Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya gerçekten insan dinledikten sonra süper diyor.Ilk başta dinlediğim bune lan falan diyordumda, bu kızın slow şarkıları harika.Sözleride çok harika. Fall to pieces How does it feel? My happy ending Slipped Away Take me Away Together Who knows Anything but ordinary I'm with you Naked Losing Greep Things i'll never say My world Önerdiğim şarkılar.Çok güzel ya...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bir chpo suey söylemişkiii beni benden aldı 0 a yakın karizmasını - lere düşürdü..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya onu geç :-) tamam canlı performansları güzel değil ama bu şarkıları gerçekten çok güzel.Canlı performansta 0 :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 american trash...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 itiraf ediyorum Losing Grip i bende beğenmiştim ilk çıktığında.. :/ Saydığın öteki 2-3 parçasını da duydum ama onlar için aynı şeyi söyliyemicem :/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Erutan, 14 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Fall to pieces How does it feel? My happy ending Take me Away Together I'm with you Losing Grip ayrıca.. forgotten ve nobody's home da çok güzel..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 I'm With You muhteşem ötesi bir şarkıdır , diğer hiçbir şarkısını sevmedim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 my happy ending i bi kaç kez dinlemişliğim vardı sevmem yani onun dışında[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1 2 defa daha dinleyin diğer şarkıları. Bu gız iyi yapıo Yavaş şarkıları. Özellikle Fall to pieces in 2. dakkasından sonrası çok güzel Wanna know who you are,wanna know where start,i wanna know what this mean.Sonra bağırarak Wanna how you feel, wanna what is real,i wanna know everything,everything Burda bi garip oluyorum. [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 14 Temmuz 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 euhauhaeu a tribute to metallicada komediydi.. "gimme fuel gimme fire gimimimimiiiii"... müziği sallada kadın tam ısırmalık:-)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 14 Temmuz 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hatun çok sevimli.böle alıp agucuk bugucuk yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Get Over It I Don't Give a Damn Why adlı şarkılarınıda tavsiye ederim onlarda baya güzel.[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Normalde ülkemizde bu kızımızın kendisi sevilip şarkıları sevilmez. Bende tam tersi.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 begenemiyorum bi turlu :/[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 elektro gitarlı britney avrilin benim için tanımı bu üç kelime, fazlasını haketmiyor zaten[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biraz küçük yaşlara hitap ediyo bu kız sen çok mu büyüksün diceniz ama 14 15 16 oralara işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bütün Şarkılarını sewerim, Ayrıca AVRİL LAVİGNE POSTERLERİ SATILIKTIR, İLGİLENENLER PM(Özel Mesaj) ATSNLAR Bİ ZAHMET.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peki..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben seviyorum valla gerisi beni bağlamaz[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben böyle dinlerken eğleniyorum ilk albümünü ikincisi yok bende ama ikincisini almaya zahmet edicek kadar sevemedim aman neyse.. things i'll never say çok güzel ama <3[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Deryck iyi hatun bulmuş helal olsun (deryck Sum 41 vokalist gitarist) sizin yerinize agu agu yapıo. :-)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 la çüş bu kdr mı düştünüz ayıp kınıyorum :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çok şirin bi hatun onun dışında fazla sevmem müziğini fln.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: helena, 17 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: elektro gitarlı britney avrilin benim için tanımı bu üç kelime, fazlasını haketmiyor zaten Bateri ve piyano çalmayıda biliyor hatırlatmak istedim[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar