Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yaklaşık iki buçuk saattir oyuna girmeye çalışıyorum ama lanet notice penceresi gelmiyor.Kafayı yedim oyunu bıraksammı diyorum sonra okadar emek verdim olmaz diyorum. Myko iyi dedik daha beter çıktı[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sakin olalım lütfen, çıldırmak kesin çözüm değil. Sonra kendimizi hastahanede, bayat bi klavyeyi kemirirken bulabiliriz :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yok abi 15 dakka sonra 3 saat olacak .Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.Yazıp tekrar siliyorum. Fuk myko n notice screen[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok hala giremedim ben kendimi camdan aşşağımı sallasam naapsam[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 git bir du$ al sen önce.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 :-)[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sadece senmi giremiyosun yokhsa serverdeki genel bir problemmi ? Genel problemse üzülme geri kalacağın durum yokh.Ama senin makinada varsa bi arıza o zaman kaçıncı kattı orası.Pekte genç birine benziyon sen <:)[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sorun genel arkadaslar :) giremeyen bir sen degilsin Reflective[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nasıl genel abı? ben nıye lutferson da merchant acık bır vazıyette beklıyorum? kar$ımdada murtı duruo.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dedim ve dc yedım tuh azına[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Pyro, 19 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki: dedim ve dc yedım tuh azına tekrar baglanmayi denesene Pyro bakalim server list gelecekmi[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bendede sorun var giremiyorum daha doğrusu oyuna kadar giriyom sonra laga giriyorum hiçbirşey yapılmıyor sonrada ekranda siyah koskocaman DisConnect yazısını görünce uyuz oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 denıyorum tyrael bi dk[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 girdim? $uan yuklemelerı yapıyor ı$te char data vs.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi benim 30 dk önce girimişti. mesaj geldi lütfen çıkın diye...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim luncher lunch'mıyorki şerefsiz kalıyor sonra o lanet notice penceresi çıkmıyor bu iki engel yüzünden oyuna giremiyorummmmm laten olsun malezka telekomu[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gırdım" notice:server will be shut down for emergency maintean.pls logout in 5 min" fln dedı cıktım bende.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 işte benim oyunu silmemde bundan gelişti resim geliyo giriş yapmak için yazacagım yer gelmiyordu en az 50 kere denedim sonra oyunu silip yeniden yükliyim dedim başıma neler geldi şimdi hiç giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cıldıramyın benim yerımde olsanız napardınız .. %90 indirmişim myko yu 30dk dısarı cıktım geldıgımde %12 :([signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Şu anda MYKO da genel server maintance gibi bişi olduu için giremiyoruzmuşuz :Pp öle diyo...[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Baelithilie, 19 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Şu anda MYKO da genel server maintance gibi bişi olduu için giremiyoruzmuşuz :Pp öle diyo... hep sen geldin die oldu bunlar :D tüm suc sende ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Evet son aldığımız haberleri aktarıyoruz.Malezyada çıkan isyanın sebebi bir grup Türk'müş...Görüntülerde isyancıların lideri Reflective malezya telekomun önüne gelerek molotof kokteyli atıyor ve ''+9 shard al al içine, hepsi malezya telekom ......'' şekilde küfür ediyor.Arkadan gelen yoğun kalabalık ise şaşkınlıkla bu durumu izliyor.Malezya telekom müdürünün yaptığı açıklama ise çok ilginç.''O kadar yol gelmişiniz bari yanınızda kavun karpuz geitirin burda çok pahalı.Malezya telekomu bile zor idare ediyoz.'' EHuehuaa.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: NeroWarden, 19 Temmuz 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Evet son aldığımız haberleri aktarıyoruz.Malezyada çıkan isyanın sebebi bir grup Türk'müş...Görüntülerde isyancıların lideri Reflective malezya telekomun önüne gelerek molotof kokteyli atıyor ve ''+9 shard al al içine, hepsi malezya telekom ......'' şekilde küfür ediyor.Arkadan gelen yoğun kalabalık ise şaşkınlıkla bu durumu izliyor.Malezya telekom müdürünün yaptığı açıklama ise çok ilginç.''O kadar yol gelmişiniz bari yanınızda kavun karpuz geitirin burda çok pahalı.Malezya telekomu bile zor idare ediyoz.'' EHuehuaa. , :D :D :D millet balatalari yakti feci sekilde :D :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende bugun o fecı lagta nasıl 41 olduguma $a$ıyorum battlefield da =P hayatımda öyle lag gormedım ko da =/[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 off offf beni dinliyen yok galiba oyun gitti setuo ıda sildim sinirlerim çok bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar