Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en sevdiğiniz peynir ne?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

şimdi düşündüm de peyniri kahvaltıda hiç efektif kullanmıyorum ben. ömrümün sonuna kadar peynir yemesem aramam

kıyıya vur anca..

peheeeeee..

bu arada kahvaltıda ne yiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
kizarmis kepek eppek beyaz peynir domatis ve sütsüz sekersiz kahve kombomdan sasmadim.
kellogs special K süper bi de.

güne güzel basliyosun direkt saglikli baslayinca metabolizma o sekilde isliyo tüm gün boy...
of
Mesaj tarihi:
Galiba 1 oturuşta 3 kalıp beyaz peynir yiyebilirim.. Helede yanında simit ve çay varsa bu 5 kalıba kadar çıkabilir galiba bende...

Taze ekmeğin içine beyaz peynir koyup yanında da kola içerek bütün hayatımıda geçirebilirim...
Mesaj tarihi:
Özel bir sevgim yok peynire karşı ama ezineyi, kırma yeşil zeytini ya da taze kaşarı böyle kitap okurken falan yerim öyle bir adamım.

Kahvaltıda haftasonundan kalan içli köftelerin sonunu yedim btw.
Mesaj tarihi:
abi yemeyin kellogs falan,içine genetiği oynanmış ne kadar gıda varsa basıyolar.Zaten kendisi mısırdan,genetik olarak en çok oynanabilen gıda.Peynir ekmek yiyin iki elma yiyin sabah daha iyi
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Galiba 1 oturuşta 3 kalıp beyaz peynir yiyebilirim.. Helede yanında simit ve çay varsa bu 5 kalıba kadar çıkabilir galiba bende...

Taze ekmeğin içine beyaz peynir koyup yanında da kola içerek bütün hayatımıda geçirebilirim...

Aynı ben:D
  • Yeni Oluştur...