bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya ne hakları var milletin yaşamını mahvetmeye bizim siteden bir kız intihar etmiş allah kahretsin...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kardes ilk once öss de daaha ilk senenmiş tecrubesızlıge ver kendını bunuda annenlere soyle anlarlar ve seneye ii bir yer kazancagına ınandır onları sende ınan buna.. iyi şekilde çalış -çalıştıkdan sonra ve inandıkdan sonra istedigin yeri kazanırsın.şimdi sınav bitti.. artık aglamanın bı faydası yok anca kendını uzersin.. rezil olma durumu dıye bişey de yok 2 milyon giriyosa adam gibi bi yere giren sayısı cok az.. bu psikolojıden cık.artık olan olmuş.seneye daha iyi yaparsın. bide unıversitede okuyup boşta gezen cok var... önemli olan unıversıte degıl ınsanın kendını geliştirmesidir... o yuzden fazla sıkma canını.ve bu dunyanın sonu degıl.en kısa zamanda cık o psikolojıden tatılın gerı kalanını tamamla...eglen-gez. sonrada iyi bir çalışmaya başla.. hayatında başarılar...[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alla alla herkez ilk senesınde gırmek zorunda deil ya da 2. benım bu ilk girişim ve olmadı napalım üzüldüm ama canım saolsun tabii babam haricinde herkez de bunu soledi babam ilk once belliydi gibilerinden yaptı sonra o da moral verdi herkez saolsun yardmcı oluolar ama hata bendeydi calısmamıstım bu sene inşallah olucak cunku ınanıyorum
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bnm gitmek istememin sebebide bi yerde aile dışındakiler.. Sabahtan beri tel çalıo açmıorum mesela hiç birine ne puan sölemek ne istiorum nede onlarla konuşmak istiorum.. İnsanlar "boşver seneye yaparsın" derken bile seslerindeki gariplii farketmek daha bi koyuyo..
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bencede bu kadar takmayın ama anlamadım bazı arkadaşların aileleri neden o kadar baskı yapmış. Ben bu sene yani 3.senemde inş. bi yere yerleştirilcem. Dershanedede sınıfta 3 tane 4 senelik arkadaş wardı. Azimle çalıştıktan sora bu öss sınawını kazanmak kadar kolayı yok :) üniversite daha zor
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 insanı gercekten bole şeylere itiyolar.Ben evden gidip 2-3 gün gelememeyi düşündüm bi ara :/
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: blackchaos, 20 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: ya ne hakları var milletin yaşamını mahvetmeye bizim siteden bir kız intihar etmiş allah kahretsin... !! Amn tanrım...:( yaaa bu ne ya... yani bu kdr yazıorz bu kdr her yıl aynı şeyler oluyo ama hiç bi boq değişmiyo...tanıyo muydun bari? :/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 üzülmenin bi faydası yok.kafanıza takın bunu. en mantıklısı geri kalan tatılı degerlendırıp derse baslamak.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki: hergün misafir gelcek ve hep beni konuscaklar :/ sen böle dusunerek zaten kaybetmısın, öss yi kazanma amacın birilerinin seni konuşmaması değil gelecek olmalı en azından benım dusuncem bu yonde ve inan bana seni en fazla 1 ay çekiştiricekler cunku bu turkiyenın gercegi bu sınava yılda kaç milyon katılıo :) ve herkez kazanacak diye bir şey yok {keşke olsaydı} kimisi kazanacak kimisi kaybedecek kimisi seneye kazanacak kimisi hayata atılacak kimisi işsiz kalıcak [ki ben buna inanmıyorum calısmak isteyene iş b.k gibi var]...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Clementine, 20 Temmuz 2005 14:54 tarihinde demiş !! amn tanrım...:( yaaa bu ne ya... yani bu kdr yazıorz bu kdr her yıl aynı şeyler oluyo ama hiç bi boq değişmiyo...tanıyo muydun bari? :/ Evet bak... :( [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Succubus, 20 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki: bnm gitmek istememin sebebide bi yerde aile dışındakiler.. Sabahtan beri tel çalıo açmıorum mesela hiç birine ne puan sölemek ne istiorum nede onlarla konuşmak istiorum.. İnsanlar "boşver seneye yaparsın" derken bile seslerindeki gariplii farketmek daha bi koyuyo.. ya bu da ne boktan şeydir anlamam... millete ne ya.. ben sınava girmeden öncede girdikten sonrada telefonlar susmamştı...adamı stres yapıyolar durduk yere.. Bi de asıl kötü olan anneme babama iş yerinde fln soran tipler :/ hani ben bi güzel cevaplarımda anneme niye soruyosunuz mal insanlarrrr!!! ARggGGGhhhHh![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya başkaları ne deri bırakın bi işi kendınız için yapın boşver kim ne diyosa desin.kazancam deyin.kulaklarınızı dısarı tıkayın.bıraz umursamaz olmak lazım.kime ne anasını satim ya.