PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya zaten camdan işemenin zevki paylaşılmaz ki. :D işe bitir ya. ne demiş atalarımız: camdan işeme paylaşılmaz, zaten paylaşılırsa camdan işeme olmaz. [Bu mesaj PrudenT tarafından 17 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eh dolaylı yoldan anlatamadım şöyle diyim o zaman: Böyle Threadlerin açılması istenmiyorsa o zaman bunun açılmasını teşvik eden diğer threadler kitlenecek. Çifte standart dedim olmadı. Biz tecrübelerimiz ile bazı şeyleri öğrenen yaratıklarız. Sulak yerde büyürsen uzun, kurak yerde büyürsen kısa kalırsın. ( ne anlamsız bir benzetme oldu)[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cidden anlamsız oldu.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: dominic, 17 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki: kimsenin sizin aglamanizi dinlemeye ihtiyaci yok. madem bu forumu begenmiyorsan gidersin baska forumlarda sansini denersin. ama ben pazar gunu oturup forum okurken kimsenin cisini bokunu gormek zorunda degilim. ha boyle seyleri ornek aliyorsaniz `ahmet yapti bende yapcam` kafasiyla ilerliyorsaniz zaten forumda olsaniz ne olur olmasaniz ne olur. [signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 üzüm üzüme baka baka kararır diyimde anlamlı olsun.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 namesiz... oyle mal bir hareket yapar, bunuda burada senden bi nebze daha fazla terbiyesi olan kişileri bunu ajnlatırsan alıcagın tepki budur.ç.. (buna tepki vermeme laızmsa b31 cektimmi 609837456 km uzaga attırıorum die topicde acalım cunku ikiside aynı) ayrıca eleştirilmeyi kabullenemeyecek kadar cocuksanız forumları niye kotuluosunzu... evvet son zamanalrda bir igneleme furyasıdır gidiyor dogrudur, ancak buda kedidir kedi vb gibi gelip geçiçi bisey.... hem namesiz, son 3-4 aydır anca giriosun forumalra 4 ayda cok şeym,i deişti patide? boyle biş topic açma hakkını gordun kendinde..
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şimdi arkadaşım, lisede herkesin yaptığı bi takım haylazlıklar, çılgınlıklar, atraksiyonlar olabilir, herkes bunu paylaşır, güzel güzel konuşulur, eğlenilir, herkes kendi macerasını anlatır geçer gider, forumda yazılacak, anlatılacak şeylerdir bunlar. camdan aşağı işedim konulu bir topik açıldığında ise..aha böyle olur.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ewt. aynen katılıyorum. edit: araya başka mesajlar girmiş. ben dominic'e katılıyordum. :D [Bu mesaj PrudenT tarafından 17 Temmuz 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Evet o noktada kurallarımızı gözden geçirmek lazım .[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 acaba giriyorumda bu olaylardan yazı mı yazmıyorum?[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yazı yazmıosan, neden bunu yazdın?- neyse polemik yaratmıyacam... atalarımız iki şey demiş... aptallarla uğraşma zaten anlatamssın, kafasının dikine gider, bırak kendince tkaılsın yorma kendini... birde.... Aptallarla tartışmaya asla girme, seni önce kendi seeviyelerine ceker, ardından tecrubeleriyle yenerler...
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bir de benim imzam var . Dikkatli oku :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 olaylara bi bakalım o zaman namesiz, bunu yapmayı da hiç sevmiyorum ama.. said: namesiz, 29 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: abi biraz once bi hapşırdım ama gerçekten ole bole deel benim oda aptnın bi boşluu war iç daireler orda orda hiç bi ses çıkmadı biri çok yaşa fln diye bağırdı eheueheue bak bu da kitlenmiş. bir döngü görüyo musun?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben dun kaka yaptım![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kurallar belli zaten, once ki postlarimi 10 kere daha okuyun ondan sonra cevap yazin.
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet paticik yetkililer olmasa böyle konularla dolcak demek ki, vay halimize :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya laf sokmadan ziyade direk konu kitlense böle bi tartışmada olmaz en azından 2. açılan "kaka yaptım neden kitlendi ?" topiğide açıklama sunmaksızın kitlenilebilir potansiyelde.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Realda yüz yüze tartışılsa aslında bu konu çok değişik bir yönde ilerliyeceğini sanıyorum. (dalmak değil tabiiki)[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazı seyleri realde olsak hic tartısmayacagımızı dusunuyorum sanal oldugu icin bu kadar banal![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Evet o da doğru.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dalga gecilmeyi hak eden konular, dalga gecilmesi gereken var, hak etmeyen konular var. bu dalga gecilmesi gereken bir konu zira cocuklar neden boyle bir konu acilmamasi gerektigini baska turlu anlayamiyor. `beni tanmiyorsunuz bu yuzden` ekolunden laflar edikceseniz unutmayin sizde beni tanimiyorsunuz. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben hak edip, etmediğini tartışmıyorum.Dalga geçildiği için bu kadar uzadığını düşünüyorum zira kilit atılsa direk bişey olmucak.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peki tartisma. zira tartisilacak birsey yok ortada, ben aciklama yaptim sadece. sana ozel bir laf degildi bu. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 efet bende buna benzer bi topic acmıstım
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: dominic, 17 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki:ama ben pazar gunu oturup forum okurken kimsenin cisini bokunu gormek zorunda degilim. Kendin sölemişin madem görmek istemiyorsun tartışma yapmadan da konuyu sonlandırabilecek yetkiye sahipsin ee ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Öne çıkan mesajlar