CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben format attım sinirden. Dene iyi geliyo açılıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abyss e gelıcek olan gelsın 3. ya da 4. katta merkezde duruorum.lootlucak bı adama ıhtıyac var =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gelıom bekle :) lvl kasarım ben abyss de :) su oyunu yuKlersm tabi..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Offfff.Bir saat sonra bende gelicem.LvL lasım yaf.Ezük kaldık.36 daha yaa.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben de cildiricam galiba.. denemek icin myko client'i indirdim yukledim fakat account almak icin denedigim onlarca nick icin kullanimda hatasi veriyor; ustune ustluk sonra tum uyelik formunu bastan doldurmak zorunda kaliyorum.. bu arada tosunpasa nickini kim aldiysa ciksin ortaya![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 :)) malezyalını biri çalmıştır :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 off off bir girebilsem şu oyuna neler yapıcam ama giremiyorum beyler siz hangisinde oynuyosunuz donis temi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abyss e geldim bakınıyorum size ama körledim heralde...kacıncı kattasınız?[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yaw beni dinliyen yokmu siz hangisindesiniz donis mi dinosmu her neyse ondamısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hala giremiyorummmmmmmmm lanet olsun malezya telekomuna[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kardeş ne oluyoda giremiyosun resim geliyo bilgilerini yazcagın sütün mu gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu arada sze kotu haberim war.. bi ara bu problemı yasamıstık bundan 10 ay evvel.. bogazda int.hat ları kopmustu avrupa sitelerine giremioduk.. bu malezya ile olan hat baglantılarımızda en az o kadar dandiqmiş..oyuzden oyun sureklı hata wercek sanırım..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hala ayni sey :S oyunu aciyorum ama server list gelmiyor sinirden oyunu kaldirdim yeniden kurucam ama bisi farketmeyecek :S[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 işte bende aynısını yaptım bu seferde oyunu yüklerken hata werdi bende format attım en baştan yapıyom herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 problem fckın notice penceresinin çıkmaması gelmiyor pencere öle boş boş o kadınlar çıkıyor human ve ocr artık çıksın die yalakalık yapıyorum kızlara çıkmayınca küfür sayıyorum kafayı patlatcam şimdi[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne alakasi var senin setup corrupt cikmis kuramamissin benim ise oyun tamam login oluyorum server list gelmiyor[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Murtaza abi bize TurKO yu açççççççç :)))[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 onu nasıl düzeltcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: darth, 19 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki: onu nasıl düzeltcem olabilecek tek mantikli yöntemi söyledim ama ise yaramadi ise bisi diyemem :S bu arada oyunda hala server list gelmiyor :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: sinirlenmeye basladim[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yaw ben bu server list emi herşey onun yüzünden oldu zaten bende sinirlenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bana ilk post attığım zamandan beri gelmiyor acaba oyunu bıraksammı diye düşünmeye başladım bile[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim bu oyunu bırakmam söz konusu bile olamaz hiç birşey olmazsa yarınki ilk çarem format atmak olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 keh keh :-P[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BioHazarD, 19 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki: keh keh :-P :hrr::hrr::hrr: :D :D sen su filolari gonder fazla bidi bidi etme :-P[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne filosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar