Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F tamamda ya RP?

ulfang

Öne çıkan mesajlar

Fazlasıyla yaparım. Partide yapmayan oyuncu oldu mu da çok kıl kaparım. O oyunun adı boşuna FRP değil. RP yapmadan FRP oynuyan gitsin köşede zar yuvarlasın oyun masalarında yer kaplamasın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

nası rp yapıosunuz ya?
walla ben rp yapiim die yapmıorum da zaten kaptırıorum kendimi oynadıktan 2 saat sonra bile hala o kişilikte oluorum bazen (ciddiyim)[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten asıl amac odur msl ben frp oyadıktan 1 2 saat sonra bızımkıler benle konusmaya baslar normal ıı bı cocugum ama frp de genelde rouge ass true natural(ben merkezcı) oynadıgım ıcın bıraz pskıoya baglarım[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Her seferinde rp yapacam ulan diipte oyun içinde rp'den çok pp yaptığımı görünce sinir oluyorum.

DMlere duyrulur bana fighter - barbar - monk classlarını oynatmayın :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
rp yapmadan frp nasıl oynanır onu anlamış değilim?

var var ole tıpler
dm:l'horxt Ne yapıosun
L'hoxrt:Lan Yııt alla askına napıyımlen dalıom sıte nerde 20 lık hoppp hadı kemık???!!!![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

ben frpye frp demem adam gibi rp yapmayınca

olaya biraz açıklık getirelim. şimdi bizim bir rog arkadaş var, adamda bluff+10küsür ama kardeş yalan özürlü. yalan söylüyorum ulen diyip aha 18+14=32 derse ben o adamı döverim.
zaten sinir olup ben aldım adamın elinden kağıdı, benim barbarı verdim ben oldum yalancı o oldu barbar.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ulfang o zaman zevki çıkmaz ki oyunun öle oynayacağına git bilgisayar oyunu oyna aynı kapıya çıkar işin güzel yani rp de ben oynadıklarımda rp yapmaya çalışır oynattıklarımda da yapmaya zorlarım yani bu oyunun adı FRP değil mi yan
RP de var bu işin içinde[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

"rp" yapmadan frp nin nasıl oynayabildiğini tam anlayamadım.Oyunun amaçlarından biri zaten rp yapmak değilmidir?Bunu yapmıyorsak oynamanın ne anlamı kalmıştır ki geriye?O zaman hiç zevkli olmaz ve oynanmaya gerekde kalmaz.(BENCE)[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak---
;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun aslen frp deil zaten. rp. ille f si olmazsa oynanmaz falan die biºi yok. günümüzde bi senaryoyu canladırabiliriz.kendi hazırladığımız bi campaign ile. mesela bi avukatsındır. hakimi etkilemek için zaten rp yapmak zorundasın :-)[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa top olmadığı zaman nasıl futbol oynaymıyosan rp olmadanda frp onıyamasın herşey birbirini tamamlar. :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull

[edit:yapilan quote'u silmek zorunda kaldim etik nedenlerden ötürü. başka yapılmış bir değişiklik yoktur. /Magic]

[Bu mesaj Magic tarafından 13 Temmuz 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rp yapmazsan ne oynuyorsun ki zaten. nasıl bir ego tatmini ki o

Idealist Dm: Evet şimdi karşınıza bir hyper cube çıkıyor. hemen üstünde de bir Wisp belirdi ve size bir şey anlatmak istiyor ne yapıyorsunuz.
RP Özürlü Power Player Paladin(!): Kılıcımı çekip dalıyommmmm
Idealist Dm: Öeh.......
RP Özürlü Power Player Paladin(!):Oyşş. critic geldi ohh. ben bi tuvalete kadar.....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi siz bizim ortamı görseniz zaten istesenizde "rp" yapamazsınız oyle diyim size yoksa ben istemezmiyim savaş çığlığımı atarak adamın kafasına baltamı geçirmek ? ama olmuyor işte ben ne yapayım direk geyiğe vuruluyor .. Frp kitaplarını aldığımızda aramızda en iyi ingilizce bilen arkadaş bana verin ben okuyayım sonra bi kaç senaryo filan hazırlayım oynayalım demişti o günden beridirde aynı grupla oynarız ki bu 5 senedir dvm eder . Birde mekan sıkıntısı çekiyoruz yani ben ordan şöyle bağırsam : "Sen kim oluyorsunda Moradin hakkında böyle konuşuyorsun!" diye bağırsam aile fertlerinden biri çıkıp ordan efladım iyimisiniz? .. akabinde tartışma ortam gerilir ... of be budur olay tam olarak..(kısacası reziliz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...