Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 casterlar icin en iyi off hand nedir acaba (thottbottan bulamadimda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Leveline gore degisir. Lvl 50 civari icin landslide/maraudondan dusen orb iyiymis dediler bana mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 En iyisi http://www.thottbot.com/?i=35886[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çok kolay bunu yapmak[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bilen birisi için kolay ama ben bilmiyorum c/p de bir o kadar kolay yani.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Geride kalmışın Mali :) Fire Ruined Grimoire Bunun dışında, AV ödüllerine de bir bak.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 başına sonuna url tagı ekliyceksin. bu kadar basit :) olmadı linki seçip sol taraftaki "URL" butonuna tıklıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 33 stat veriyo o benim linklediğim 36 veriyo :) Bone onu biliyorum o kadarda değil :D Ama öle buraya tıkla sayfa açılsın olayını yapamıyorum /shame :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bunu mu kastediyorsun: [ url = burayahttpilebaşlıyanlinkgirilir ] burayaistediğinkelimeyazılır [ /url ] misal düzgün bir örnek verelim. Thottbot için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yok ondan bahsetmiyor sanırım. Küçük bir GIF animasyonu çıkıyor ya, Tık-la-yın diye değişiyor, onu soruyor sanırım zat-ı muhterem :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yada onunda hazırı var üşengeç insanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ha spoiler'ı diyor. [ spo1= burayaaçıklamayazılır ] buraya içerik yazılır [ /spo ] yalnız link veya resim vermek için değil, bir konuyu spoiler etmemek için kullanılması daha makbüldur :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bonecrusher, 20 Temmuz 2005 19:19 tarihinde demiş ki: bunu mu kastediyorsun: [ url = burayahttpilebaşlıyanlinkgirilir ] burayaistediğinkelimeyazılır [ /url ] misal düzgün bir örnek verelim. Thottbot için tıkla Gayet bahsettiğim buydu :D Her seferinde unutuyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar