim kadariyla cokta onemli olmayan bir item icin).Birde bir item için bu kadar dert etme.Baksana her önüne gelene demişin "dorn diye bi adam one handed..."
Her rollda 10 dan az atman dileğiyle...

ha cevap vereyim bana yanlislikla aldigini söylemedi burda görüyorum ilk defa, olay carpitilmis.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 20 Temmuz 2005 07:18 tarihinde demiş ki:
1h silaha rollaması normal paladinin, retri paladin diye hiç kalkan 1h silah kullanmayacak diye birşey yok. ama balta, polearm gibi silahları warriorlar tercih ettiğinden passlamak daha doğru olabilirdi..

ha sunu söyliym 2h silahlara rollamazdim cünkü kullanmiyorum furyim dual wield buildim war ve benimkinden iyi olmasina karsin hic bi 2h silahi almam, bu arada benim charim hunter, daha hayatimda melee silaha rollamis deilim, ayni özeni beklerdim herkes göstermiyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Yenerk85,

said:
Yenerk85, 20 Temmuz 2005 08:21 tarihinde demiş ki:
ha cevap vereyim bana yanlislikla aldigini söylemedi burda görüyorum ilk defa, olay carpitilmis.

Yazdıklarımı okusan ilk defa görmüyor olurdun. Niye oyun içinde söyleyemediğime kadar açıklamıştım ben ama herneyse bu işin bir yere varacağı yok. Devam edersek de bu tartışma uzaaaar gide gibi gözüküyor, zira sen beni anlamamakta zaten diretiyorsun. Benim de yazdıklarımı okumayıp, bana hala bu kadar laf eden bir insan evladına birşeyler anlatma isteğim de yok açıkçası.

Seni tatmin edecek kadar savunma ve saldırı yaptı isen, artık konu başlığımı rahat bırakmanı rica edicem senden. Zira gördüğüm kadarıyla oyun içinde olduğu kadar burada da her an haddini aşabilir bir profil çiziyorsun. Bilgilenmek için açtığım bu topicin savaş alanına dönmesini de istemiyorum.

Burada genel olarak insanların yaptıkları yorumlardan oyun içinde sana pek de bir yanlış yapmadığım konusunda iyice emin oldum. Ama yine de ah den bu tarz bir silah almak istersen ve paran yetmezse, oyun içinde bana ulaş, bir sefere mahsus para yardımı yaparım sana.

Onun dışında mümkünse muhattap olmayalım lütfen..

/ignore[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 20 Temmuz 2005 08:44 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 19 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Bende gordum gecen gun pauldreuns of might'a hunter weapon diye roll'ladı dorn.

Cok pis ninja adam.

rapor ettim. burasi insanlarla dalga gecme yeri degil.

bu mesajla dalga gecmediğimi durumu tiye aldığımı ortamı yumuşatmaya calıştığımı anlamamış olma önemli değil.

Yanlış bulmuşsun rapor etmişsin buda önemli değil herşeyi rapor etme hakkın var.

Ama gelip buraya "Sen nasıl dalga gecersin burası dalga gecme yeri değil rapor ettim seni banlatıcam, terazime tıklayın" dersen hah bak işte o yanlış oluyo. Eğer derdin cidden bana bişeyler gostermek hatamı duzeltmek olsaydı bunu özem mesajdan yapardınki ben senin ciddiyetini ve niyetini anlıyım.

Konuya dönersek, acıkcası asla yanlış bulmam bi retro paladinin 1 hand'e rollamasını, akabinde kendileri off tanktır 5m runlarda bvuda 1h shield gerekitrir ve benim axe masterty'mın 5/5 olması onun rollaması engellememelidir. işine yarıyosa gercekten rollıycak tabi.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 20 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ben asıl konuya döneyim, inşallah dağılmaz bundan sonra..

Sam, bilgilendirme için teşekkürler. Sen sorunca ben de bir daha düşündüm nasıl karıştırdım mace ve axe'i diye ve şu sonuca ulaştım;

bendeki weapon talentlar 1h&2h sword ve 1h&2h mace. Bunlar düştüğünde normal beyaz yazı ile sword ve mace olduklarını görüyorum, diğer tüm silahlar zaten kırmızı kırmızı bağırıyor.

