Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve kazanamadık...

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

bnm 2. girişimdi ve gene olmadı geçen sene aldıım puanın 10 puan üstünü aldım sadece özeller ve devlet okullarının kıytırık bölümleri oluo... Ailemin verdii tepkiden önce ben içimde çok kötü şeyler yaşıorum.. Bu sefer herkes umutluydu şimdi kimin yüzüne nası bakıcam onu düşünüorum.. Ailem şehir dışında ve bugün gelcek aldıım puanı biliolar ne derler eve gelince bilmiorum.. Ama ben bavulumu hazırladım bi süreliine aile çevresinden akrabalardan uzak kalmak istiorum..

Buarada giremeyenlere geçmiş olsun diorum..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ya.. bu kadar umutsuz olmıyın lütfen :( Sonuçta bilmem hiç duymadınız mı ama benim etrafımda en az bi 4-5 kişi var hepsi 2., 3., hatta 4. yıllarında istedikleri bölümlere girebilmişler..Sonuçta bu ne zeka ölçüyo ne bi boq..Bi sürü seçeneğiniz de var yetenek sınavları..yurtdışı(ki birçok yer de burslu ve ucuz ouyabilirsiniz)..ve seneye olucak sınav.. Benimde durumum pek parlak değil ama umutlu olmaya çalışıyorum..Herkes için her şeyin hayırlısı olur umarım...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

2 girişimdi.

Hukuk kazanıcağımı umuyordum.Sonra puanlar kötü gelmeye başladı hedefi aşşağda tuttum normalda 250 falan alıyordum en düşük puanım 235 almıştım (4 gün uyumayıp hergün içmiştik)

Sınava girerken inanılmaz bir heyecan vardı
Ve sonuş
En düşük puanımı aldım 235
296 falan geliyor toplam

tam bir felaket napıcam bilmiyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
2 girişimdi.

Hukuk kazanıcağımı umuyordum.Sonra puanlar kötü gelmeye başladı hedefi aşşağda tuttum normalda 250 falan alıyordum en düşük puanım 235 almıştım (4 gün uyumayıp hergün içmiştik)

Sınava girerken inanılmaz bir heyecan vardı
Ve sonuş
En düşük puanımı aldım 235
296 falan geliyor toplam

tam bir felaket napıcam bilmiyorum

İstanbulu bilmiyorum ama ankarada başkent çankaya fln oluyo hukuk 296'yla sanırım..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFax, 20 Temmuz 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
babam artık evlenmek gibi düşüncelerin olmasın.Aldıgın bayanın hayatını karartma.Ne yaparsan yap dedi.+ Bende kimin yüzüne nasıl bakcagımı bilmiyorum.Kimseye yüzüm yok.Suan herseyin bitmesini istiyorum.Hep anne ve babam telefonla arayıp beni eziyorlar...

bu nasıl aile, anlamadım. öss i hayatınızın tamamına mal etmeyin, ettirmeyin.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 20 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
İstanbulu bilmiyorum ama ankarada başkent çankaya fln oluyo hukuk 296'yla sanırım..

babam biraz komünist tiplidir özele yollamaz =)

Lisede döktü yeterince para gene söylersem oyar...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

2. girişim; bende kazanamadım, canımız saolsun. Üzgünüm , canım sıkkın, moralim bozuk ama yapabileceğim birşey yok şuan için seneye daha iyi hazırlanıcam bu sene ipin ucunu bırakmıştım. Her nekadar trigonometri, logaritma vs. zorlayackasa da daha iyi hazırlanmaya bakıcam[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
keşke benim ailemde sizinkiler gibi olsa...
cok anlayıssızlar.Kazancagıma cok inanmıslar...

Sonuçta bu senin daha ilk senenmiş.. Eminimki kendine inanıp düzenli çalışırsan yaparsın bi dahaki sene.. Hem ailein bu tavrının seni olumluı yönde etkilemesini sağlamalısın bence.. Sonuçta onları haksız çıkarmak senin elinde.. Biliyorum böyle yazması kolay oluyo.. bende bu öss olayları yüzünden çok kötü günler geçirdim..
Bu arada ben olsam ailemi bi kenara çekip konuşurdum uzun uzun nasıl hissetiğimi onlara empati yaptırmaya çalışır üstümdeki baskıyı anlatmaya çalışırdım..Sonuçta onlar ailen ve ne okuduğun için değil ne olduğun için seviyolar seni.. Umarım her şey en iyisi olur senin için :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFax, 20 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
konusmak mı?
bi kere beni dinlemezler.hele bide etraftan biri kaznarısa ben bittim :(

:/ duygu sömürüsü fln yapsan odana kapasan kendini...sonuçta ne hali varsa görsün öldürsün isterse kendini diycek değillerdir..Mesela ben öss netlerimi öğrendiğimde herşey berbattı..ikiside çok kırgındı ve hayatımda ağlamadığım kadar ağladım o gün..sonra ben odamdayın 3 gün boyu kaldrımayın beni dedim..ikiside panik oldular 1 saat sora canım kızım şöyle yapalım böyle yapalım moduna geçtiler..bilmiyorum buna benzer bi şeyler denesen belki işe yarar..yani onlarla yapacağın "iyi" bi konuşma seni şu an için en rahatlatabilecek şey olur bence..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...