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Soulfly, 20 Temmuz 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ya başkaları ne deri bırakın bi işi kendınız için yapın boşver kim ne diyosa desin.kazancam deyin.kulaklarınızı dısarı tıkayın.bıraz umursamaz olmak lazım.kime ne anasını satim ya. ya bukdr basit olmuo işte.. Ben şu saate kadar takmıodum olup bitenleri geçen senede takmadım.. Ama şimdi içimden gelmio insanlara cvp vermek.. Ayrıca dışarıya abuk sabuk gülüorum ama biri damarıma bassa feci olcak durumdayım o yüsden insanarın sölicekleri bu noktada önemli oluo.. Moral vermek için güsel bi konuşma olsa ewt biras daha toparlarım ama bazıları azından çıkan cümlelere dikkat etmio orda da problem başlıo[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: .hele bide etraftan biri kaznarısa ben bittim :( beni göster örnek olarak,bak bende kazanmadım,kim kazanacak,kazananlar adammı olacak otamatik olarak,hayır.yok öle bişi,pipin saolsun,yanındayız daima.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bizim bi arkadaş vardı. Çok zeki bi tipti ama paso yaydıydı. Haliyle kazanamadı geçen sene. Bu sene bi daha girdi. Abi yalan olmaasın sayısalı ya full yaptıydı yada bi yanlış tam hatırlayamıyorum.. Sonuç:Kazanamak dunyanın sonu değildir...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 boşver cevap vermek istemıyosan verme başından sav uzaklaştır.kendi kendine epey bi düşün.karar ver.yapacak şey bu. zor mu ? zor ama başarmak kolay degıl zaten :=)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya asıl mesele şu ben normal zmnda olsa bunu pek takmam ama seneye getircekleri sistem ortada ztn zor olan sistem çook daha zorlaştı belki seneye bu aldıım puanın yakınından bile geçemicem.. İstemediim bi yer bile olsa en kıytırık bölüm bile olsa kapak atmak zorundayım sinir olan durumda bu işte[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: DoGMeaT, 20 Temmuz 2005 15:17 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: .hele bide etraftan biri kaznarısa ben bittim :( beni göster örnek olarak,bak bende kazanmadım,kim kazanacak,kazananlar adammı olacak otamatik olarak,hayır.yok öle bişi,pipin saolsun,yanındayız daima. şu önümüzde 3 gün kötü bişey olmasını istemem.Ama artık ben patlıyacam hep telefon gelior.açmıcam artık :S[signature][hline]--
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 13:48 tarihinde demiş ki: babam artık evlenmek gibi düşüncelerin olmasın.Aldıgın bayanın hayatını karartma.Ne yaparsan yap dedi walla izninle bir OHA demek istiyorum[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls...
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 salmayın hemen kendinizi...gençsiniz güzelsiniz...yetenek sınavlarıyla girebileceğiniz tiyatro, müzik, resim....gibi bissürü bölüm var...hem çoook ucuza dışardada okursunuz...kazakistanda yıllık 50 dolar diye duymuştum...ama klavuzdada yazıyo...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haybeye ağlamayın bakın bize 4. giriş .... 3 kere kepazelik 4 de büyük bi zafer olmasada onur var delikanlı gibi yaptık hernekadar peder sinir yaptıysada farketmez çalışın olsun bitsin (bunu ben mi söledim alalallaa)[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Benimde 3. girişim hiç beklemediğim bi puan geldi,moralim bozuk,kızılayda olan varsa 1-2 bira içebiliris:)
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kotu bir puan almadım ama istedigim bolume giremiyorum.. aslinda giriyorum da giremiyorum.nasıl mı? istedigim okul bir ozel universite ve kendi puanımla rahatlıkla giriyorum,ancak burslusuna olmuyor.Bizimkilerin tepesine de "illa yollayacaksınız" diye binemem, karsılayamayacaklarını biliyorum..kısacası durum berbat. Hayallerimden hedeflerimden hayatımdan vazgeciyorum, yaptıgım buyuk hata kendimi tek bir okulun tek bir bolumune şartlamaktı, şimdi ne olacagımı bilmez sekilde ortada kaldım? fizik muh. mi olsam diyorum ben fizik sevmem, ortada kaldım ve bu kazanamamaktan daha kotu.[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende her zamankinden 10 puan düşük aldım ... ama kazanamasaydım cidden üzülürdüm üzülmem geçince toplarlanır başka bi plan kurardım iş mi olur yeniden çalışmak bilemem ama bi an önce toplarlanın 19 kişide 1inin girdiği bi yere girememek o anda heyecanlı olunabilir başka bişey olunabilr zaten zor bir hedef ama çoğunuz erkeksiniz iş imkanınız daha çok toparlanın & çalışın & okuyun bişeyler yapın ... mesela ben kazanamasaydım takı tasarımı öğrenirdim gibi.. her zaman alternatifler var gördüğünüz her mutlu insan üni mevzunu diil[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Öne çıkan mesajlar