Yanlız atladığım nokta şu ki çulsuz lvl 30küsür zamanlarımda bir ara dropla gelen bir 1h axe kullanmıştım bir süre. Hatta düşününce iyice hatırladım, train olmak için teee IF'ye gitmiştim :)

Velhasıl kelam yorgunluk + dikkatsizlik bende

axe
mace

karışıklığı yaratmış olacak ki yaptık böyle birşey. Bunda tabi ST droplarını (aslında genelde tüm dropları) pek de ciddiye almamamın etkisi de büyük sanırsam. Düşün ki laf yemeye başladığımda daha itemı kazandığımın bile farkında değil bir halde, kız arkadaşıma bir sonraki questi anlatıyordum :)

Sonuç olarak artık lvl 55 oldum daha sert insatance lar, ciddi droplar ve raid grupları yaklaştı. Söylediklerin doğrultusunda weaponla ve armor setler konusunda iyi bir araştırma yapıcam mutlaka bunlara dahil olmadan. Hatta belki bununla ilgili bir guide bile hazırlayabilirim zaman bulabilirsem.

Hata her zaman olabilir. Olmaması için uğraşılmalı elbet ancak mühim olan niyet ve karşılıklı saygıdır bence.[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bir kez yanlışlıkla rollama hatası yaptım o da ilk strat baronda uyduruk bir xbow düşmüştü ve ADDler varken biz daha savaşırken biri lootu açtı, bu sırada biri arada N yazmış görmedim loglarda kaydı gitti o arada bende bekledim bekledim son 2 saniye kala N varmı diyip rolladım ama adam teee tepede demiş. Biraz laf yedim ve vendor fiyatı kadar para verdim adama uzamadı konu çünkü dediğim gibi random drop bi xbowdu yani instance amaçlarından biri değildi. Artık birşeye rollayacağım zaman FFA? diye soruyorum ve teyit alıyorum resmen yani dersimi ucuz bir itemla aldım :)
Benim istediğim bir item düştüğünde ise zaten herkesin görebileceği şekilde NNN xxx yazıyorum. Zaten en baştan instance girişinde genelde kim ne aradığını belirtiyor o yüzden problem olmuyor item düşünce bir anda panik yapmaya.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

bu gavurlar böle hemen yırtılıyolar ninja die işlerine gelmediği zaman Scholomanceda ilk seferinde Skin of shadow u göremedim bile biri hemen kapmış 2. seferde gene başkası aldı 3. seferde 3 kişi koşmaya başladık skin of shadow a ben kaptım başladılar ninja die buna ne denir şimdi[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde
Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman
Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 20 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
said:
Yenerk85, 20 Temmuz 2005 08:44 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 19 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Bende gordum gecen gun pauldreuns of might'a hunter weapon diye roll'ladı dorn.

Cok pis ninja adam.

rapor ettim. burasi insanlarla dalga gecme yeri degil.

bu mesajla dalga gecmediğimi durumu tiye aldığımı ortamı yumuşatmaya calıştığımı anlamamış olma önemli değil.

Yanlış bulmuşsun rapor etmişsin buda önemli değil herşeyi rapor etme hakkın var.

Ama gelip buraya "Sen nasıl dalga gecersin burası dalga gecme yeri değil rapor ettim seni banlatıcam, terazime tıklayın" dersen hah bak işte o yanlış oluyo. Eğer derdin cidden bana bişeyler gostermek hatamı duzeltmek olsaydı bunu özem mesajdan yapardınki ben senin ciddiyetini ve niyetini anlıyım.

Konuya dönersek, acıkcası asla yanlış bulmam bi retro paladinin 1 hand'e rollamasını, akabinde kendileri off tanktır 5m runlarda bvuda 1h shield gerekitrir ve benim axe masterty'mın 5/5 olması onun rollaması engellememelidir. işine yarıyosa gercekten rollıycak tabi.

olayi yanlis gördüm rapor ettim, banlatacam, terazi falan saptirmayalim, ortami yumusatmak demissin, okuyunca alindim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorn, 20 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Sevgili Yenerk85,

said:
Yenerk85, 20 Temmuz 2005 08:21 tarihinde demiş ki:
ha cevap vereyim bana yanlislikla aldigini söylemedi burda görüyorum ilk defa, olay carpitilmis.

Yazdıklarımı okusan ilk defa görmüyor olurdun. Niye oyun içinde söyleyemediğime kadar açıklamıştım ben ama herneyse bu işin bir yere varacağı yok. Devam edersek de bu tartışma uzaaaar gide gibi gözüküyor, zira sen beni anlamamakta zaten diretiyorsun. Benim de yazdıklarımı okumayıp, bana hala bu kadar laf eden bir insan evladına birşeyler anlatma isteğim de yok açıkçası.

Seni tatmin edecek kadar savunma ve saldırı yaptı isen, artık konu başlığımı rahat bırakmanı rica edicem senden. Zira gördüğüm kadarıyla oyun içinde olduğu kadar burada da her an haddini aşabilir bir profil çiziyorsun. Bilgilenmek için açtığım bu topicin savaş alanına dönmesini de istemiyorum.

Burada genel olarak insanların yaptıkları yorumlardan oyun içinde sana pek de bir yanlış yapmadığım konusunda iyice emin oldum. Ama yine de ah den bu tarz bir silah almak istersen ve paran yetmezse, oyun içinde bana ulaş, bir sefere mahsus para yardımı yaparım sana.

Onun dışında mümkünse muhattap olmayalım lütfen..

/ignore

konu basligini beni suclamaya devam ettigin sürece birakamam, kimseyi suclamadim olayi buraya sen tasidin, savunma yapiyorum sadece muhattap olmayalim demissin, gel mc yapalim ya orda loot FFA seni bekliyoduk biz de..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışlıkla da olsa o adam günlerdir aylardır o baltayı arıyor olabilir, cidden lazım olabilir, böyle bir dikkatsizliğe laf etmesi bana doğal gibi geldi. Sonuçta hepmiz bu oyuna paramızı ve zamanımızı döküyoruz, ve çok istenen bir itema başkası çökünce kızabiliyoruz.
Ancak istemeden olduğu için suçlu olmaz adam ama yine de hatalı olur. Hata yapılır, ama dikkatli olmak lazım.
Daha büyük instancelarda, ya da daha değerli itemlar için bu hata yapılırsa çok tatsız olur. O yüzden sunen templedaki item olmasa da olur uzatmaya gerek yok ama bu bir ders olsun bir daha rollamadan önce bi göz at sende itema.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

1 - Aman diyim yabancılarla grup murup, instance minstance yapmayın. Gözünüzü seveyim. Ne laftan anlıyorlar ne de egoları gökyüzünden yeryüzüne iniyor.

2 - Bir kere yanlışıkla aldıysanız niye kasıyorsunuz ki ? Söyleyin o cheste roll atmak isteyenler hemen atsın tekrar. Sonra kim kazanırsa trade yapın bitsin gitsin bu iş. İnsanların bu "item manyaklığına" anlam veremiyorum. Neticede bir oyun oynuyoruz.

3 - Ben oyunda "roll" nedir bilmediğim bir dönemde ilk defa Deadmines'a girdim. İki Türk, iki yabancı ile. Gnome Mech'i kesip kapıya gelince orada bir chest var. Ben o zamanlar MOBlardan düşen her item'ın otomatik olarak rollandığı gibi bunlarında rollanacağını düşündüm, millet heal ederek chest'i açtım. O sırada chat ekranına bakmıyorum bile. Meğer yabancılar "roll" yapın diyorlarmış. Bir tanesi olay çıkardı, Türk olan arkadaşlara derdimi anlattım ama adamlara anlatamadım tabii. Gruptan ayrıldım, heartstone ile yuvaya döndüm ve tüm çıkan itemları "dürüm yapması" dileğiyle o arkadaşa posta ile gönderdim. Instance'de kalan Türk arkadaşlara da mesaj attım "Söyleyin o adama posta kutusuna baksın" diye. Herifi de ignore ettim. Kaldı ki ben Türk arkadaşlarla oynarken roll atıp kazandığım bir item ( MOBlardan düşenlerde eğer işime yaramıyorsa direk pass ediyorum ki o günde rahat 10 tane item'ı pass ettim ) olur ama yine de işime yaramazsa direkt Trade ile gönderiyorum.

O yüzden, olur böyle vakalar; Allahın dangalaklarını kim takar ?

[Bu mesaj BERBERKENAN tarafından 21 Temmuz 2005 06:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...