Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 güya myko daha iyiydi :| elimde olsa yapardım NeroWarden :-)[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben en iyisi bi duş alayım...kalıcı cünupluğu MYKO ya bulaştırmamak lazım :P[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Baelithilie, 19 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: ben en iyisi bi duş alayım...kalıcı cünupluğu MYKO ya bulaştırmamak lazım :P ha sunu bileydin .. neyse yawruz ben biraz uzaniyorum server acildiginda benim teli bir caldir sinyali alaim :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 reflec $uan o sana veren hatayı bıze de verıyor.serverlar shut down.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne zaman gelir fikri olan var mı?[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 o hatayı banada wermişti bende yalnış yüklemişimdir diye sildim baştan yüklicektim bu seferde başka bir hata verdim ben ne yapıyım şimdi tek çarem pc ye format atmak başka çözüm yolum yok ama önce setup ının yeniden indirmem lazım bana sitesini werebilcek varmı en çabuk nerden indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dear Knight Online eGamers, The game servers will be having an emergency server restart. The whole process will take 30 minutes. Please be patient as we are resolving with the servers at this moment. We apologies for any inconvinience cause. Regard, Knight Online Team[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Durun kırmayın monitörleri.Bakın yarım saat sonra geliyomuş. Benim daha oyuna girmeme 2 saat var.Ben napiyim.10 dakka ayrı kaldınız diye kıyamet kopardınız.Ben çalışıyom bütün gün burda forumlarda bugün bunu çıkardım exp kastım item buldum gibi lafları dinliyorum.E benim canım patlıcanmı.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi hazır oynamıyoken sorayım abyys gemleri nerde kırdırıyoruz biliyorum arama yap diyeceksiniz ama buradan bişi bulamadım http://forum.paticik.com/view.php?id=102096[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 moradonda warehouse keeper var magic anvilin(upgrade yaptıgın yer) orda. ona abys gey evet evet şeklinde konusunca abyss gemi kırıyo ondan da süpriz yumurtadan cıkar gibi item cıkıyo.[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok saol bayaa biriktiydi[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Moradonda Upgrade taşının olduğu o göbek varya.İşte onun yakınında Werehouse Keeper war.Miraseth miydi neydi ismi.Karıştırıyo olabilirim.Ona gidip önce sol sonra sağ tıklıyoz.Abyss gem diyouz.Yes I'll Use abyss gem diyoruz. Yeesss diyoruzzz...Ve abyss gemimizi kırıp size 60 hp dolduran KEK veriyor.Yada 30 saniyeliğine daha büyük yapan bezoar item.Olmadımı potion veriyor.Yetmesse upgrade scroll.Odamı yetmedi full plate yada plate armorrr..Oda yetmez dwersen al ulan chitini rahat bırak beni.Israrcı olursa al ulam iron bow cihitn bow iron crosss yeterki bırak peşimi diyor. Heh.Can sıkıntısı uzun oldu biras.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abyss e gelcek noobz mage i aranıyor =P aoe ıle bı katı kapatalım goru$undeyım eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sırf senden kısa yazdım diye teşekkürü ben kaptım :P P.S. ya sıcak başıma vurdu ya da knightsızlık...Bu mesajı attıgıma göre :)[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi şimdi 30 olmadan n00bz a almıyonuz di mi? bi kıyak be abim 26 dayim tek takılmayayım daha fazla[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus [Bu mesaj turambarturin tarafından 19 Temmuz 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Deimos açıldı yeniden... ve ayrıca ben gelebilirim abysse[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ahanda giriyorrr :rock:[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben czdeyim ve acayip lag var...girememekten daha çok sinirimi bozan bişey varsa o da lagdır :@[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abyys de 3. kattayım bitek ben varım oldukça rahat[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Boşaltın 3. katı orası benim katım. Yanlız bendemi bi sorun var yoksa sizede oluyomu.Myko da abyss e gittiğimde 4 defa başıma geldi.Bi cesetten 2 gem çıktı.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi 27. lvl oldum n00bz duyun benii[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bır gezınım lag ve party yoksa gelırım abyss e.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben hala giremiyorum :hrr:[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bana su oyunu msn den atın :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bendede oluyo o sorun 5 kes denedım gırmedı bıraktım uskoda kastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar