dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lor, domates, biber, sarımsak bişiler daha karıştırıp az bi tavada çevirip çok güzel kahvaltılık yapılıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şimdi düşündüm de peyniri kahvaltıda hiç efektif kullanmıyorum ben. ömrümün sonuna kadar peynir yemesem aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sus lan cheesecake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 fede said: şimdi düşündüm de peyniri kahvaltıda hiç efektif kullanmıyorum ben. ömrümün sonuna kadar peynir yemesem aramam kıyıya vur anca.. peheeeeee.. bu arada kahvaltıda ne yiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kizarmis ekmek havyar portakal suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 siyah tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kahvaltı tanımına tam uyan bişeyler yapmayalı yaklaşık 4 sene oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 beyaz peynir (tercihem ülker) kaşar peynir (tercihen sütaş veya leerdammer) hellim peyniri (tercihen yine bi türk markasından) mozarella tam yağlı ezine peyniri -çok yağlı ve yumşak olcak- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kizarmis kepek eppek beyaz peynir domatis ve sütsüz sekersiz kahve kombomdan sasmadim. kellogs special K süper bi de. güne güzel basliyosun direkt saglikli baslayinca metabolizma o sekilde isliyo tüm gün boy... of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 portakal suyu olmadan kahvaltı etmek tuz gölünde windsurf yapmaya çalışmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 peynir olmadan kahvaltı etmek tuzgölünde tuz olmamasından bile garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 o da olur ama taze sıkılmıs olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tahsildaroğlu ezine peyniri. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 portakalı kesip ağzına sıkıcaksın onu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Galiba 1 oturuşta 3 kalıp beyaz peynir yiyebilirim.. Helede yanında simit ve çay varsa bu 5 kalıba kadar çıkabilir galiba bende... Taze ekmeğin içine beyaz peynir koyup yanında da kola içerek bütün hayatımıda geçirebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Özel bir sevgim yok peynire karşı ama ezineyi, kırma yeşil zeytini ya da taze kaşarı böyle kitap okurken falan yerim öyle bir adamım. Kahvaltıda haftasonundan kalan içli köftelerin sonunu yedim btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Tulum üstüne tanımam. İyi ki Erzincan da yaşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 büyümix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi yemeyin kellogs falan,içine genetiği oynanmış ne kadar gıda varsa basıyolar.Zaten kendisi mısırdan,genetik olarak en çok oynanabilen gıda.Peynir ekmek yiyin iki elma yiyin sabah daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 suBzer0 said: Galiba 1 oturuşta 3 kalıp beyaz peynir yiyebilirim.. Helede yanında simit ve çay varsa bu 5 kalıba kadar çıkabilir galiba bende... Taze ekmeğin içine beyaz peynir koyup yanında da kola içerek bütün hayatımıda geçirebilirim... Aynı ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Danish blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: tahsildaroğlu ezine peyniri. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Xelee said: Danish blue sabaha kusarak başlamak için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kipa ezine klasik tam yağlı beyaz peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar