ulfang Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 frp oynarken gerçekten "RP" yapıyormusunuz merak ediyorum (ben genelde yapmamda) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Fazlasıyla yaparım. Partide yapmayan oyuncu oldu mu da çok kıl kaparım. O oyunun adı boşuna FRP değil. RP yapmadan FRP oynuyan gitsin köşede zar yuvarlasın oyun masalarında yer kaplamasın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hatta dudaklarını umut sarıkaya gibi yapsın..boynunu büksün...ve "Vurdum mu? kaç vurdum? " desin...sonra biz onu hiç kale almayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 nası rp yapıosunuz ya? walla ben rp yapiim die yapmıorum da zaten kaptırıorum kendimi oynadıktan 2 saat sonra bile hala o kişilikte oluorum bazen (ciddiyim)[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zaten asıl amac odur msl ben frp oyadıktan 1 2 saat sonra bızımkıler benle konusmaya baslar normal ıı bı cocugum ama frp de genelde rouge ass true natural(ben merkezcı) oynadıgım ıcın bıraz pskıoya baglarım[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Her seferinde rp yapacam ulan diipte oyun içinde rp'den çok pp yaptığımı görünce sinir oluyorum. DMlere duyrulur bana fighter - barbar - monk classlarını oynatmayın :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 rp yapmadan frp nasıl oynanır onu anlamış değilim?[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arcane bu haftasonu boşsan bi yerde buluşalım da sana f yapmasını öğretiim :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: arcane, 27 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: rp yapmadan frp nasıl oynanır onu anlamış değilim? var var ole tıpler dm:l'horxt Ne yapıosun L'hoxrt:Lan Yııt alla askına napıyımlen dalıom sıte nerde 20 lık hoppp hadı kemık???!!!![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Asteroth, 27 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: arcane bu haftasonu boşsan bi yerde buluşalım da sana f yapmasını öğretiim :P elf hatun oynatacaksan neden olmasın ;)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 "Rp" olmadan Frp nin bir anlamı kalmazki sen bir elf secipte onun RPs sini yapmıyorsan oyundan nasıl zevk alıcaksın?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Rp yapmıycaksam açar pcmi diablo oynarım.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 RPG onun adı FRPden once, zaten RP olmadan oyunun zevki cıkmaz ki tadsız tuzsuz olur direk.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben frpye frp demem adam gibi rp yapmayınca olaya biraz açıklık getirelim. şimdi bizim bir rog arkadaş var, adamda bluff+10küsür ama kardeş yalan özürlü. yalan söylüyorum ulen diyip aha 18+14=32 derse ben o adamı döverim. zaten sinir olup ben aldım adamın elinden kağıdı, benim barbarı verdim ben oldum yalancı o oldu barbar.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ulfang o zaman zevki çıkmaz ki oyunun öle oynayacağına git bilgisayar oyunu oyna aynı kapıya çıkar işin güzel yani rp de ben oynadıklarımda rp yapmaya çalışır oynattıklarımda da yapmaya zorlarım yani bu oyunun adı FRP değil mi yan RP de var bu işin içinde[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Hamatula, 27 Haziran 2005 08:31 tarihinde demiş ki: hatta dudaklarını umut sarıkaya gibi yapsın..boynunu büksün...ve "Vurdum mu? kaç vurdum? " desin...sonra biz onu hiç kale almayalım... ahah süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 rp olmadan oyunun zevki çıkmıyo ya, hele bir de oyunu cıvıtıosa o "rp yapmayan oyuncu kitlesi"... döverim. :-P[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExTrA_666 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "rp" yapmadan frp nin nasıl oynayabildiğini tam anlayamadım.Oyunun amaçlarından biri zaten rp yapmak değilmidir?Bunu yapmıyorsak oynamanın ne anlamı kalmıştır ki geriye?O zaman hiç zevkli olmaz ve oynanmaya gerekde kalmaz.(BENCE)[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak--- ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya oyun aslen frp deil zaten. rp. ille f si olmazsa oynanmaz falan die biºi yok. günümüzde bi senaryoyu canladırabiliriz.kendi hazırladığımız bi campaign ile. mesela bi avukatsındır. hakimi etkilemek için zaten rp yapmak zorundasın :-)[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 4 kişi gecenin bi vakti ağır konuşmalar ve piskolojik savaşlar yerine az biraz rp.. çoktan bağlanmış bi hikaye.. ve bolca F ile gayet eylenceli olabiliyo.. bi olayı varki millet rp ye abanmadanda oynuyo.. dimi ?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yaa top olmadığı zaman nasıl futbol oynaymıyosan rp olmadanda frp onıyamasın herşey birbirini tamamlar. :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull [edit:yapilan quote'u silmek zorunda kaldim etik nedenlerden ötürü. başka yapılmış bir değişiklik yoktur. /Magic] [Bu mesaj Magic tarafından 13 Temmuz 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla bilmiorm rp yapmya çalışıorm ama sanki bende fazla rp yapamıorm ama oyundn 2 saat sora arkdşa sinir olup uyutmaya çalıştıgm oldu büyüyle:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 rp oyuna tat veren olgu bence. yapılmamasını anlamıyorum...[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Rp yapmazsan ne oynuyorsun ki zaten. nasıl bir ego tatmini ki o Idealist Dm: Evet şimdi karşınıza bir hyper cube çıkıyor. hemen üstünde de bir Wisp belirdi ve size bir şey anlatmak istiyor ne yapıyorsunuz. RP Özürlü Power Player Paladin(!): Kılıcımı çekip dalıyommmmm Idealist Dm: Öeh....... RP Özürlü Power Player Paladin(!):Oyşş. critic geldi ohh. ben bi tuvalete kadar.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şimdi siz bizim ortamı görseniz zaten istesenizde "rp" yapamazsınız oyle diyim size yoksa ben istemezmiyim savaş çığlığımı atarak adamın kafasına baltamı geçirmek ? ama olmuyor işte ben ne yapayım direk geyiğe vuruluyor .. Frp kitaplarını aldığımızda aramızda en iyi ingilizce bilen arkadaş bana verin ben okuyayım sonra bi kaç senaryo filan hazırlayım oynayalım demişti o günden beridirde aynı grupla oynarız ki bu 5 senedir dvm eder . Birde mekan sıkıntısı çekiyoruz yani ben ordan şöyle bağırsam : "Sen kim oluyorsunda Moradin hakkında böyle konuşuyorsun!" diye bağırsam aile fertlerinden biri çıkıp ordan efladım iyimisiniz? .. akabinde tartışma ortam gerilir ... of be budur olay tam olarak..(kısacası reziliz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar