ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Valla aramaya bi dereceye kadar usendim desem yeridir. Bi aralar okurken gormustm ama dikkat edememistim ama simdi ben de aynı sorunu yasıyorum. Bilg. formatladım ikinci kez kuramıyorum dvd olarak almıstım data2.cab de hata veriyor ne yapmak lazım yeni dvd mi alıcam ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 paket bombayı seçiyon sol fare tıklıyon yapıştiriyo kapıya bir hırsızlık bölümü varda öleydi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sevemedim bi türlü san andreas'ı en güzeli vice city'miş. yok muscle yok stamina yok fat yok bilmemne...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 vakti zamanında çekmiştim. oyunda en sevdiğim fantezi bu, chopper + texas olayı. çalan şarkı w.a.s.p - helldorado; http://www.youtube.com/watch?v=7O6U7h_cE3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 super super şahanee senmı cektın vıdeo yu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lol. gta'sız dünyanın öbür ucuna bile gitmem :) uğraşıcak bişeyim kalmadı zaten başka. bi de bu fraps denen meretin tam sürümü olsa klip bile çekicem. 30 sn. sınırı var demosunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar