Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

converselerinden utananlara

cenin

Öne çıkan mesajlar

mavi konverslerim artık gei hale gelince solun burnu delinip ve sağın tabalı açılınca ve yanları sökülünce (biz buna arkadaşlar arasında AIR CONVERSE deriz :) ) İşe el atmanın vaktinin geldiğine karar verdim ve tiky denen yaşam formunun ele geçirdiği ayakkabımı sahiplenmek için önce dalga dalga yeşil kumaş boyasıyla boyadım sağ ayakkabıma siyah kumaş boyasıyla kareler çizdim sağ burnu bantladım iki çiftin de beyaz kısımlarını fosforlu sarı sprey boyayla boyadım ve kola takılan deri bileklikleri ayak bileği arkasından ve bağcığın geçtiği halkalardan geçirerek SADECE BANA AİT ayakkabılara sahip olmuş oldum. Bu sayede bu insanların değerleriyle bir alakam olmadığı açıkça ortada rahat rahat ve kınana kınana dolaşabiliyorum.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

resim koy da bizde görelim demi :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

hmm[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşından ödünç alsın lol[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

hll valla.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi size göre tikky marka giyenler...

Peki sizde converse giyiyorsunuz.

ya siz tikkysiniz
ya da
Converse bi marka değil ?

hangisi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler converse bir semboldür 90'ların kayıp gençliğinin simgesidir bu gün herkesin ayağında olduğuna bakmayın siz ayrıca tikylik sadece markayla olacak bir olay değildir egosunu parasıyla tatmin etmektir davranışlarıyla mekanlarıyla ve onlara özenen milyonlarca insanla ayakta duran bir popüler kültürdür.
Belkide Türkiye'nin arabeskten sonra en büyük alt kültürüdür[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 20 Temmuz 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Beyler converse bir semboldür 90'ların kayıp gençliğinin simgesidir bu gün herkesin ayağında olduğuna bakmayın siz ayrıca tikylik sadece markayla olacak bir olay değildir egosunu parasıyla tatmin etmektir davranışlarıyla mekanlarıyla ve onlara özenen milyonlarca insanla ayakta duran bir popüler kültürdür.
Belkide Türkiye'nin arabeskten sonra en büyük alt kültürüdür
çok katıldım sana :P[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlamadığım bişeyi güzel diye alıp giyenler yani kendi beğenileri böyle olanlar sokakta yırtık pıtık giyinip kendi deyişiyle "kınana kınana" gezmek isteyenler tarafından niye illa tikky diye bi kenara ayrılır.yada şöle diyim o insanlar kim oluyolar ki insan ayrımı yapıyorlar.varmı kardeşim param var alıyorum hava olsun diye diil sevdiğim için giyiyorum tommy veya ferre pantalonumla conversemi yada dolca gabbanamı yada fraumu.yada gün geliyor crazy tişörtümle,pazardan aldığım sortum ve terliklerimi.
kim karışır niye karışır niye illa bi isim takma gereği duyarlar??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler anlatmak istediğim olayla sizin bahsettiğiniz olaylar ayrı
zaten sadece kılıkla kıyafetle bitmiyo ki iş kımse de ilk gördüğü insana bu damgayı yapıştırmıyor. İki farklı alt kültür var diye illa birinin içinde olmak zorunda değilsiniz ki! Neden her şeyi hemen üstünüze alınıyosunuz ya? Ben bunu dürümcü motorsikletinin harley olması gibi birşey gibi görüyorum ama sen böyle görmek zorunda değilsin. Bu durumda sen de beni yargısız infaz adı altında damgalamış olmuyomusun?

resmini istiyen arkadaşa resim olayını ayarlayınca pm dan atabilirim eğer isterse şu an gerekli ekipmanım yok.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 20 Temmuz 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 20 Temmuz 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Belkide Türkiye'nin arabeskten sonra en büyük alt kültürüdür

nike'ın alt markası iste hala alt kultur falan...
insan kültürünü giyimiyle belli ediyorsa ben öküzüm arkadaş..[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
Next to polls of monotonous waters
He walks, slipping feet from steps at random
He falls...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...