Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Demise, 29 Aralık 2004 11:39 tarihinde demiş ki: Bende bişiLer yaziym bare. İngilizce dersindeydik.Hocamızda ozamanLar Ülker de oynayan Haluk Yıldırım ın eşiydi.Neyse o günde ben hem deLi gibi gribim hemde isaLim böLe cırcır içim çürümüş.Ben sıraya kapakLanmış yatarken caktırmadan osurdum hehe:D daha sora kafayı bi kaLdırdımki bizim eLemanLarın hepsi camdan sarkıyo hocam oksijen die.Bende hocaya baktım hocada güLdü bana.Oda güLünce bende ehe koLLarımı kaLdırıp ben yaptım kraLım faLam diyince sinirLendi bagırdı cagırdı gitti.Geberiorm hastaLıktan ben yattım gene.Bi soraki ders müdür bizim eLemanLarLa beni odasına cagırdı.Tutturdu seni okuLdan atıcam nedir senden cektiğim die.Bende dedimki 'Hocam ne die atıcaksınız beni,siciLime ne yazıcaksınız 'OSURDUGU ICIN OKULDAN UZAKLASTIRILDI' yazıcak haLiniz yok bu gayet dogaL bi davranıs dedim.Nese öLe gecti baban geLicek dedi.Ahahah utancımdan babama söLemedim.Sabah okuLa geLdi babam trip aynen su ' Ne Lam sen osurdugun içinmi okuLdan atıcakmıs bu seni' diyince bende ' Evet ya adama bak osuramicazmı' falam gaz verdim pedere.Sora atLattık oLayı faLam.Müdür her bizim sınıfı azarLamaya geLdiğinde 'Agzını tutamayan burda GÖTÜNÜ tutamayan burda' diyip bütün sınıfı yarıodu!! :D Ehe saygıLar efenim... eheeeeeeeeeeeeyyyyy osurukluuuuu osurukluuuuuu :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: _Dalamar_, 29 Aralık 2004 02:24 tarihinde demiş ki: Karambol diye oyun gelitirmiştik biz herkes herkesin üzerine atlardı en alttakine güç testi yapardık... haha aynısını biz yapardıkadıda karamboldü ama lise deildi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya dalamar karambolü sizin geliştirdiğiniz pek inndırıcı gelemdi bana (bide sanki bu topicte insanalr quote olmaya çalışıyo gibime geldi biraz ama neyse)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 karambolde ne varki, yazış olsun en kolay aktiviye tabi altta kalan için pek hoş değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 biz sınfta karambol yapıyoruz bir kisiye 40 kisi falan bir anda usutnune cullanıyo sonra yasarsa toparlanıyo yada bizim mudur yardımcısı dısarda sut cekereken yangın merdeivineni 30 ksi felan toplanıp CEVAT BİZİ CAMİYE GOTUR diye bagırıyoz hoca ders analatırken pencerden kacıyoz bizim sınıf zeminle aynı hizada oldugu icin rahat kacılıyo bu arda hoca gormuyomu diyceksniz gormuyo cunku bizim mudur dısarıyla ilgilenmilim pencereleri boyattı :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Orta sonda işte we will rock you melodisini sıralarda tutturduk anket yapıolardı cinsellikle ilgili kızlar bi tarafta erkekler bi tarafta tabi biz rahat durmadık kızlardan hiç ses gelmio bizim sınıfın sesini karşıdaki apartman sakinleri duyuyor herneyse işte hoca giriyor biz sesi kesiyoruz.Sonra küçük boylu bir kız geldi işte 8. sınıfa giden ordan biri baardı küçük besleme die hocanın sinirler iice gerildi sonra biz yine sıralara vurunca hoca sinir krizi geçirdi ve ön sırada oturan arkadaşa daldı çocuğun saçını başını yoldu çocuk neye uğradığını şaşırdı ağlıyor fln gitti bizim arkadaşın kafasında cetveli kırdı (bizim arkadaş kahkahalar atıyor tabi) ondan sonra ağlıyan çocuğa bidaa daldı.Ondan sonra hocanın kriz sona erdi sonra öndeki ağlıyan çocuğa olum sana bir kastım yoktu dedi tabi ben yerlerde:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sınav olurken sınıf dışında gürültü çıkartanlara - Bİ SUSUN A.. KOYİM !!! diye bağıran arkadaş.[signature][hline] rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 lise1'de derste okey oynardık ah ne günlerdi :)[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Biz şimdi Meksika Dalgası yapıyoruz hoca tahtaya bişey yazarken (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: jesterscript, 29 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: sınav olurken sınıf dışında gürültü çıkartanlara - Bİ SUSUN A.. KOYİM !!! diye bağıran arkadaş. ahahahah bu ne abi!! :lol:[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tepegöz diye bi alet vardı hep ona silgi veya kağıt atardık :) derste kalkıp milletle ugrasırdım yazıyomusun lan derdim gördüüm herkese düzgün yaz fln bulasırdım o olaylarda çok zevkliydi. sınıfta arkadaslarla silgi savası fln yapma da çok zevkliydi her ders yaptıgım nbi olayda tenefüs zili calmadan 2 dk önce zil caldı diip milleti keklerdim yada en basit aa kar yagıyo die keklemem de vardı :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçen sene 1 nisan'da bizim sınıftan bi arkadaş yan sınıftan bikaç kişiyle beraber sınıftaki iki tahtadan birini söküp, duvara dayamışlardı dikine. direk disiplin tabii.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abdullah öcalanın yakalanıp türkiyeye getirildiği günden bir gün önce okulda orkid tanıtım yapmış fln kızlarada okouldan çıkarken ped dağıtmıştı.çok komik karelerde yaşanıyodu. bu pedlerden bizde alıp servise zula etmiştik neyimize yarıcaksa? neyse ertesi gün oula geldik sabah yine herkeste geik işte apo yakalandı bilmemne uçaktan indiği sahne canlandırılıyor o meşhur "midem eşkimiş" lafı ağızlarda.bi arkadaş aldı pedlerden birini açtı yapıştırdı gözlerinin üstüne.iki kişide girdi bunun koluna biz de arkada okulda koridorda yürümüştük öyle."apo memlekete hoşgeldin" !! kızlar fln görüp kopuyodu hocalar kıs kıs.. bide çok büyük hayvanlık olarak gördüğüm bir olay vardırki şerefsiz bi arkadaşım 6.hisi herkeslerden önce izleyip okula gelmiş tüm sınıfları "bruce wills ölü" diye bağıra bağıra dolaşmıştı.bizde lanetler okumuştuk kendisine.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aynı hayvanlıı sen yaptın şimdide :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: 6.hisi herkeslerden önce izleyip okula gelmiş tüm sınıfları "bruce wills ölü" diye bağıra bağıra dolaşmıştı.bizde lanetler okumuştuk kendisine. :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cems12 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bzm bi piskopat şow war ayakkabı fırlatıodukflorasana ayakkabı geldi we bum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: cems12, 29 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bzm bi piskopat şow war ayakkabı fırlatıodukflorasana ayakkabı geldi we bum:) nası?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya gidin evinize sçın ya milletin çantasına oraya buraya nası sçıosunuz.o kadar kolaymı heryere sçmak ya :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 10. sınıfta (cook eskıden tabii) sınav olurken bir arkadas sınava girememisti astım krizi yuzunden Daha sonra onu baska bir sınıfta tek basına sınav yapcaklardı Ne sans ki yan sınıfı sectıler Biz de ona kopya verebilmek icin duvarı delmistik :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yahu duvar bu be kağıtmı?kaç saat sınaw oluyodunuz?[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ulan topic açıldığından beri hayvanlık düşünüyom aklıma gelmiyo ulan bi sürüde hayvanlık yapardık.. Mesela 3/4 viski içip alman hocaya ana avrat küfrettiğimi bilirim.. Sonra hocaların resimlerinin bulunduğu hoca listesinden müdürün resmini bulup bilgisayarda 70 tane modifikasyon yapıp, print edip, okulun duyuru tablolarına astığımı bilirim.. Ha aklıma geldi mesela bi gün okuldan kaçmıştık kahveye gidip batak oynamıştık. Müdür yardımcısı kahveye gelip yakalamıştı.. Savunma doldurtmuştu.. Neden okuldan kaçıp kahveye gittiniz diye soru vardı.. Benbatak oynamak içindiye cevap yazıp vermiştim.. Hımm, geçen başka bi topicde (galiba) torpil muhabbetini anlatmıştım, o olaya çok gülmüştük.. Hımm şişko bi türkçe öğretmenimiz vardı genö bi hoca adı yasemindi sanırım tam hatırlamıyom orta 2 de.. Sıfat tamlaması sormuştu, şişko yasemin demiştim.. SOnra yine savunma doldurdum.. Ya hep kucuk şeyler bunlarda buyuk hayvanlık gelmio aklıma la havle, delircem..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 30 Aralık 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bizde Muratla oğuz vardı 2 arkadaş ortalamaları 1.20 falandı.. Bu adamlar koridordan geçen kızın birini tutup burnuna prezervatif geçirmişlerdi kız bunalıma girmişti ondan sonra eueheh.. Zaten adam 3 kere atıldı okuldan geri geldi 10 gün sonra[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Mavi, 29 Aralık 2004 02:39 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 29 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki: BİZ DE OR*SPU ÇOCUĞUYDUK! hack kokusu alıyor gibiyim. hayır. yine espriyi anlamadı kimse be. yiğit özgür... edik: imla[signature][hline]... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Aralık 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Biz bi keresinde kapiyi kirmistik sonra kapiyi kirildigi belli olmuyacak bicimde tekrar yerine koyduk ama kapiya parmaginin ucuyla dokunsan dusuo Hoca kapiyi acmak icin sert bi sekilde cekince kapi hocanin ustune dustu tabi o anda hepimiz yerlerdeyiz :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Lise sondayız. Yeni bölüm hocaları geldi 2. Dönem. Ama bi tanesi varki bildiğin tipik lise öğrencisi. Biz zaten herdes bunla gırgır geçiyoruz falan. Alt kat müdürün odası sesler müdürün odasına gitmiş yardımcıyı gönderdi bizim sınıfa. Çat diye girdi Müd. Yardımcısı içeri. Ne bu ses lan?!?!?! diye girdi muhabbete. Dersinize kim gidiyor dedi. Aha bu giriyo hocam dedik. S*tirin lan dedi. genç öğretmen ben yeni öğretmenim falan dedi ama nafile. Bildiğin dayak yedi genç öğretmen. Biz yerlere yattık ama süper bi olaydı. Sonra müdür yardımcısı kovuldu tabi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar