Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıldırmak üzereyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelıom bekle :) lvl kasarım ben abyss de :) su oyunu yuKlersm tabi..[signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
Offfff.Bir saat sonra bende gelicem.LvL lasım yaf.Ezük kaldık.36 daha yaa.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong
Nation : Karus
LeveL : 3x
Clan : nOObz
Server : Myko / Deimos
X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
ben de cildiricam galiba.. denemek icin myko client'i indirdim yukledim fakat account almak icin denedigim onlarca nick icin kullanimda hatasi veriyor; ustune ustluk sonra tum uyelik formunu bastan doldurmak zorunda kaliyorum..

bu arada tosunpasa nickini kim aldiysa ciksin ortaya![signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
bu arada sze kotu haberim war..
bi ara bu problemı yasamıstık bundan 10 ay evvel..
bogazda int.hat ları kopmustu avrupa sitelerine giremioduk..
bu malezya ile olan hat baglantılarımızda en az o kadar dandiqmiş..oyuzden oyun sureklı hata wercek sanırım..[signature][hline]Server:Beramus
Clan :PaybacK
ID :Caogia
Char :ArchMage
>>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
Mesaj tarihi:
hala ayni sey :S oyunu aciyorum ama server list gelmiyor sinirden oyunu kaldirdim yeniden kurucam ama bisi farketmeyecek :S[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:TyraeL
Class:Sorcerer
Level:4x
Clan:n00bz
Mesaj tarihi:
problem fckın notice penceresinin çıkmaması
gelmiyor pencere öle boş boş o kadınlar çıkıyor human ve ocr artık çıksın die yalakalık yapıyorum kızlara
çıkmayınca küfür sayıyorum kafayı patlatcam şimdi[signature][hline]Name:ReflectivE
Class:Berserker
Mesaj tarihi:
ne alakasi var senin setup corrupt cikmis kuramamissin benim ise oyun tamam login oluyorum server list gelmiyor[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Mesaj tarihi:
said:
darth, 19 Temmuz 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
onu nasıl düzeltcem

olabilecek tek mantikli yöntemi söyledim ama ise yaramadi ise bisi diyemem :S

bu arada oyunda hala server list gelmiyor :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: sinirlenmeye basladim[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Mesaj tarihi:
said:
BioHazarD, 19 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
keh keh :-P

:hrr::hrr::hrr: :D :D sen su filolari gonder fazla bidi bidi etme :-P[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

• Yeni Oluştur...