ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet bi öss daha geçti.BU benim ilk girişimdi.Kazanamadım. ailem artık bi işe girmemi soylüyor :S Size gelen tepkiler neydi?paylasırsanız sevinirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bnm 2. girişimdi ve gene olmadı geçen sene aldıım puanın 10 puan üstünü aldım sadece özeller ve devlet okullarının kıytırık bölümleri oluo... Ailemin verdii tepkiden önce ben içimde çok kötü şeyler yaşıorum.. Bu sefer herkes umutluydu şimdi kimin yüzüne nası bakıcam onu düşünüorum.. Ailem şehir dışında ve bugün gelcek aldıım puanı biliolar ne derler eve gelince bilmiorum.. Ama ben bavulumu hazırladım bi süreliine aile çevresinden akrabalardan uzak kalmak istiorum.. Buarada giremeyenlere geçmiş olsun diorum..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 babam artık evlenmek gibi düşüncelerin olmasın.Aldıgın bayanın hayatını karartma.Ne yaparsan yap dedi.+ Bende kimin yüzüne nasıl bakcagımı bilmiyorum.Kimseye yüzüm yok.Suan herseyin bitmesini istiyorum.Hep anne ve babam telefonla arayıp beni eziyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ailem sağolsun destek oldular teselli etmeye çalışıyolar.İlk girişimdi yapabilirdim yukardaki istemedi yapmamı ilk yarım saat hiçbişey yapamadım.Eh napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 walla tum yazanlar ın hepsine içtenlikle katılıyorum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eah yapmayın abi böle bende çok iyi bölümü kazanmamıştım ama olsun zamana bırakın kendinizi biraz seneye inşallah diyin geçiştirin yaws.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende kazanamadım,aile birşey demiyor ama ilk sene olsa ii olurdu tabi,neyse seneye inşallah..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar ya.. bu kadar umutsuz olmıyın lütfen :( Sonuçta bilmem hiç duymadınız mı ama benim etrafımda en az bi 4-5 kişi var hepsi 2., 3., hatta 4. yıllarında istedikleri bölümlere girebilmişler..Sonuçta bu ne zeka ölçüyo ne bi boq..Bi sürü seçeneğiniz de var yetenek sınavları..yurtdışı(ki birçok yer de burslu ve ucuz ouyabilirsiniz)..ve seneye olucak sınav.. Benimde durumum pek parlak değil ama umutlu olmaya çalışıyorum..Herkes için her şeyin hayırlısı olur umarım...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 keşke benim ailemde sizinkiler gibi olsa... cok anlayıssızlar.Kazancagıma cok inanmıslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 herkes arıyor beni puan için yerin dibine girdim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Afedersin ama cidden uyuz oldum ailene. Olmamış işte üstüne geliyolar bide.Allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2 girişimdi. Hukuk kazanıcağımı umuyordum.Sonra puanlar kötü gelmeye başladı hedefi aşşağda tuttum normalda 250 falan alıyordum en düşük puanım 235 almıştım (4 gün uyumayıp hergün içmiştik) Sınava girerken inanılmaz bir heyecan vardı Ve sonuş En düşük puanımı aldım 235 296 falan geliyor toplam tam bir felaket napıcam bilmiyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben dersanede iyi bi çıkıştaydım.270 yapmaya başlamıştım.2004 öss nin matematiğinde 44 yapmıştım.Gayet emin girdim kendimden ama patladı.Napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi herşeyi geçtimde niye kazanamadın diye soruyorlar bende çalışmadım diyorum niye çalışmadın diyorlar bunlar böyle uzayıp gidiyor bunların cvpları var mıdır yaa delircem!![signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 iş bulcakmısım :( ben nereye calısmaya gitcem yaaa off alahım ya.Ya beni üzmek için yapıolar.yada gercekten ciddiler.Hayatımı en kötü bügün olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: blackchaos, 20 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: 2 girişimdi. Hukuk kazanıcağımı umuyordum.Sonra puanlar kötü gelmeye başladı hedefi aşşağda tuttum normalda 250 falan alıyordum en düşük puanım 235 almıştım (4 gün uyumayıp hergün içmiştik) Sınava girerken inanılmaz bir heyecan vardı Ve sonuş En düşük puanımı aldım 235 296 falan geliyor toplam tam bir felaket napıcam bilmiyorum İstanbulu bilmiyorum ama ankarada başkent çankaya fln oluyo hukuk 296'yla sanırım..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 13:48 tarihinde demiş ki: babam artık evlenmek gibi düşüncelerin olmasın.Aldıgın bayanın hayatını karartma.Ne yaparsan yap dedi.+ Bende kimin yüzüne nasıl bakcagımı bilmiyorum.Kimseye yüzüm yok.Suan herseyin bitmesini istiyorum.Hep anne ve babam telefonla arayıp beni eziyorlar... bu nasıl aile, anlamadım. öss i hayatınızın tamamına mal etmeyin, ettirmeyin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Clementine, 20 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki: İstanbulu bilmiyorum ama ankarada başkent çankaya fln oluyo hukuk 296'yla sanırım.. babam biraz komünist tiplidir özele yollamaz =) Lisede döktü yeterince para gene söylersem oyar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o laf bana cok koydu babamın öfkesine veriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya fazla takmamaya calısın OSS NE BISEYIN BASLANGICI NEDE BITISI bunu unutmayın.Gercı bu sene bende gırcem ama meslek lısesındeyım gırmeme bıle gerek yok yanı cok sacma gırsemde angelus-cavanagh la bbunu uzun uzun tartısıorz hep =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2. girişim; bende kazanamadım, canımız saolsun. Üzgünüm , canım sıkkın, moralim bozuk ama yapabileceğim birşey yok şuan için seneye daha iyi hazırlanıcam bu sene ipin ucunu bırakmıştım. Her nekadar trigonometri, logaritma vs. zorlayackasa da daha iyi hazırlanmaya bakıcam[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: keşke benim ailemde sizinkiler gibi olsa... cok anlayıssızlar.Kazancagıma cok inanmıslar... Sonuçta bu senin daha ilk senenmiş.. Eminimki kendine inanıp düzenli çalışırsan yaparsın bi dahaki sene.. Hem ailein bu tavrının seni olumluı yönde etkilemesini sağlamalısın bence.. Sonuçta onları haksız çıkarmak senin elinde.. Biliyorum böyle yazması kolay oluyo.. bende bu öss olayları yüzünden çok kötü günler geçirdim.. Bu arada ben olsam ailemi bi kenara çekip konuşurdum uzun uzun nasıl hissetiğimi onlara empati yaptırmaya çalışır üstümdeki baskıyı anlatmaya çalışırdım..Sonuçta onlar ailen ve ne okuduğun için değil ne olduğun için seviyolar seni.. Umarım her şey en iyisi olur senin için :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 konusmak mı? bi kere beni dinlemezler.hele bide etraftan biri kaznarısa ben bittim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: konusmak mı? bi kere beni dinlemezler.hele bide etraftan biri kaznarısa ben bittim :( :/ duygu sömürüsü fln yapsan odana kapasan kendini...sonuçta ne hali varsa görsün öldürsün isterse kendini diycek değillerdir..Mesela ben öss netlerimi öğrendiğimde herşey berbattı..ikiside çok kırgındı ve hayatımda ağlamadığım kadar ağladım o gün..sonra ben odamdayın 3 gün boyu kaldrımayın beni dedim..ikiside panik oldular 1 saat sora canım kızım şöyle yapalım böyle yapalım moduna geçtiler..bilmiyorum buna benzer bi şeyler denesen belki işe yarar..yani onlarla yapacağın "iyi" bi konuşma seni şu an için en rahatlatabilecek şey olur bence..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hergün misafir gelcek ve hep beni konuscaklar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar